AP+ nový vizuál Premium Week Samsung

Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý

Zobraziť katalóg
Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý
Rádiomagnetofón FM/AM digitálny tuner, kazetový prehrávač s nahrávaním, CD prehrávač s podporou MP3, možnosť prevádzky na batérie
Kód:  JW111a Produktové číslo:  S50BZX100BPI.YS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý Predaj skončil

Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý

Rádiomagnetofón Sony CFD-S50 v klasickom čiernom prevedení ponúkne kazetový prehrávač s možnosťou nahrávania či CD prehrávač s podporou MP3. Nastaviť si môžete rôzne režimy prehrávania napr. Náhodné, stálej opakovaní obľúbené skladby alebo si úplne ľubovoľne naprogramovať poradie piesní na CD. Samozrejmosťou je vstavaný digitálny tuner s automatickým ladením pre príjem FM a AM frekvencií, ktoré si môžete uložiť až do 30 pozícií, aby ste zakaždým nemuseli danú frekvenciu manuálne vyhľadávať.

Perfektne čistý zvuk si užijete vďaka bohatým a hlbokým basom v kombinácii s dvoma reproduktormi s celkovým výkonom RMS 3,4 W. Hudobný prehrávač pripojíte klasicky do siete, ak však ste mimo dosahu elektrickej zásuvky, napájanie zaistí batérie typu C. Pre nerušené počúvanie výborne poslúži integrovaný
3,5 mm slúchadlový výstup.

Spolu s rádiomagnetofón získate štýlová slúchadlá
s obľúbeným dizajnom, priamym zvukom a výborným výkonom si už získala mnoho priaznivcov po celom svete. 30mm meniče ponúka mohutný dynamický zvuk ako v prvom rade koncertu. Vďaka vyváženým tónom sa hodí pre každý hudobný štýl. Nad ušné konštrukcia maximalizuje komfort a oslobodenie od okolitého sveta.

Parametre a špecifikácie:

CD prehrávač:
Podporovaný formáty zvuku MP3, CDDA, CD-R/RW
Opakované prehrávanie
Náhodné prehrávanie
Programovateľné prehrávanie

FM tuner:
Frekvencia FM, AM
Predvoľby 30 (FM 20, AM 10)
Automatické ladenie

Kazetový prehrávač:
Prehrávanie, nahrávanie, posun vpred/vzad

Výkon:
RMS 1,7 W + 1,7 W

Reproduktory:
Stereo
Priemer 80 mm

Dispej:
Hlasitosť
Frekvencia
Čas
Číslo stopy
Doba prehrávania

Vstupy a výstupy:
1x 3,5 mm slúchadlový výstup
1x Audio In

Napájanie:
Napätie 230V 50Hz
Batéria Typ C
Spotreba energie 12W

Výdrž batérie:
Prehrávanie pásky až 13 h
Rádioprijímač až 19 h
Prehrávanie CD až 8 h

Rozmery:
320 x 139 x 219 mm

Hmotnosť:
2 kg bez batérií
2,3 kg s batériami

Obsah balenia:
Sony CFD-S50
Napájací kábel
Záručný list
Návod na obsluhu
Slúchadlá MDRZX100

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony CFD-S50 + MDRZX100, černý.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií