Sony Hi-Res zosilňovač PHA3

Zobraziť katalóg
Sony Hi-Res zosilňovač PHA3
4,0 1 hodnotení
Slúchadlový zosilňovač prenosný pre Walkman®, Xperiu, iPhone/iPad/iPod, 10 - 100 kHz, impedancia 8 - 600 ohm, 3x minijack
Kód:  JW908h2 Produktové číslo:  PHA3.EU8 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sony Hi-Res zosilňovač PHA3 Predaj skončil

Sony Hi-Res zosilňovač PHA3


Sluchátka MDR-1ADAC

Perfektná kvalita zvuku

Slúchadlový zosilňovač Sony Hi-Res PHA3 predstavuje vysokokvalitný komponent tradičných výrobkov pre prvotriedne domáce audio.


Obrovské rozlíšenie zvuku

Ide o jeden z prvých slúchadlových zosilňovačov na svete, podporujúci zvuk s vysokým rozlíšením v kvalite 384 kHz/32 bitov PCM, DSD (5,6 MHz) a vyvážený zvukový výstup.

Sluchátka MDR-1ADAC

Sluchátka MDR-1ADAC

Maximálne kompatibilný

Tento prenosný zosilňovač poskytuje digitálne pripojenie pre Walkman, Xperiu, iPhone, iPad a iPod - flexibilné, výkonné a vreckové Hi-Fi.


Spojte špičkový zosilňovač so špičkovými slúchadlami

Zosilňovač je dokonale spárovaný so slúchadlami Sony Hi-Res MDR-Z7, pre ktoré obsahuje kvalitný symetrický pár výstupných konektorov, technológia D/A konverzie prináša výstup profesionálneho zvuku. Ponorte sa do do sveta priestrannej a trojrozmernej zvukovej scény.

Sluchátka MDR-1ADAC

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

, vlastním zariadenie Sony PHA3 ( https://www.alza.sk/sony-hi-res-zosilnovac-pha3-d2218028.htm ). Súčasťou príslušenstva bol MicroUSB kábel pre zariadenia Android a Xperia, ktorý som stratil a potreboval by som nový. Predávate to? Prípadne viete poradiť, kde by sa dal tento kábel zohnať?

Diskusia a poradňa k Sony Hi-Res zosilňovač PHA3
Príslušenstvo pre Sony Hi-Res zosilňovač PHA3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony Hi-Res zesilovač PHA3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sony Hallo-Res-Verstärker PHA3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sony Hallo-Res-Verstärker PHA3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sony Hi-Res zesilovač PHA3.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií