Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Sony HTPJ426HN

Zobraziť katalóg
Sony HTPJ426HN
4,6 5 hodnotení
Domáce kino reproduktory Jamo S426HCS3 (5.0, 2x140W, 2x100W, 1x120W) + SONY 3D Blu-ray BDP-S490 (3D, Full HD, BD-R/RE, DVD ± R/RW, prevod z 2D na 3D, WiFi, DLNA, Skype , webový prehliadač, 1x HDMI, 2x USB) + AV receiver SONY STR-DH520
Kód:  GS519bb Produktové číslo:  HTPJ426HN Stránky výrobcu

Sony HTPJ426HN

Zostava Sony HTPJ426HN kombinuje všetky prvky, ktoré potrebujete pre základné počúvanie domáceho kina. Jej základom sú kvalitné viackanálový receiver a prehrávač Blu-ray diskov od spoločnosti Sony. Dokonalého partnera im tvoria pětikanálovou sada domáceho kina Jamo S426 HCS3. V prípade, že sa chystáte svoj systém domáceho kina inštalovať do väčších miestností, alebo si potrpíte na hutné basy, je vhodné sadu doplniť o niektorý z aktívnych subwooferov z našej ponuky.

Reprosústavy Jamo S426 HCS3


Skutočnosť, že sa Jamo teší dlhodobej vynikajúcej povesti značky, ktorá ponúka produkty sa skvelým pomerom výkonu k cene, Je zaslúženým, a systémom S 426 HCS 3 znovu potvrdeným faktom. Tajomstvo úspechu firmy Jamo je veľmi prosté: vďaka starostlivo koordinovanému a vyváženému úsiliu ich inžinierov ponúka systém reprosústav Jamo S 426 HCS 3 skvelý a kompaktný vzhľad hodiaci sa takmer do každého interiéru, aj kvalitu prednesu, ktorá je extrémne zriedkavo viditeľná u zostáv s takto nízkou cenou.
Pár hlavných reprosústav S 426 je vybavený dvoma 140mm stredobasovými meničmi umiestnenými v ozvučnici s optimalizovanou odrazivosťou a jedným nízkorezonančním 25mm výškovým meničom zasadeným v patentovanom zvukovodu Jamo Waveguide. Výsledkom je živý, výbušný, a napriek tomu vycibrený a detailný zvuk, ktorý urobí vaše filmy a hudbu ešte zábavnejšie.

S 420 CEN (centrálna reprosústava) a S 420 SUR (efektové reprosústavy) používajú v záujme vytvorenia vierohodného trojrozmerného zvukového poľa rovnaké výškové reproduktory (integrované vo zvukovode Waveguide) ako predné reprosústavy S 426. Tie dopĺňajú 89mm stredobasové meniče, ktoré napomáhajú k vytvoreniu konzistentného a neprerušovaného zvuku z ľubovoľného smeru. Reprosústavy S 420 SUR a S 420 CEN sú vybavené nástennými držiakmi pre flexibilné umiestnenie a jednoduché začlenenie do miestnosti akéhokoľvek charakteru.

AV receiver Sony STR-DH520


Viackanálový AV prijímač Sony STR-DH520 je ideálnym základným stavebným kameňom akéhokoľvek moderného systému domáceho kina. Vyznačuje sa úctyhodným výkonom 100 W na kanál, Podporou pre 3D, početným rozhraním, celú sadou pokročilých dekodérov priestorového zvuku a to všetko ponúka za veľmi priaznivú cenu.
Vizitkou dobrého receiveru by malo byť pestré a početnej rozhranie, ktoré dovolia pripojenie všetkých vašich AV zariadení i budúce rozšírenie. Model Sony STR-DH520 disponuje hneď 6 HD vstupy v podobe 4 HDMI so schopnosťou prenášanie video obsahu v kvalite až 1080/24p a dvoch komponentných vstupov s 1080/60i. Receiver tak poskytne perfektné riešenie pre príjem AV signálu vysokého rozlíšenia z prehrávačov Blu-ray, herných konzol a rady ďalších zariadení. V prípade niekoľkých pripojených zariadení cez HDMI iste oceníte funkciu zvanú BRAVIA Sync, Ktorá sprostredkováva ovládanie všetkých týchto zariadení pomocou jediného diaľkového ovládača.
Čo sa týka výstupov, tak najväčšiu pozornosť na seba strhne port HDMI vo verzii 1.4, Skrze ktorý si budete môcť užívať nielen 3D Blu-ray filmy, ale aj hry a ďalší obsah vo stereoskopickom 3D zobrazenie. Výstup HDMI ďalej disponuje spätným zvukovým kanálom, Čo vám prináša výhodu eliminácia ďalšieho samostatného audio kábla pre prepojenie s televízorom. Zvukový signál bude vysielaný televízorom tým samým HDMI káblom, ktorý inak bude slúžiť pre zasielanie audio/video signálu do televízora u receivera.
O bezstratové spracovanie audio stopy v priestorovom rozložení z diskov Blu-ray sa postará dvojica dekodérov novej generácie Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio. Ty si poradí s originálnym dátovým tokom, ktorý je dekódovaný a prevádzaný na analógový signál až prevodníky v receivera. K vašim ušiam sa tak dostane úplne verná reprodukcia v podobe, v akej bola vytvorená v nahrávacom štúdiu. Receiver ďalej ponúkne systém Dolby Pro Logic IIx, Ktorý poskytne presvedčivý viackanálový zvuk z akéhokoľvek zdroja stereofónneho signálu. Za zmienku stojí aj funkcia Portable Audio Enhancer pre skvalitnenie zvuku stratových kompresných formátov MP3 a VMA.

Prehrávač diskov Blu-ray Sony BDP-S490


Nechajte sa vtiahnuť do deja a zažite strhujúci filmový zážitok z pohodlia vášho domova vďaka modernému prehrávaču Blu-Ray od obľúbenej značky Sony. Stačí si nasadiť 3D okuliare a ponoriť sa do sledovanie obrazu v 3D. Čakajú Vás hodiny zábavy, nech sledujete 3D alebo 2D film na disku Blu-ray, DVD alebo video prenášané z internetu.
Prehrávač ponúka vylepšenú funkciu prevodu kvality obrazu z klasického DVD do kvality porovnateľnej s Full HD, A to dokonca aj z 2D do 3D. Nemusíte sa teda obávať o využitie vašej súčasnej filmovej knižnice, naopak si všetky svoje obľúbené tituly môžete vychutnať v lepšej a trojrozmerné kvalite. Aj videá z internetových zdrojov ako YouTube, Ku ktorým sa pripojíte vďaka integrovanému ethernetovému konektoru alebo bezdrôtovej sieti, sú automaticky vylepšená a netrpia toľko stratou kvality a šumom, ako je tomu u iných podobných zariadení.
Vďaka možnosti pripojenia k internetu môžete jednoducho zdieľať multimediálny obsah vo vašej domácej sieti a využívať najrôznejšie aplikácie ako hry, šport, spravodajstvo a pod Pochopiteľne je možné internetové pripojenie využiť na prehľadávanie webu, a to vďaka integrovanému prehliadači.
Všetky technické nadšencov zaiste poteší možnosť ovládať zariadenie pomocou inteligentného telefónu alebo tabletu, a to ako so systémom Apple iOS, tak aj Google Android. Prístup k multimediálnym súborom je okrem internetu a optickej mechaniky zaistený tiež dvojicou praktických konektorov USB, Vďaka ktorým je možné k prehrávaču pripojiť externé pamäťové zariadenia ako flash disk alebo HDD. Podporovaná je celá škála najobľúbenejších formátov, ako MP3, AAC, JPEG, GIF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4 AVC atď
Parametre a špecifikácie:

Centrálna reprosústava S 420 CEN:
Systém: 2pásmový uzavretý
Priemer basových reproduktorov: 89 mm
Priemer výškového reproduktora: 25 mm
Výkon trvalý/špičkový: 80/120 W
Frekvenčný rozsah: 90 - 20 000 Hz
Deliaca frekvencia: 2 500 Hz
Citlivosť (2,8 V/1m): 87 dB
Impedancia: 6 ohm
Rozmery: 118 x 340 x 125 mm
Hmotnosť: 1,83 kg

Predné stĺpové reprosústavy S 426:
Systém: 2pásmový bass-reflex
Priemer basových reproduktorov: 140 mm
Priemer výškového reproduktora: 25 mm
Výkon trvalý/špičkový: 100/140 W
Frekvenčný rozsah: 48 - 20 000 Hz
Deliaca frekvencia: 2 500 Hz
Citlivosť (2,8 V/1m): 89 dB
Impedancia: 6 ohm
Rozmery: 910 x 180 x 238 mm
Hmotnosť: 8,7 kg

Zadné reprosústavy S 420 SUR:
Systém: 2pásmový uzavretý
Priemer basového reproduktora: 89 mm
Priemer výškových reproduktorov: 25 mm
Výkon trvalý/špičkový: 60/100 W
Frekvenčný rozsah: 90 - 20 000 Hz
Deliaca frekvencia: 2 500 Hz
Citlivosť (2,8 V/1m): 86 dB
Impedancia: 6 ohm
Rozmery: 215 x 118 x 125 mm
Hmotnosť: 1,05 kg


AVR Sony STR-DH520:

Zosilňovač:
Počet kanálov: 7.1
Výstupný výkon: 7x 100 W (8 Ohm, 1 kHz, 1% THD)

Tuner:
Pásmo FM/AM
Predvoľba na 60 staníc (30 FM/30 AM)
Priame ladenie
Podpora RDS

Audio dekodéry:
DTS/DTS 96/24/DTS NEO: 6/DTS-HD Master Audio/DTS-HD High Resolution/DTS-ES (Matrix 6.1/Discrete 6.1)/Dolby Digital/
Dolby TrueHD/Dolby Digital EX/Dolby Digital Plus/Dolby Prologic/II/IIx/IIz/96 kHz/24 bitov PCM/LPCM (2 CH/5.1 CH/7.1 CH) cez HDMI

Rozhranie:
4x HDMI vstup
1x HDMI výstup
2x AV vstup
1x AV výstup
2x komponentný video vstup
1x komponentný video výstup
1x výstup na slúchadlá (pozlátený)
1x Predvýstup na subwoofer
2x analógový audio vstup
1x analógový stereo audio vstup (Mini Jack)
1x koaxiálny audio vstup
2x optický audio vstup
Výstupy na reprosústavy

Schopnosti HDMI:
Podpora 3D
Spätný zvukový kanál
Audio Widget
BRAVIA Sync
HDMI Pass Through
1080p/24p/Deep Color/xvColor (xvYCC)

Prevedenie:
Rozmery: 430 x 157,5 x 322 mm (Š x V x H)
Hmotnosť: 7,6 kg

Dodávané príslušenstvo:
Diaľkový ovládač


Prehrávač diskov Blu-ray Sony BDP-S490:

Základné:
Blu-Ray 3D
Blu-Ray Disc prehrávač
BD-Live (Profile 2.0)
BIVL
CD (CD-DA)
Prehrávanie z USB a (Súborový systém FAT32, NTFS)
Podpora HDD diskov (čítanie)

Prehrávanie zo zdrojov BD/DVD/CD/USB:
Obrázky: JPEG, GIF, PNG
Hudba: MP3, WMA, AAC (. M4a), HE-AAC v1/v2 level2 (. M4a), LPCM (. Wav), DTS (. Wav)
Video: XviD (. Avi), WMV9 (. Wmv,. Asf), AVC-HD, MPEG-1 video/PS (. Mpg. Mpeg,. M2ts,. Mts), MPEG-2 video/PS, TS (. mpg,. mpeg,. m2ts,. mts), MPEG-4 AVC (. mkv,. m4v,. m2ts,. mts)

Video:

xvColour, Deep Color, BD - HD (24 Hz) (24p True Cinema), NTSC/PAL (60 Hz/50 Hz), výstup DVD 24p
Super Scaler (zvýšenie rozlíšenia Precision CinemaHD)
Zvýšenie rozlíšenia DVD na HDMI výstupe na 1080p (upscaling)
Režimy predvoľby obrazu: kino/svetlá miestnosť/štandardné miestnosť
Redukcia šumu u internetových zdrojov

Audio:
DTS-HD Master Audio, Dolby True HD, LPCM 6 kanálov 8 kanálov, HDMI - výstup DSD/prevod DSD na LPCM, Koaxiálny optický - DTS/Dolby Digital/LPCM 2k/DTS Neo: 6

Funkcie:
Šetrič obrazovky, detský zámok, rodičovská kontrola, jednoduché nastavenie, úvodná obrazovka, PhotoTV HD, klávesnica USB (len 101), automatický pohotovostný režim, USB Wi-Fi Ready, režim DEMO - zámok mechaniky, prezentácie fotografií s hudbou (CD, USB) , Sony Entertainment Network, živé streamovanie/3D streamovanie/titulky/odporúčanie, BRAVIA Sync, aktualizácia firmware zo siete alebo CD

Aplikácia:
Entertainment DataBase Browser - grafika obalu/zobrazenie informácií/prehliadania histórie/obsah vyhľadávanie
Entertainment DataBase Browser (Gracenote) - odporúčania služby Qriocity
Entertainment DataBase Browser (Gracenote) - súvisiace informácie (BD, DVD, CD, USB, HDD, BIVL)
Webový prehliadač
Aplikácie
Media Remote (chytrý telefón)

Konektory:
1x HDMI výstup
1x kompozitný video výstup
1x digitálny koaxiálny audio výstup
1x analógový stereo audio výstup
1x analógový výstup
1x Ethernet
2x USB port (1x na čelnom paneli)

Napájanie:
Vstup: 230 V/60 Hz
Prevádzková spotreba: 15 W

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 430 × 199 × 42 mm
Hmotnosť: 1,5 kg

Príslušenstvo:

Diaľkové ovládanie

Sony Corporation je japonská spoločnosť založená v roku 1946. Svoje sídlo má v Tokiu. Jej počiatky boli nenápadné. Prvým produktom predávaným pod značkou Sony bolo tranzistorové rádio. Práve rádiá zohrali kľúčovú úlohu pri expanzii v 60. rokoch. Svet si produkty Sony veľmi rýchlo začal spájať s vysokou kvalitou a nízkymi cenami.

V 70. rokoch bola spoločnosť Sony tvrdo zasiahnutá ekonomickou krízou. Mnohí analytici ju už označovali za mŕtvu spoločnosť. Podcenili však typickú japonskú húževnatosť a odvahu. Kríza pre Sony nebola záhubou, ba naopak poslúžila ako odrazový mostík. Spoločnosť stojí za vývojom CD disku a následne aj DVD disku. Začiatkom 90. rokov si Sony pripísala ďalší významný úspech, keď predstavila hernú konzolu PlayStation. Práve herné konzoly predstavujú prienik troch hlavných oblastí, v ktorých spoločnosť v súčasnosti pôsobí – elektronika, videohry a zábavný priemysel.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sony HTPJ426HN Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sony HTPJ426HN.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií