Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Trust GXT 33 Laser Gaming Mouse

Zobraziť katalóg
Trust GXT 33 Laser Gaming Mouse
5 2 hodnotení
Myš laserová, 450-3600dpi, pamäť pre užívateľské profily, nastaviteľné vyváženie hmotnosti, USB
Kód:  JS245i8 Produktové číslo:  18101 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Trust GXT 33 Laser Gaming Mouse

Laserová herná myš s vysokou presnosťou a USB pripojením. Pomocou prepínača DPI možno snímanie myši prepínať rozlíšenie v rozpätí 450 až 3 600 dpi . Vysoko presný laserový snímač umožňuje presné snímanie. Vďaka teflónovým podložkám je zaistený bezproblémový pohyb takmer na každom povrchu.

Medzi prednosti myši patrí vstavaná pamäť , Do ktorej je možné ukladať vlastné herné profily. Súčasťou balenia je softvér, vďaka ktorému si môžete naprogramovať sedem tlačidiel umiestnených ma myši, ďalej je možné nastaviť optimálnu rýchlosť pre hranie alebo vlastné makrá . Koliesko potom zaisťuje posun vo zvislom i vodorovnom smere .

Nechýba ani systém pre úpravu hmotnosti pomocou kovových závaží. K dispozícii je 7 závažia , Každé s hmotnosťou 5,8 g . Myš je ergonomicky upravená pre pohodlný úchop, čomu napomáha aj pogumovaný povrch. Myš je navyše vybavená viacfarebnými diódami . K počítaču ju zapojíte pomocou ľahkého USB kábla .

Systémové požiadavky
- Windows 7, Vista alebo XP
- USB port

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Trust GXT 33 Laser Gaming Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Trust GXT 33 Laser Gaming Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Trust GXT 33 Laser Gaming Maus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Trust GXT 33 Laser Gaming Maus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Trust GXT 33 Laser Gaming Mouse.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií