AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/assassins-creed-odyssey-fate-of-atlantis-judgement-of-atlantis-cover.jpg

Assassin's Creed Odyssey: Fate of Atlantis (RECENZIA, epizóda 3.) – Judgement of Atlantis

Podtitul poslednej epizódy Súd Atlantídy presne korešponduje s tým, čo máme v pláne v tejto recenzii. Pozrieme sa totiž na záverečnú epizódu DLC Fate of Atlantis a vynesieme finálny rozsudok. Čo posledná časť príbehu ponúkla, čo sa podarilo a čo bolo zle? A predovšetkým – stojí celé rozšírenie Assassin's Creed Odyssey: Fate of Atlantis za vašu pozornosť? To všetko a ešte viac sa dozviete v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-odyssey-legacy-of-the-first-blade-persie-nahled.jpg

Assassin’s Creed Odyssey: Legacy of the First Blade (RECENZIA, epizóda 2.) – Shadow Heritage

Akčné RPG Assassin´s Creed Odyssey plánujú autori držať pri živote dvojicou veľkých DLC. Prvé s názvom Legacy of the First Blade je rozdelené na tri epizódy, a práve úvodnej časti s názvom Hunted sa venujeme v tejto recenzii. O čom DLC je, aké ponúka novinky a oplatí sa doň investovať? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/c20b3e08-a1f8-49bc-b6f9-a8e557182e8d.jpg

Assassin's Creed Odyssey (ROZBOR) – Test vplyvu nastavenia detailov na výkon

Prinášame vám rozbor najnovšieho dielu hry Assassin's Creed Odyssey. Testovali sme všetky nastavenia hry ovplyvňujúce kvalitu obrazu a výkon, a to ako na AMD, tak na NVIDIA grafickej karte. To vám pomôže detaily hry nastaviť s najmenšími kompromismi v grafike. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/assassins-creed-odyssey-uvod-nahled.jpg

Assassin´s Creed Odyssey (RECENZIA) – grécka odysea vás chytí a nepustí

Séria Assassin´s Creed pokračuje vo svojom prerode z akčnej adventúry na akčné RPG. Assassin´s Creed Odyssey od Ubisoftu tak prináša veľa noviniek, na ktoré sme sa zamerali v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info