On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
AD 1. týden květen AD 1. týden květen

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/mass-effect-legendary-edition-cover-recenze-nahled.jpg

Mass Effect: Legendary Edition (RECENZIA) – Reštaurácia klasiky RPG žánru

Pôvodná Mass Effect séria bola vo svojej dobe doslova prelomovým počinom (napríklad prepracovanosť vzťahov jednotlivých postáv členov posádky pre mňa dodnes predstavuje jeden z najlepších konceptov, s akým som sa v hrách kedy stretla). Rovnako tak ako silné stránky Legendary Edition bohužiaľ zachovala aj niektoré slabšie miesta, ktorým sa nevenovala dostatočná pozornosť (a je to veľká škoda). Podrobnosti nájdete v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mass-effect-legendary-edition-logo.jpg

Mass Effect Legendary Edition: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Vďaka remasteru sa dočkala resuscitácie jedna z najúspešnejších RPG sérií z dielne štúdia BioWare. Akých konkrétnych zmien sa vďaka Mass Effect Legendary Edition trilógia dočkala a na čo sa autori pri prerábke zamerali, si môžete prečítať v našom špeciáli.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mass-effect-ea-nahled.jpg

Mass Effect „4“: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Možno najprekvapujúcejším odhalením Game Awards 2020 bol trailer z pokračovania série Mass Effect, jednej z najobľúbenejších značiek RPG vôbec. Čo o nástupcovi trilógie z mliečnej dráhy a titule Andromeda vieme, si môžete prečítať v tomto špeciále.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dragon-age-dreadwolf-logo.jpeg

Dragon Age 4: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Studio BioWare chystá už štvrtý výlet do sveta Dragon Age. Že sa pokračovania dočkáme, naznačovala už aj konečná časť príbehu v DLC Trespasser pre Dragon Age: Inqusition a keďže vývojári už pokračovanie nepriamo potvrdili, v tomto článku nájdete všetko podstatné, čo o chystanom titule zatiaľ vieme.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/dragon-age-4-draci-nalet-nahled.jpg

Dragon Age 4? (OZNÁMENIE) – RPG klenot sa vracia

Na nedávnom The Game Awards 2018 sa vedľa nejedného očakávaného diela objavila aj nová hra z univerza Dragon Age. Čo presne nám BioWare na tejto hernej konferencii predstavil, kto bude v ich novinke na sto percent a kedy k nám dorazí, vám povie náš text, ktorého obsah niektorých poteší a iných naopak sklame. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/anthem-thumbnail-nahled.jpeg

Anthem (RECENZIA) nevyužíva svoj potenciál a utápa sa v priemernosti

Keď bol herný svet konfrontovaný s nie príliš podareným RPG Mass Effect: Andromeda, boli hráči uisťovaní, že jadro štúdia, tí praví autori série Dragon Age a prvých dvoch dielov Mass Effect ságy, pracujú práve na Anthem. Po mnohých rokoch vývoja očakávaná online akcia konečne dorazila na pulty obchodov, a štúdio Bioware plánuje udržiavať túto značku pri živote mnoho rokov. Ako sa podarilo uvedenie na trh a aké má hra šance do budúcnosti, sa dozviete v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Mass-Effect-Andromeda-nahled-maly.jpg

Mass Effect: Andromeda (RECENZIA)

Vyšla očakávaná hra Mass Effect: Andromeda. V našej PODROBNEJ recenzii si prečítate o všetkom dôležitom vrátane príbehu, kvalite grafiky a hojne diskutovaných animáciách. Urobila Andromeda sérii hanbu, alebo ide o vydarené pokračovanie ikonickej série? Read more »
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info