AD homeoffice PET

ZTE Skate

Zobraziť katalóg
ZTE Skate
3,4 17 hodnotení
Mobilný telefón 4,3 "800x480, fotoaparát 5Mpx, GPS, WiFi, Bluetooth, 3G, MicroSD, Android 2.3
Kód:  UM900d Produktové číslo:  6934933021242

ZTE Skate

Modernizovaný mobilný telefón ZTE Skate ako chytré a cenovo pôsobivé riešenia mobility zahŕňajúce kompletné internetové služby, ale aj možnosť kvalitného snímanie fotografií a presnej navigácie GPS, takže už nikdy nezablúdite ani na neznámom mieste. Tento mobilný telefón je stavaný na dotykovom displeji s uhlopriečkou 4,3 ", kde zobrazí veľmi jemné rozlíšenie 800 x 480 bodov.

Využívanie internetových služieb zabezpečí bezdrôtové pripojenie WiFi či vždy mobilné pripojenie do sietí 3G. Pohodlné pripojenie bezdrôtových periférií poskytne BlueTooth. Vo výbave nájdeme integrovaný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx pre vytváranie kvalitných snímok neopakovateľných zážitkov. Pre ukladanie užívateľských dát je na tele dostupný slot pre pamäťové karty Micro SD.

Dôležité je tiež hardvérové \u200b\u200bvybavenie telefónu procesorom, ktorý dovoľuje pracovať veľmi svižne aj pri väčšom aplikačnom zaťažení v dodávanom operačnom systéme Google Android 2.3. Tento systém dovoľuje detailné prispôsobenie prostredia podľa požiadaviek užívateľa a jeho priorít. Je možné doplniť veľa kancelárskych a organizačných aplikácií pre manažérske použitie, ale tiež je pripravený pre multimediálnu zábavu na cestách. Bohatý výber aplikácií poskytne Google Android Market, kde je nepreberné množstvo platených aj neplatených aplikácií.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!

Fotoaparát

Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Pamäť a výkon

Maximálna veľkosť pamäťovej karty
32 GB Hotovo!
Frekvencia procesora
0,8 GHz (800 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Konektory
Jack (3,5 mm), USB micro Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 2.3 Gingerbread Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ZTE Skate
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ZTE Skate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Das ZTE Skate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Das ZTE Skate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ZTE Skate.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií