Xiaomi Haylou

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
1 položka
Xiaomi Haylou LS01
Smart hodinky – , meranie vzdialenosti, monitoring spánku, pripojenie pomocou Bluetooth, notifikácie z mobilu, kompatibilné s Android a iOS
Predaj skončil
Objednávací kód: XI300i010a
Inteligentné hodinkyXiaomi Watch S1 a S1 Active (RECENZIA) – nový dizajn s novými limitmi Posvietili sme si na dvojicu smart hodiniek od populárnej značky Xiaomi, ktorá v minulosti už niekoľkokrát prekvapila svojou schopnosťou ponúknuť elektroniku s takmer bezkonkurenčným pomerom cena/výkon. Podarí sa jej to aj tentoraz?
Pokiaľ zháňate návod k fitness náramku Xiaomi Mi Band 6, ste na správnej adrese. Prinášame vám prehľadný Xiaomi Mi Band 6 manuál, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení tohto fitness náramku.
Pokiaľ zháňate návod k fitness náramku Xiaomi Mi Band 4,  ste na správnej ceste. Prinášame vám prehľadný Xiaomi Mi Band 4 manuál, v ktorom sa dozviete všetko potrebné o inštalácii, nosení, nabíjaní, pripojení a nastavení fitness náramku Xiaomi Mi Band 4.
Xiaomi Mi Band 5 (NÁVOD) Fitness náramok Xiaomi Mi Band 5 má väčší farebný displej a širšiu ponuku športových aktivít. Šikovný fitness pomocník sa navyše predáva za veľmi priaznivú cenu. Máte práve jeden nový doma a neviete, ako začať? Podrobný návod Xiaomi Mi Band 5 vám poradí.
Viac článkov
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií