Notebooky 2 v 1 – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Lenovo
(1)
Výbava
Podsvietená klávesnica
(1)
Dotykový displej
(1)
Čítačka pamäťových kariet
(1)
Podpora stylusu
(1)
Operačný systém
(1)
TPM 2.0
(1)
Windows Hello
(1)
Filtrovať
V tejto kategórii nájdete výhodné notebooky 2 v 1. Cenových hitov v kategórii notebooky 2 v 1 máme v súčasnej dobe 1. Hľadáte najlacnejší notebooky 2 v 1? Potom sa pozrite do kategórie lacné notebooky 2 v 1.
1 položka
Lenovo Yoga 7 14ARP8 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo - Tablet PC
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,7
Lenovo Yoga 7 14ARP8 Storm Grey celokovový + aktívny stylus Lenovo (záruka 3 roky Premium Care On-Site)
Tablet PC – AMD Ryzen 7 7735U, dotykový 14" OLED lesklý 2880 × 1800, RAM 16GB LPDDR5, AMD Radeon 680M Graphics, SSD 1000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, stylus, WiFi 6E, hmotnosť 1,49 kg, Windows 11 Home
+2 darčeky v hodnote 122,90 €
Zľavnené -6 %
1 069 € 1 149 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: NT331l2
HonorHonor Magic6 Pro (RECENZIA): Najlepší mobil súčasnosti? Vo fotografovaní určite Honor Magic 6 Pro je unikátny telefón. Najskôr si všimnete obrovskú optiku v jeho zadnej časti, a zrejme aj vyššiu hmotnosť celého telefónu. Potom ale narazíte už len na samé pozitíva a budete rovnako ako ja uznalo prikyvovať hlavou. Skvelý fotoaparát, displej, zvuk,...
Príchod nového smartfónu Samsung Galaxy FE znamená výkonné komponenty v tele cenovo dostupnejšieho telefónu. V minulých rokoch sa tomuto modelu darilo a ponúkol rozumný kompromis. Ako je na tom najnovší Samsung Galaxy S23 FE? To sme sa rozhodli v recenzii zistiť.
Na čo všetko chce nalákať nová Motorola Moto G72? Bude to 108 Mpx fotoaparát, cena, alebo snáď pohľadný dizajn? Nový mobilný telefón sme vyskúšali a toto je jeho recenzia.
mobilné telefónyASUS ROG Phone 6 (RECENZIA): Skvelá herná mašina s perfektným výkonom Na kvalitatívnej špičke herných mobilných telefónov sa už niekoľko sezón drží rad ASUS ROG Phone. Po novom ju rozšíril model s poradovým číslom šesť, teda ASUS ROG Phone 6. V recenzii sme sa mu poriadne pozreli na zúbok.
Realme GT 2 Pro je telefón, ktorý už na prvý pohľad zaujme prívetivou cenovkou a výbornými parametrami. O telefóne mnohí hovoria ako o novodobom zabijaku vlajkových lodí, a tak sme sa rozhodli si túto reputáciu overiť na vlastnú päsť. Ako sa Realme GT 2 Pro v recenzii...
Nokia 230 je typickým zástupcom tlačidlových telefónov – jej hlavnými zbraňami sú nízka cena, dlhá výdrž na batériu, jednoduché ovládanie a decentný dizajn. V rukáve má ale aj ďalšie tromfy. A nedostatky? Tie sa tiež nájdu, nie je ich však veľa a nemusia predstavovať...
Viac článkov Všetky články

Notebooky 2 v 1 – cenové bomby, akcie

Dnes veľmi populárne konvertibilné zariadenia spájajú v jednom to najlepšie z dvoch svetov - zo sveta tabletov a notebookov. Tieto zariadenia sú ideálne na cestách aj na obchodné rokovania. Vždy urobia svoju prácu, nech už od nich požadujete čokoľvek. Príťažlivý dizajn a multifunkčné použitie sú odpoveďou na požiadavky dnešného dňa.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií