TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)

Zobraziť katalóg
TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)
3,9 23 hodnotení
Robotický vysávač s mopom – na koberce, tvrdé podlahy, mäkké povrchy, linoleum, drevené podlahy, plávajúce podlahy a sklo, na suché čistenie, mokré čistenie, umývateľný filter, penový filter a HEPA H13 filter, automatické dobíjanie, senzor proti nárazu, automatické vysypanie, vysávanie viacerých miestností, senzor proti pádu zo schodov, prispôsobenie povrchu podlahy, funkcia odloženého upratovania a časový rozvrh upratovania, diaľkové ovládanie, indikátor nabíjania, nárazník so spomaleným dotykom, regulácia výkonu a trojstupňový čistiaci systém, ovládanie diaľkovým ovládačom, mobilnou aplikáciou, na tele, objem nádoby na prach 0,34 l, 2 bočné kefy, prekoná prekážky do výšky 1 cm, gyroskopická navigácia, BLDC motor, Li-Ion batérie, doba chodu 100 min, doba nabíjania 6 h, hlučnosť 70 dB, nabíjacia stanica súčasťou balenia, biela farba
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  TESRV013 Produktové číslo:  8595689802165
TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) 217,90 € Zánovné

TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)

TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Robotický vysávač Tesla electronics vysaje za vás, čo vám umožní ušetriť čas a energiu. Jednoducho sa vysporiada s povrchmi koberce, tvrdé podlahy, mäkké povrchy, linoleum, drevené podlahy, plávajúce podlahy a sklo. Poupratuje vaše podlahy vďaka funkcii utieranie, mokré čistenie a suché čistenie. Ponúka nielen moderné funkcie, ale tiež nádherný dizajn. Inteligentný robotický vysávač sa dokáže automaticky dobiť a dokonca vysypať nečistoty. Inteligentný robotický vysávač sa sám nabije a taktiež automaticky vysype nečistoty. Vysávač možno prepojiť s inteligentným mobilným telefónom alebo tabletom, vďaka tomu umožňuje ovládanie na diaľku či zmenu vysávania. Veľmi užitočná je gyroskopická navigácia. Gyroskopická navigácia umožňuje vytvorenie plánu miestnosti, vysávač sa tak snaží optimalizovať trasu na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku upratovania. Po dokončení upratovania sa vráti späť na miesto, odkiaľ vyrazil.

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) ...
Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) ...

Hlavné prednosti robotického vysávača TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)

  • Robotický vysávač Tesla electronics je vhodný na koberce, tvrdé podlahy, mäkké povrchy, linoleum, drevené podlahy, plávajúce podlahy a sklo
  • Typ upratovania: utieranie, mokré čistenie a suché čistenie
  • Nechýba gyroskopická navigácia
  • Disponuje Li-Ion batériou s kapacitou 2600 mAh a napätím 14,4 V
  • Plné dobitie batérie zaberie približne 6 h a je schopný upratovať nepretržite až 100 min
  • Pre maximálne pohodlie je vybavený funkciou automatického vyprázdňovania zberného koša do stanice
  • Disponuje voľbou vysávania len určitých miestností
  • Ovládanie vysaváča: na tele, diaľkový ovládač a mobilná aplikácia
  • Integrované ochranné senzory proti pádu zo schodov a proti narážaniu do nábytku
  • Systém automaticky zosilní sací výkon na koberci
  • Kvalitný filtračný systém posilňuje umývateľný filter, penový filter a HEPA H13 filter
  • Vďaka nárazníku so spomaleným dotykom nedôjde k poškodeniu nábytku
  • Zmena trojstupňového čistiaceho systému sa vykonáva automaticky na základe zvoleného režimu upratovania
  • Umožní vám nastaviť si požadovanú silu sacieho výkonu
  • Nechýba možnosť nastaviť harmonogram upratovania alebo zvoliť odložené upratovanie
  • Zvláda prekonávať prekážky do výšky 1 cm
  • Na dôkladnú údržbu sú k dispozícii 2 bočné rotujúce kefky

Venujte sa vlastnej činnosti, zatiaľ čo robotický vysávač Tesla electronics odvedie prácu za vás

Tento vyspelý robotický vysávač s mopom poskytuje možnosť vysávania aj utierania, teda bude zaistená kompletná starostlivosť o podlahy v celom vašom dome a ušetrí vám tak mnoho času. Pri suchom čistení sa využívajú kefky, ktoré pomáhajú s upratovaním. Pri mokrom čistení je podlaha zvlhčená vodou a roztokom, ktorý následne odstráni nečistoty, tie sú vysávačom odsaté do na to určenej nádoby. Tým dochádza k dôkladnému čisteniu. Mokré čistenie je ideálne na tvrdé a hladké povrchy vrátane dlaždíc a linolea. Pri utieraní sa využívajú mokré handričky a čistiace roztoky. Ocenia ho predovšetkým majitelia citlivých podláh, pre ktoré nie je vhodné priame namáčanie vo vode. Predovšetkým sa to týka podláh vyrobených z dreva.

Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) ...
Robotický vysávač TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba) ...

Kľúčom k pohodlnému upratovaniu je robot vysávač s adekvátnym vybavením

Robot vysávač Tesla electronics kombinuje vysoko kvalitné vyhotovenie s efektívnym odstraňovaním prachu. Je vybavený Li-Ion batériou. Umožňuje upratovať nepretržite na jedno nabitie až 100 min. Ak je batéria skoro vybitá, robotický vysávač Tesla electronics sa presunie k nabíjacej stanici. Vy sa nemusíte o nič zaujímať, robot vysávač funguje úplne nezávisle. Na stav nabíjania batérie vás upozorní užitočný indikátor. Batéria sa úplne nabije zhruba za 6 h. Vysávač môžete ľahko ovládať cez mobilnú aplikáciu, kde sa dá navoliť ako oblasť, tak harmonogram upratovania. Ovládať ho budete môcť prostredníctvom fyzických tlačidiel na samotnom zariadení alebo dodávaným diaľkovým ovládačom. Na dosiahnutie precízneho upratovania má robotický vysávač k dispozícii 2 bočné rotujúce kefky.

Robotický vysávač Tesla electronics vám uľahčí prácu zaujímavými funkciami

Robotický vysávač Tesla electronics ponúka funkcie, ktoré uľahčia používanie. Na maximálne pohodlie je vysávač vybavený funkciou automatického vyprázdnenia zberného koša do čistiacej stanice s výmenným vreckom na nečistoty. Funkcia pokročilého mapovania umožňuje ukladanie mapy do pamäte, potom si používateľ môže zapnúť upratovanie len vybraných miestností. Keď narazí na koberec, automaticky sa zvýši výkon sacieho zariadenia.

Bezpečnosť pri upratovaní je pre automatický vysávač na prvom mieste

Automatický vysávač Tesla electronics patrí medzi spoľahlivých pomocníkov, pri práci vás nesklame. Aby bolo upratovanie každej domácnosti bezpečné, má vysávač zo spodnej strany umiestnené bezpečnostné senzory, ktoré zamedzujú narážaniu do nábytku a súčasne zaisťujú ochranu pred pádom zo schodov. Užitočnou funkciou je možnosť vytvoriť si vlastný harmonogram upratovania na akýkoľvek deň alebo špecifickú hodinu a taktiež využiť možnosť odloženého čistenia. S vynikajúcou obratnosťou sa vyhne všetkým prekážkam a pevné kolieska mu umožnia ľahko prekonať aj prahy a prechodové lišty do výšky 1 cm.

Profitujte zo služieb výkonného a spoľahlivého robotického vysávača Tesla electronics

Nemusíte mať strach z poškodenia nábytku. Vďaka nárazníku so spomaleným dotykom robotický pomocník nič nezničí. Vstavaný trojstupňový čistiaci systém sa automaticky adaptuje na zvolený režim upratovania. V prípade potreby si nastavíte sací výkon sami tak, aby to zodpovedalo stupňu znečistenia.

Ponúka kvalitný filtračný systém

Špičkový filtračný systém má k dispozícii umývateľný filter, penový filter a HEPA H13 filter. Penový filter funguje ako základný filter, ktorý zachytáva väčšie častice a nečistoty. Ekologicky šetrnejší umývateľný filter znižuje potrebu častej výmeny filtrov a umožňuje opakované použitie.

Nabíjacia výbava:

nabíjacia stanica

Kefy:

na podlahu/koberce, bočná, prachová a rotačná

Ďalšie príslušenstvo:

utierka, magnetická páska a nástroj na čistenie kief a filtrov

Typ motora:

BLDC

Hlučnosť:

70 dB

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Spôsob navigácie
Gyroskopická Hotovo!
Počet bočných kief
2 Hotovo!
Prekonanie prekážky do výšky
1 cm Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Automatické vysypanie, Vysávanie viacerých miestností, Senzor proti pádu zo schodov, Prispôsobenie povrchu podlahy, Funkcia odloženého upratovania, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy, Sklo Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Umývateľný filter, Penový filter, HEPA H13 filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
70 dB Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, koupil jsem iq400 a vysavač nechce přejet z lina na koberec cca5mm a ani nesjede z ochrane podložky proti poškozeni od koleček kresla cca 3mm. Jde o problem s nastavením?

Dobrý den mám dotaz na funkčnost. Musí Reného vysavač vždy vytírat když vyjede z domku nebo ne?

dobrý den. zakoupil jsem IQ 400plus v návodu píšete : Funkce pokročilého mapování umožňuje ukládání mapy do paměti, potom si uživatel může zapnout úklid jen vybraných místností. každopádně jsem nepřišel na to jak tohle funguje aplikace sice má ukládání mapy ale nejde v ní editovat

Dobrý deň, kde sa dajú dokúpiť sáčky k tomuto vysávaču?

Dobrý den, již nějaký čas nefunguji cloud služby TESLA pro vysavace iq300, nejde ovládat aplikaci vysavač a ani provést aktualizace firmware. Týká se tento problém i vysavace této kategorie. Nerad bych kupoval něco co také zcela nefunguje (myšleno ovládání aplikaci). děkuji ZŠ informaci

Príslušenstvo pre TESLA RoboStar iQ400 Plus (biela farba)
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií