Rapture Rapture

SteelSeries Sensei Mouse

Zobraziť katalóg
SteelSeries Sensei Mouse
4,7 29 hodnotení
Herná myš herný laserový snímač, ARM procesor, LCD displej, 8 tlačidiel, 5700 CPI/11400 s Double CPI, USB
Kód:  MR078a5 Produktové číslo:  62150

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

SteelSeries Sensei Mouse

Počítačová myš SteelSeries Sensei je určená pre skutočných hardcore hráčov. Je vybavená výkonným 32-bitovým procesorom ARM, ktorý dokáže zdvojnásobiť základnú citlivosť myši, až na úctyhodných 11400 CPI. Zároveň môže vďaka svojmu výpočtovému výkonu vykonávať všetky operácie priamo v tele myši. V skutočnosti je rovnako výkonný, ako bývali desktopové procesory Intel Pentium 75 MHz. Laserový senzor myši zvládne tiež zaznamenávať až 12 000 snímok za sekundu, čo mu dáva schopnosť zachytiť pohyb až do rýchlosti 381 centimetrov za sekundu.

S podporou softvér SteelSeries Engine si bez problémov vytvoríte aj extrémne dlhá a pokročilé makrá. Makrá môžu byť vrstvené a obsahovať stlačenia klávesnice aj precízne časovanie. Zaujímavosťou je bezpochyby integrovaná technológia FreeMove, ktorá eliminuje roztrasenie a umožní vám tak ľahko nakresliť požadovanú priamku. K dispozícii máte nastavenie úrovne korekcie aj úplné vypnutie uvedenej funkcie, aby ste mali dokonalú kontrolu nad pohybom iba vy sami.

SteelSeries EXACTTECH - dokonalé prispôsobenie
Sensei ponúka štvoricu funkcionalít zhrnutú do balíka s názvom EXACTTECH. Prvý z nich je systém ExactLift stanovujúci výšku zdvihu, pri ktorej myš detekuje pohyb. Vďaka tomu jej snímanie ľahko prispôsobíte konkrétnemu materiálu podložky. Funkcia ExactAim vám zase umožní byť presnejšou. Keď spomalíte, kurzor myši sa spomalí ešte viac a umožní vám sústrediť sa na cieľ. Funkcia ExactAccel je presným opakom Aimu. Ak zrýchlite, zrýchli váš pohyb ešte viac. Posledná funkcia s názvom ExactSens potom poskytuje plynulú nastaviteľnosť CPI od 1 do 5700.

LCD menu na spodnej strane myši uľahčuje nastavenie aj pre tie najnáročnejšie hodnoty systému ExactTech. Na rovnaký displej si tiež môžete nahrať vlastný bitmapový obrázok a prispôsobiť tak myš exkluzívne svojim potrebám. Podsvietenie na 3 rôznych zónach myši (koliesko, indikátor CPI a logo) možno tiež nastaviť individuálne v rozsahu 16,8 miliónov farieb, alebo ho úplne vypnúť. Teflónové klzné plochy pokrývajúce 16% spodnej strany myši potom zaisťujú maximálnu kĺzavosť.

Parametre a špecifikácie:

Podporované OS:
Windows 2000, XP, Vista, 7
Mac OS X
 

Parametre a špecifikácia

Šírka
6,83 cm Hotovo!
Výška
3,87 cm Hotovo!
Hĺbka
12,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
102 g Hotovo!
Typ
Herná Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,83 cm Hotovo!
Výška
3,87 cm Hotovo!
Hĺbka
12,55 cm Hotovo!
Hmotnosť
102 g Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Symetrická Hotovo!

Senzor

Citlivosť
5 700 DPI Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SteelSeries Sensei Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SteelSeries Sensei Mouse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SteelSeries Sensei Mouse.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií