AD elektro Motorola EDGE 50

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/resident-evil-9-keyart-nahled.jpg

Resident Evil 9 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA)

Tvorcovia z Capcomu už dlhé roky fanúšikov hororoviek zásobujú kvalitnými titulmi zo série Resident Evil a po poslednom podarenom remaku štvrtého dielu sa pomaly začínajú vynárať špekulácie o ďalšom celkom novom titule z rodiny Resident Evil, tentoraz s číslovkou „9“ v názve. Čo všetko zatiaľ vieme o dátume vydania, príbehu aj gameplayi Resident Evil 9? Dozviete sa v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/valorant-clove.jpg

Valorant (NOVINKY): 8. epizóda, 1. akt a ďalšie info

Valorant je online free to play strieľačka vyvíjaná a vydávaná spoločnosťou Riot Games. V tomto taktickom FPS sa dva tímy hráčov púšťajú do bojov vybavení zbraňami aj špeciálnymi schopnosťami na širokom spektre máp. Všetky podstatné informácie o hre nájdete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horizon-zero-dawn-aloy-keyart-nahled.jpg

Horizon Zero Dawn Remake – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIE)

Akčné RPG Horizon Zero Dawn od štúdia Guerrilla Games sa za päť rokov svojej existencie stalo celosvetovým hitom. Podľa najnovších informácií sa však pracuje na remasteri či dokonca remaku dobrodružstva nebojácnej lovkyne Aloy, šitom na mieru konzolám PlayStation 5. Čo o vylepšenej verzii Horizon Zero Dawn hovoria dostupné informácie? Viac vám prezradí náš článok. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-codename-hexe-logo.jpg

Assassin's Creed Codename Hexe – Všetko, čo vieme

Prezentácia Ubisoft Forward 2022 okrem iného oslávila 15. výročie značky Assassin's Creed a pri tej príležitosti tvorcovia predstavili niekoľko titulov z tejto série, na ktorých momentálne pracujú. Jedným z nich je aj hra ukrývajúca sa pod názvom Assassin's Creed Codename Hexe, ktorá by podľa prvotných informácií mala vybočovať zo zavedených koľají ostatných titulov v sérii. Čo zatiaľ o temne vyzerajúcom AC: Codename Hexe vieme, sa dozviete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forever-skies-keyart-nahled.jpg

Forever Skies (RECENZIE – Súhrn)

Forever Skies je debutovým titulom poľského štúdia Far From Home. Ide o akčný sci-fi survival, v ktorom hráči objavujú záhady klimatickou katastrofou zdecimovanej planéty Zem. Všetko podstatné o hre sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stellar-blade-cover-nahled.jpg

Nové hry: apríl 2024 – Stellar Blade, Sea of Thieves a ďalšie

Najmä v prvej polovici apríla bude mať väčšina hráčov zrejme príležitosť dohnať niektoré herné resty, poriadna nálož noviniek na nás totiž čaká až koncom mesiaca. Za pozornosť stojí najmä akčná hack and slash adventúra Stellar Blade vychádzajúca exkluzívne na PlayStation 5. Naopak niekoľko doterajších Xbox exkluzivít v rámci novej stratégie Microsoftu zamieri otestovať konkurenčné vody – okrem výborného survivalu Grounded sa najväčšia pozornosť upiera k pirátskemu MMO Sea of Thieves, ktoré sa zaradilo medzi najviac predobjednávané hry na PS Store. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-plus-og-logo.png

PlayStation Plus Hry mesiaca: marcové hry zadarmo

Od 5. marca budú môcť majitelia predplatného PS Plus zasadnúť do monopostov F1, stať sa majstrami kung-fu a vyriešiť záhadu zmiznutých detí. Do PlayStation Plus navyše mieri rozšírenie pre obľúbenú space-operu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/call-of-duty-modern-warfare-ii-cover-nahled.jpg

Call of Duty: Modern Warfare II (RECENZIA Multiplayer a Singleplayer)

Príbehová kampaň Call of Duty: Modern Warfare II od Infinity Ward nás rozhodne zaujala, ale pozornosť na seba od vydania strháva najmä multiplayerová zložka tohtoročného Call of Duty. Recenzie oboch režimov nájdete nižšie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gta-online-chop-shop-update.jpg

GTA Online (NOVINKY) – The Chop Shop update a ďalšie info

GTA Online je akčná adventúra pre viacerých hráčov, ktorá je súčasťou GTA V. Vyvíja ju štúdio Rockstar North a vydáva spoločnosť Rockstar Games. Objavovať otvorený svet metropoly Los Santos a usilovať sa o prerazenie vo svete zločinu môžu hráči v GTA Online už viac ako 7 rokov. Hra je však neustále udržovaná vo skvelej kondícii vďaka pravidelným obsahovým updatom. Nielen o tom najnovšom sa dozviete viac v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/forspoken-cover-nahled.jpg

Forspoken (RECENZIA) – Poteší, ale neočarí

Ambiciózne vyzerajúce fantasy RPG Forspoken od štúdia Luminous Productions sme si konečne mohli vyskúšať na vlastné ovládače. Aké pocity sme si z kúzelnej krajiny Athia odniesli? Dozviete sa v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/spider-man-across-the-spider-verse-keyart-nahled.jpg

Spider-Man: Cez paralelné svety – Všetko, čo vieme

Miles Morales, ktorý sa v snímke ovenčenej cenami Spider-Man: Paralelné svety (2018) stal novým pavúčím mužom držiacim ochrannú ruku nad mestom New York, sa vrátil, a to v pokračovaní s názvom Spider-Man: Cez paralelné svety. V ďalšom epickom dobrodružstve sa vydal na pomoc novej skupine Spider-ľudí a pustil sa do boja proti doteraz najsilnejšiemu zloduchovi. Všetko, čo o prvom z dvoch plánovaných pokračovaní Milesovho príbehu vieme, sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/grand-theft-auto-6-keyart.jpg

GTA 6 – Všetko, čo vieme

Len ťažko by ste v hráčskej komunite našli živú dušu, ktorá by nepoznala sériu Grand Theft Auto, čiže GTA. Titul z rodiny týchto kultových akčných adventúr s číslovkou „6“ či „VI“ za názvom bol už oficiálne oznámený a (nielen) fanúšikovia série neskrývajú svoje nadšenie. O hre stále nevieme všetky detaily, chýbajúce informácie sme sa však snažili nahradiť vlastnými úvahami či špekuláciami založenými na neoficiálnych správach. Všetko, čo o GTA 6 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/death-stranding-2-on-the-beach-keyart-maly.jpg

Death Stranding 2 (INFO) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Akčná adventúra Death Stranding od talentovaného japonského vývojára Hidea Kodžimu vo videohernom priemysle rozvírila vody už pred viac ako tromi rokmi a za ten čas si vďaka svojej nadčasovosti a originalite získala zástupy fanúšikov. Tí už netrpezlivo očakávajú vydanie Death Stranding 2, ktoré bolo konečne oficiálne oznámené. Všetko, čo o hre zatiaľ vieme, sa dočítate v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-hororove-hry-min-nahled.jpg

Najlepšie hororové hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Radi sa bojíte a premýšľate, čo si (večer) zahrať? Potom ste na správnej adrese: v našom pravidelne aktualizovanom článku vám prinášame tipy na najlepšie hororové hry, ktoré by si nemal nechať ujsť žiadny fanúšik desivých herných zážitkov. Či už dávate prednosť ťaživej atmosfére, ľakačkám alebo sa najradšej bojíte v spoločnosti ďalších hráčov, z našich tipov si vyberie každý. Vyberali sme z kúskov dostupných na platformách PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series X/S a Nintendo Switch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/last-train-home-keyart-nahled.jpg

Last Train Home (RECENZIA) – Cez Sibír do Československa

Počiatky Československa sa nám pripomínajú každý rok a nielen vďaka štátnemu sviatku. Pri príležitosti osláv vzniku republiky sa totiž často spomína na heroické ťaženie legionárov naprieč Ruskom, aby sa mohli dostať do novo vytvorenej domoviny. O poslednom vlaku rútiacom sa po Transsibírskej magistrále vytvorilo české štúdio Ashborne Games počítačovú stratégiu Last Train Home. Viac o nej v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-sims-4-characters-key-art-nahled.jpg

The Sims 4 (NOVINKY) – free to play, gameplay, DLC

The Sims 4 je zatiaľ najnovším dielom série simulátorov života s názvom The Sims, ktorej tituly si od vydania toho prvého v roku 2000 našli cestu na herné zariadenia desiatok miliónov hráčov. Všetko, čo o The Sims 4 potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/children-of-silentown-cover-nahled.jpg

Children of Silentown (RECENZIA) – Roztomilá adventúra v burtonovskom kabátiku

Talianske štúdio Elf Games svoje portfólio kreslených adventúr rozšírilo o ďalší kúsok s názvom Children of Silentown. Aké pocity sme si z temného dobrodružstva odniesli, vám objasnia nasledujúce riadky. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/immortals-of-aveum-keyart-nahled.jpg

Immortals of Aveum (RECENZIA – Súhrn)

Immortals of Aveum je magická strieľačka od štúdia Ascendant, prostredníctvom ktorej sa vývojári snažili zodpovedať otázku: ako by vyzeralo vojnové FPS z fantasy sveta? Tvorcom titulu je veterán v oblasti herného vývoja Bret Robbins, ktorý v minulosti pracoval na kultových značkách ako Call of Duty alebo Dead Space. Všetko podstatné o gameplayi, príbehu i recenziách na Immortals of Aveum sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-sims-4-get-famous-nahled.jpg

The Sims 5 – Všetko, čo zatiaľ vieme

Séria simulátorov života The Sims sa podľa najnovších informácií o pár rokov rozrastie o ďalšiu hru, pravdepodobne s číslovkou „5“ v názve. Tvorcovia totiž oznámili spustenie prác na novej generácii značky The Sims s názvom Project Rene, z ktorého sa s najväčšou pravdepodobnosťou vykľuje ďalšia plnohodnotná hra z rodiny The Sims. Čo o Project Rene zatiaľ vývojári prezradili? Dozviete sa v našom článku. Read more »
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info