MS hokej Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Solárne kamery

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Kompatibilné aplikácie
Tuya
(10)
Apple Siri skratky
(1)
Samsung SmartThings
(1)
Xiaomi Home
(3)
Lidl Home
(2)
Použitie
Vnútorná
(39)
Vonkajšia
(76)
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080 px
(23)
3840 × 2160 px
(7)
2304 × 1296 px
(16)
2340 × 1296 px
(2)
2560 × 1440 px
(21)
Zorný uhol
92 °
360 °
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Solárne kamery predstavujú ideálny bezpečnostný prvok v oblastiach s obmedzeným prístupom k elektrickej energii. Na napájanie využívajú solárne panely, vďaka čomu nie je potrebný ďalší zdroj energie. Sú ideálnym riešením predovšetkým pre vonkajšie prostredie, skvele sa hodia do odľahlých oblastí, na chaty alebo do rozľahlých vonkajších areálov. Neviete, či je lepšia vonkajšia solárna kamera na SIM kartu alebo WiFi? Čítajte ďalej a my vám radi pomôžeme s výberom.

Pokračovať

Bezpečnostná solárna kamera ponúka široké využitie

Bezpečnostná solárna kamera má široké možnosti využitia. Skvele sa hodí pre firmy, obce aj súkromné osoby na ochranu majetku v miestach, kde nie je možné umiestnenie bežnej kamery. Využitie nájde napríklad v poľnohospodárstve na ochranu rozsiahlych pozemkov a skladov, v stavebníctve na ochranu stavenísk, na zabezpečenie odľahlých turistických pamiatok, mestských parkov alebo napríklad na ochranu zveri pred pytliakmi.

  • Vonkajšia solárna kamera na SIM kartu alebo s WiFi pripojením je energeticky nezávislá.
  • Je navrhnutá tak, aby bola odolná voči poveternostným podmienkam a výkyvom teplôt.
  • Solárne kamery majú flexibilné možnosti inštalácie, je možné ich umiestniť takmer kdekoľvek.
  • Ide o ekologické riešenie, solárna energia napomáha k znižovaniu uhlíkovej stopy.

Nie ste istí, čo znamená WiFi solárna kamera a skratky ako 4G a SIM sú vám cudzie? Nezúfajte a namiesto toho si radšej pozrite náš článok Ako vybrať IP kameru, kde nájdete množstvo užitočných tipov a vysvetlení jednotlivých parametrov, skratiek a pojmov.

Vonkajšia solárna kamera na SIM kartu alebo WiFi? Pripojenie je dôležitým parametrom výberu

Vonkajšia solárna kamera na SIM kartu prináša mnoho výhod. Predovšetkým nemusí byť v dosahu WiFi siete, ale postačí, ak jej umiestnenie dosiahne na mobilnú sieť. Môžete tak byť so svojou kamerou prepojení cez mobilnú dátovú sieť a mať neustály prehľad o tom, čo sa deje na monitorovanom mieste. WiFi solárna kamera na online pripojenie vyžaduje byť v blízkosti WiFi siete, čo v prípade, že chcete mať dianie na mieste pod kontrolou, limituje jej použitie v blízkosti objektov, kde je táto sieť k dispozícii.

  • Vonkajšia solárna kamera na SIM kartu zvyčajne podporuje nanoSIM a je vhodná aj na veľmi odľahlé miesta.
  • Vonkajšie WiFi solárne kamery podporujú 2,4 aj 5 GHz frekvencie. Vďaka tomu bude pripojenie stabilnejšie aj na dlhšie vzdialenosti.
  • Kamera na solárnu energiu môže podporovať aj pevný prenos cez ethernet, čo je stabilné pripojenie, ale musí byť v blízkosti dátového kábla.
  • Bezdrôtová solárna kamera sa dá pripojiť aj prostredníctvom funkcie Bluetooth, čo je užitočné napríklad pri jej nastavovaní cez aplikáciu v mobile.

i

Aký prenos ponúka vonkajšia solárna kamera? 4G je štandardom kvalitného pripojenia

Vonkajšia solárna kamera 4G je typ bezpečnostnej kamery, ktorá kombinuje solárne napájanie s možnosťou bezdrôtového pripojenia prostredníctvom 4G LTE mobilnej siete. Táto sieť je veľmi rýchla, spoľahlivá a zaručuje, že budete mať prístup k svojmu zariadeniu bez zbytočných oneskorení a nechcených zásekov.

Solárna kamera sa vďaka dobrej kompatibilite jednoducho nastavuje

Solárna kamera sa dá pohodlne nastaviť v mobilnej aplikácii, ktorú si stiahnete podľa pokynov konkrétneho výrobcu. Tento praktický pomocník je kompatibilný s bežnými OS smartfónov, s ktorými sa prepojí cez Bluetooth alebo WiFi. Solárna kamera bez WiFi potom umožňuje pripojenie prostredníctvom mobilného dátového prenosu. Aplikácia na ovládanie prístroja podporuje hlasových asistentov a je k dispozícii hneď v niekoľkých jazykoch, vrátane slovenčiny.

Bezpečnostná solárna kamera je primárne napájaná solárnym panelom. Niektoré modely však ponúkajú aj iné formy napájania, ako je USB, sieťový kábel alebo batéria. To umožňuje dobíjanie kamery aj v prípade domáceho použitia alebo na miestach, kde nesvieti slnko v takej miere, aby stačilo na jej dobitie.

Kam ukladá záznam solárna kamera? GSM aj WiFi umožňujú ukladanie na Cloud

Bez ohľadu na to, či má vaša solárna kamera WiFi pripojenie, využíva mobilné pripojenie, alebo je práve bez internetového pripojenia, potrebuje záznam niekam ukladať. V prípade, že je pripojená k internetu, je možné dianie snímaného priestoru sledovať online a záznam ukladať na Cloudové úložisko. Väčšina modelov umožňuje aj ukladanie na SD alebo micro SD kartu, ktorá môže mať kapacitu až 512 GB. Niektoré bezpečnostné solárne kamery disponujú aj interným úložiskom.


Vonkajšia kamera solar SIM
Solárna kamera na SIM kartu

Solárna kamera WiFi
Solárna kamera WiFi

i

Kamera na solárnu energiu má praktické rozmery

Kamera na solárnu energiu má veľmi kompaktné rozmery. Maximálna výška, šírka aj hĺbka sa pohybujú okolo 20 cm, v ponuke však nájdete aj oveľa menšie kúsky. Zatiaľ čo väčšie solárne kamery, ktoré sú dobre viditeľné, majú dobré psychologické účinky na odradenie potenciálneho narušiteľa, menšie kúsky oceníte v prípade, že potrebujete, aby bolo zariadenie viac skryté. Pre lepšie ukrytie kamery potom nezabudnite zvoliť vhodnú farbu.

Solárna kamera WiFi môže mať rôzny tvar

Solárna kamera WiFi je k dispozícii v rôznom vyhotovení, ktoré má vplyv na jej vlastnosti, montáž aj spôsob použitia. Zatiaľ čo niektoré tvary sú vhodné skôr do interiéru, iné typy zase vynikajú pri vonkajšom použití. Pred zaobstaraním je teda nutné zvážiť, ktorý typ pre vás bude najlepší. Solárne kamery umožňujú aj manuálnu alebo motorickú rotáciu, zatiaľ čo iné typy sú statické. Výberom vhodného dizajnu prístroja ešte viac zvýšite bezpečnosť vášho objektu.

  • Bullet je kamera valcovitého tvaru, ktorá je vhodná na vonkajšie použitie. Umiestňuje sa na steny či stropy a má fixný objektív.
  • Turret je možné použiť vo vnútorných aj vonkajších priestoroch. Je možné ju pohodlne natáčať podľa potreby.
  • Dome je typ polguľovitej solárnej kamery, vhodnejšej skôr do interiéru. Objektív môže byť fixný alebo pohyblivý.
  • PTZ je otočná solárna kamera, vhodná na vonkajšie použitie. Zvyčajne je aj s optickým zoomom a je možné ju otáčať podľa potreby.
  • Box je solárna kamera štvorcového tvaru, ktorá je najstarším typom kamery. Hodí sa na vonkajšie aj vnútorné použitie.

Atrapy solárnej kamery sú cenovo dostupnou možnosťou, ktorá pomôže ochrániť váš majetok za zlomok ceny. Vyzerajú veľmi realisticky a vďaka blikajúcej LED dióde sú na nerozoznanie od pravej kamery. Napájané môžu byť batériou alebo solárnou energiou.

Vonkajšia solárna kamera na SIM kartu aj WiFi má mnoho užitočných funkcií

Či už sa vám zapáčila vonkajšia solárna kamera na SIM kartu alebo WiFi, obe možnosti majú mnoho užitočných funkcií, ktoré vylepšia záznam a fungovanie zariadenia. Pozornosť venujte napríklad funkcii nočného videnia, ktorá je nevyhnutná v noci alebo za horších svetelných podmienok. Existujú rôzne typy nočného režimu vrátane režimu čiernobieleho, klasického alebo hybridného. Pozrite sa tiež na to, aké senzory solárna kamera obsahuje a či umožňuje celodennú prevádzku.

  • Detekcia je funkcia, ktorá vie rozpoznávať napríklad pohyby, tváre, zvieratá, postavy, automobily alebo narušenie.
  • Zvukové funkcie zahŕňajú snímanie zvuku, teda to, či majú solárne kamery vstavaný mikrofón, reproduktor, záznam zvuku alebo obojsmerný zvuk.
  • Alarm môže mať solárna kamera svetelný alebo zvukový.
  • Upozornenie na nekalú aktivitu vám môže prísť emailom alebo na mobilný telefón.

i

Vonkajšia solárna kamera má rôzny obsah balenia

Čo všetko má v balení vonkajšia kamera? Solárny panel a kamera sú samozrejmosťou, ďalej tu v závislosti od modelu môžete nájsť aj držiak, montážny materiál alebo napájací kábel. V prípade, že plánujete ukladať záznam na pamäťovú kartu, nezabudnite skontrolovať jej kompatibilitu s vybraným modelom.

Môžu mať solárne kamery 4K rozlíšenie? Záznam dosahuje vysokú kvalitu

Kvalita obrazu je jednou z najdôležitejších vlastností, ktoré majú solárne kamery. 4K alebo Full HD sú formáty, v ktorých niektoré modely dokážu zaznamenávať video. 4K je formát obrazu, ktorý obsahuje 4096 × 2160 pixelov, čo poskytuje veľmi reálny a živý obraz. To však dokážu len tie najlepšie solárne kamery, bežne sa rozlíšenie pohybuje okolo 1920 × 1080 pixelov, čo stále poskytuje kvalitný záznam s vysokým rozlíšením, na ktorom rozoznáte všetko, čo je potrebné.

  • Zorný uhol je plocha, ktorú je zariadenie schopné pokryť. Vonkajšie solárne kamery majú tento uhol od 92° až po 360°. Čím širší je uhol, tým väčšiu plochu je kamera schopná pokryť. Veľký uhol je teda vhodný na monitorovanie otvorených plôch, zatiaľ čo malý uhol na zabezpečenie konkrétnych objektov.
  • Zoom môže byť optický alebo digitálny. Umožňuje priblíženie alebo oddialenie obrazu pre lepšie vyobrazenie detailov.
  • Kompresia videa je pri väčšine modelov podľa najnovších štandardov H.265.

Neviete si rady s výberom? Pozrite sa, čo na jednotlivé produkty hovoria zákaznícke recenzie. Či už je vami vybraná vonkajšia solárna kamera na SIM kartu alebo WiFi, názory ostatných vám môžu pomôcť zvoliť tú správnu, ktorá zabezpečí bezpečnosť vás aj vášho majetku.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
IP kamera – vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 2340 × 1296 px, klasické nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 120° zorný uhol, motorická rotácia, pevný objektív, s detekciou pohybu, obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný a zvukový alarm, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, na komunikáciu slúži aplikácia výrobcu, solárny panel v balení, rozmery 122 × 113 × 134 mm (V׊×H)
97,90 €

2.
EZVIZ EB3 Na sklade > 5 ks
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 15 m, 131° zorný uhol, s detekciou pohybu a postáv, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný a zvukový alarm, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, na komunikáciu slúži IFTTT, rozmery 62,8 × 62,8 × 105,9 mm (V׊×H)
-1 %
111 €
109,90 €

3.
IP kamera – vonkajšia, s pripojením cez GSM (4G/LTE), s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, farebné nočné videnie s maximálnym dosvitom 15 m, 360° zorný uhol, motorická rotácia horizontálna/vertikálna, s detekciou pohybu osôb a automatickým sledovaním pohybu predmetu/osoby, obojsmerný zvuk, notifikácia do mobilu, svetelný a zvukový alarm, microSD úložisko (až 512 GB) a cloud úložisko EZVIZ CloudPlay, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, aplikácia EZVIZ v češtine a slovenčine, súčasť balenia – solárny panel E s koncovkou typu C s výkonom až 6,2W, montážny materiál a napájací kábel v balení, rozmery 166 × 116 × 183 mm (V׊×H)
306,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
76 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
3,0
ARENTI GO2T WiFi 3MP/2K UHD PTZ Battery Camera + solar panel
IP kamera – vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 2340 × 1296 px, klasické nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 120° zorný uhol, motorická rotácia, pevný objektív, s detekciou pohybu, obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný a zvukový alarm, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, na komunikáciu slúži aplikácia výrobcu, solárny panel v balení, rozmery 122 × 113 × 134 mm (V׊×H)
Kúpiť s kódom ALZADNI20 78,32 €
Novinka
97,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: Arenti2402
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
5,0
Viking Solárna kamera PRIME-WiFi
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 4096 × 2160 px, hybridný nočné videnie s maximálnym dosvitom 40 m, 180° zorný uhol, pevný objektív, s detekciou pohybu, narušenia a postáv, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný a zvukový alarm, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, solárny panel a napájací kábel v balení, rozmery 143 × 220 × 155 mm (V׊×H)
179,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGh3
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
3,9
Eufy SoloCam S340 Dual 3K
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2880 × 1620 px, farebné nočné videnie s maximálnym dosvitom 8 m, 135° zorný uhol, pevný objektív, s detekciou pohybu, postáv a rozpoznania zvierat, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný a zvukový alarm, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 120 × 87 × 87 mm (V׊×H)
Zľavnené -6 %
199,90 € 211,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Anker23_017
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,0
Reolink Go PT Plus + Solar panel
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 355° zorný uhol, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie e-mailom, WiFi rozhranie, pripojenie cez GSM, solárny panel, montážny materiál a napájací kábel v balení, rozmery 122 × 98 × 98 mm (V׊×H)
248,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Reol22_04
4,0
Viking Solárna kamera PRIME-4G
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 4096 × 2160 px, hybridný nočné videnie s maximálnym dosvitom 40 m, 180° zorný uhol, pevný objektív, s detekciou pohybu, narušenia a postáv, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný a zvukový alarm, SD a cloud úložisko, s podporou mobilného pripojenia, pripojenie cez GSM, solárny panel v balení, rozmery 143 × 220 × 155 mm (V׊×H)
229,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGh4
3,8
Solárna HD kamera Viking HDs02 4 G
IP kamera – vonkajšia s IP66, zabudovaný mikrofón, zabudovaný reproduktor, hlasový intercom, cloud platforma a LED reflektor, senzor pohybu, nočné videnie. HD rozlíšením 1920×1080px, zorný uhol 350°/90° rotácie, slot na MicroSDHC kartu max. 128GB, kompatibilný s aplikáciami na Android a iOS Tuya, UBox, I-Cam +, pripojenie cez GSM 4G (nano SIM)
196,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGh2
Viking Solárna HD kamera HDs03 4G čierna - IP kamera Varianty
4,5
Viking Solárna HD kamera HDs03 4G čierna
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, hybridný nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, 350° zorný uhol, motorická rotácia, pevný objektív, s detekciou pohybu, narušenia a postáv, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný alarm, SD a cloud úložisko, s podporou mobilného pripojenia, pripojenie cez GSM, solárny panel, držiak a napájací kábel v balení
189,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGh6
Viking Solárna HD kamera HDs03 4G biela - IP kamera Varianty
4,5
Viking Solárna HD kamera HDs03 4G biela
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, hybridný nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, 350° zorný uhol, motorická rotácia, pevný objektív, s detekciou pohybu, narušenia a postáv, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, svetelný alarm, SD a cloud úložisko, s podporou mobilného pripojenia, pripojenie cez GSM, solárny panel, držiak a napájací kábel v balení
189,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: VKNGh5
4,4 12×
Eufy EufyCam 3: 2+1kit
Kamerový systém – pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, 2 kamery v sade, napájanie: na batérie a solárne, slot na disk, formát 2.5", aplikácia pre OS Android a iOS v angličtine
Kúpiť s kódom ALZADNI15 555,82 €
653,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Anker22_25
4,3 32×
ARENTI 1080p Rechargeable Battery Camera
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 145° zorný uhol, pevný objektív, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, držiak v balení, rozmery 95 × 50 × 52 mm (V׊×H)
Kúpiť s kódom ALZADNI20 40,72 €
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Arenti_21_9
5,0
Eufy EufyCam 3 Single cam 4 K
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 3840 × 2160 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 7,5 m, 135° zorný uhol, s detekciou tváre a rozpoznania automobilov, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, notifikácie do mobilu, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, rozmery 65 × 65 × 129 mm (V׊×H)
223,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Anker23_007
5,0
Reolink TrackMix LTE
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 30 m, motorická rotácia, s detekciou pohybu, postáv, rozpoznania zvierat a rozpoznania automobilov, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie e-mailom aj do mobilu, zvukový alarm, SD a cloud úložisko, rozmery 129 × 147 × 228,2 mm (V׊×H)
Zľavnené -3 %
315,90 € 326,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Reol22_27
3,0
EZVIZ battery camera SADA HB8 + Solar Panel F (4,2 W)
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, farebné nočné videnie s maximálnym dosvitom 15 m, 360° zorný uhol, motorická rotácia horizontálna/vertikálna, s detekciou pohybu osôb a automatickým sledovaním pohybu predmetu/osoby, obojsmerný zvuk, notifikácia do mobilu, svetelný a zvukový alarm, vnútorné úložisko 32 GB eMMC a cloud úložisko EZVIZ CloudPlay, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, aplikácia EZVIZ v češtine a slovenčine, súčasť balenia – solárny panel F s koncovkou typu C s výkonom až 4,2 W, montážny materiál a napájací kábel v balení, rozmery 116 × 183 × 166 mm (V׊×H)
217,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EZVIZ23_24
5,0
Reolink KEEN RANGER PT Ranger PT + KEEN RANGER PT Solar Panel
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 360° zorný uhol, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, notifikácie e-mailom, pripojenie cez GSM, solárny panel v balení, rozmery 112 × 98 × 98 mm (V׊×H)
316,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Reol22_22
5,0
ARENTI GO1 WiFi 3MP/2K Rechargable Battery Camera + solar panel
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, klasické nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 135° zorný uhol, ručný rotácia, pevný objektív, s detekciou pohybu, obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, na komunikáciu slúži aplikácia výrobcu, solárny panel v balení, rozmery 94,9 × 50 × 52,1 mm (V׊×H)
Novinka
78,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Arenti2401
4,7
Reolink Go Plus (4MP)
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 95° zorný uhol, s detekciou pohybu, postáv a rozpoznania automobilov, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie e-mailom, WiFi rozhranie, pripojenie cez GSM, montážny materiál a napájací kábel v balení, rozmery 75 × 75 × 194 mm (V׊×H)
187,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Reol22_03
3,5
Tesla Smart Camera 360 4G Battery
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, pevný objektív, s detekciou pohybu, obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, cloud úložisko, pripojenie cez GSM, rozmery 103 × 158 × 200 mm (V׊×H)
184,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TSL23_007
4,0
EMOS GoSmart Vonkajšia batériová kamera IP-600 EYE s WiFi a solárnym panelom
IP kamera – vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 110° zorný uhol, s detekciou pohybu, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, na komunikáciu slúži tuya a lidl Home, solárny panel, držiak a napájací kábel v balení, rozmery 80 × 100 × 195 mm (V׊×H)
