AD elektro Motorola EDGE 50

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/back-4-blood-recenze-cover-nahled.jpg

Back 4 Blood (RECENZIA) – Masakrovanie zombie vo veľkom štýle

Už nikto nedúfal, že by sme sa dočkali plnohodnotného pokračovania kultovej kooperačnej strieľačky Left 4 Dead. Aj keď si to komunita neuvedomovala, vylúčené to bolo primárne z toho dôvodu, že tvorcovia nevlastnili práva na značku. Nakoniec ich túžba vytvoriť nasledovníka zrejme viedla k tomu, že sa dali do vývoja Back 4 Blood, ktoré na prvý pohľad pôsobí ako duchovný nástupca obľúbenej FPS. Či dosahuje jej kvalít, vám povieme v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/back-4-blood-special-cover-nahled.jpg

Back 4 Blood: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Už chvíľu bolo jasné, že vývojári z Turtle Rock Studios preslávení primárne sériou Left 4 Dead pracujú na diele, ktoré bude ich kultovému FPS v mnohom podobné. Na tohtoročnom TGA sme sa konečne dočkali oznámenia Back 4 Blood. Všetko, čo o tomto na prvý pohľad nebývalo atraktívnom diele vieme, kedy sa ho dočkáme a ako na tom bude s PvP, vám povieme v našom špeciáli.

Read more »
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info