On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
MS hokej Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/herni-soundtracky-priscilla-nahled.jpg

Najvydarenejšie herné soundtracky – Hráme tiež ušami (TÉMA)

Najsilnejšie herné zážitky, ktoré si odnášame zo svojich najobľúbenejších titulov, nie sú tvorené len dianím na obrazovke. Podstatnú časť nášho dojmu totiž tvoria tiež sluchové vnemy, či už ide o samotné efekty, alebo sprievodnú hudbu. Práve melódiám zloženým na dokreslenie atmosféry sa budeme venovať v našom špeciáli, v ktorom vám odporučíme soundtracky, ktoré si sami radi vypočujeme aj bez samotných hier. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/civilization-vi-recenze-cover-nahled.jpg

Civilization VI (RECENZIA) – Boj o svetovú nadvládu dorazil na PS4 a Xbox One

Sériu vývojárskej ikony Sida Meiera asi nie je nutné predstavovať, ale ak sa nájde niekto, komu Civilization VI nič nehovorí, tak vedzte, že sa v rámci tejto ťahovej stratégie snažíte všetkými dostupnými prostriedkami zanechať čo najhlbšiu stopu v histórii ľudstva. Pravidelne sa tvorbou vlastných dejín zaoberajú PC-čkári, vlani sa k nim pridali majitelia Switchu, ale až teraz svoju šancu dostanú konzoly PS4 a Xbox One. Ako sa konverzia na tieto platformy podarila, zistíte v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info