147,50 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HM499f4e
3,5
iGET SECURITY EP29 White
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 1920 × 1080 px, nočné videnie s maximálnym dosvitom 20 m, 135° zorný uhol, s detekciou pohybu a narušenia, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor, záznam zvuku a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, cloud úložisko, s podporou mobilného pripojenia, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a bluetooth, držiak, montážny materiál a napájací kábel v balení, rozmery 68 × 105 × 108 mm (V׊×H)
128,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: iGET23_029
EZVIZ battery camera SADA EB8 4G + Solar Panel E (6,2 W)
IP kamera – vonkajšia, s pripojením cez GSM (4G/LTE), s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, farebné nočné videnie s maximálnym dosvitom 15 m, 360° zorný uhol, motorická rotácia horizontálna/vertikálna, s detekciou pohybu osôb a automatickým sledovaním pohybu predmetu/osoby, obojsmerný zvuk, notifikácia do mobilu, svetelný a zvukový alarm, microSD úložisko (až 512 GB) a cloud úložisko EZVIZ CloudPlay, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, aplikácia EZVIZ v češtine a slovenčine, súčasť balenia – solárny panel E s koncovkou typu C s výkonom až 6,2W, montážny materiál a napájací kábel v balení, rozmery 166 × 116 × 183 mm (V׊×H)
306,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: EZVIZ23_25
3,3
Tesla Smart Camera Battery CB500
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, farebné nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 135° zorný uhol, ručný rotácia, pevný objektív, s detekciou pohybu a postáv, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, notifikácie do mobilu, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, na komunikáciu slúži tuya, montážny materiál a napájací kábel v balení, rozmery 62 × 10 × 57 mm (V׊×H)
Kúpiť s kódom ALZADNI20 67,92 €
84,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TSL23_015
3,7
Woox R3569 Smart vonkajšia otočná WiFi kamera so solárnym panelom
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, solárna, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, farebné nočné videnie, 108,4° zorný uhol, pevný objektív, s detekciou pohybu, zvuku a postáv, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie do mobilu, zvukový alarm, SD úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz a bluetooth, na komunikáciu slúži tuya, google Home a aplikácia výrobcu, solárny panel, držiak, montážny materiál a napájací kábel v balení, rozmery 140 × 140 × 115 mm (V׊×H)
Kúpiť s kódom ALZADNI10 99,81 €
110,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: Woox23_014
2,0
Xiaomi Solar Outdoor Camera BW400 Pro Set
IP kamera – vnútorná a vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2560 × 1440 px, hybridný nočné videnie, 132° zorný uhol, motorická rotácia, s detekciou pohybu, narušenia a postáv, vstavaný mikrofón, vstavaný reproduktor a obojsmerný zvuk, notifikácie e-mailom aj do mobilu, svetelný a zvukový alarm, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz a ethernet, na komunikáciu slúži xiaomi Home, rozmery 125 × 200 × 160 mm (V׊×H)
149,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: XIAcam04
5,0
Tesla Smart Floodlight Battery Camera
IP kamera – vonkajšia, s maximálnym rozlíšením videa 2304 × 1296 px, farebné nočné videnie s maximálnym dosvitom 10 m, 125° zorný uhol, ručný rotácia, pevný objektív, s detekciou pohybu a postáv, vstavaný mikrofón a vstavaný reproduktor, notifikácie do mobilu, zvukový alarm, SD a cloud úložisko, pripojenie cez WiFi 2,4 GHz, na komunikáciu slúži tuya, rozmery 122 × 22,5 × 80 mm (V׊×H)
95,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: TSL23_014
zabezpečenieMajte svoju domácnosť v bezpečí s Uniarch! Na slovenský trh práve vstúpila nová značka Uniarch. V jej portfóliu teraz nájdete skvelé možnosti na zvýšenie bezpečnosti svojej domácnosti. Uniarch je totiž synonymom pre pokročilé a technologicky vyspelé kamery a bezpečnostné systémy, ktoré sú zároveň ľahko...

Solárne kamery

V kategórii Solárne kamery máme práve teraz na Alza.sk celkom 76 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné solárne kamery Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie solárne kamery Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii solárne kamery recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií