Rapture Aplikace

Wacom Intuos Pen Small

Zobraziť katalóg
Wacom Intuos Pen Small
4,5 4 hodnotení
Grafický tablet
Kód:  MF125c8 Produktové číslo:  CTL-480S-N Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Wacom Intuos Pen Small

Jedinečná citlivosť

Tabliet s perom a pracovnou plochou vybavenou jedinečnú snímacou technológiou pre pohodlnú úpravu obrázkov v digitálnej podobe alebo tvorbu grafiky. Zažijete jedinečný spôsob práce s bezdrôtovým, bezbatériovým perom s programovateľnými tlačidlami. S ním budú editácie obrázkov a inej činnosti rýchle a presné aj tam, kde myš stráca potrebnú citlivosť pohybu. Tlakovo citlivý hrot rozlišuje až 1024 úrovní prítlaku , Vďaka tomu môžete precízne ovládať hrúbku ťahu pri kreslení. To využijete v špeciálnych programoch pre rýchlu zmenu hrúbky čiary počas kreslenia. Intuos rozpozná softvér, ktorý používate a ponúkne vám odporúčané klávesové skratky.

Žiadne iné vstupné zariadenie neponúka tak jemnú obsluhu a tak prirodzený výsledok, toľko podobný reálne tvorbe. Predstavuje tak profesionálne kreatívne zariadenie pre domáce i kancelárske použitie. Tablet je perfektný pre všetkých milovníkov japonského výtvarného umenia. Vytvorte si vlastné postavičky a vdýchnite im osobitosť jedinečného spracovania, ktoré ich privedie k životu. Nič nebude neprekonateľnou prekážkou. Jeho kompaktné tenké prevedenie sa ľahko zmestí do každej notebookovej tašky.

Parametre a špecifikácie:

Fyzické údaje:
Hmotnosť: 310 g
Rozmery tabletu: 210 x 178 x 10 mm
Aktívna plocha: 152 x 95 cm

Ovládanie:
Pero Intuos Pen s gumou
Úrovne prítlaku: 1024
Typ pera: tlakovo citlivé, bezdrôtové, bez batérie
Technológia patentovaná metóda elektromagnetickej rezonancie
Rozlíšenie 2540 lpi
Tlačidlá ExpressKeys ™, 4 s možnosťou nastavenia pre každú aplikáciu zvlášť
Rýchlosť snímania pera: 133 pps

Všeobecné informácie:
Systémové požiadavky: USB port, internetové pripojenie, Windows 8, Windows®7 SP1 alebo Windows ® Vista SP2 Mac OS X 10.6.8 alebo vyšší (Intel ® procesor)
Bezdrôtová podpora (bezdrôtový modul je nutné dokúpiť)
Záruka: 2 roky

Obsah balenia:
Pen tablet a pero
Náhradné hroty
Úchyt a krúžok pre výmenu hrotov
Rýchly sprievodca
Inštalačné CD
USB kábel

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Wacom Intuos Pen Small Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Wacom Intuos Pen Small. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Pen Kleine. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wacom Intuos Pen Kleine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Wacom Intuos Pen Small.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií