AD elektro Motorola EDGE 50

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-key-art-nahled.jpg

Deathloop (RECENZIA) – Stratený v časovej slučke

Vývojári z Arkane Studios (Dishonored, Prey) vo svojom najnovšom titule opúšťajú bezpečné vody zabehaných značiek a prichádzajú na PC a PS5 s úplne novou akčnou adventúrou Deathloop, kde sa vžijeme do úlohy muža prežívajúceho jeden deň stále dokola. Dokázali tvorcovia zo zaujímavého konceptu vykresať ničím neobmedzenú zábavu, alebo sa dočkáme len opakujúcej sa nudy? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/deathloop-logo.jpg

Deathloop: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Keď vývojárska firma Arkane Studios v roku 2019 oznámila, že pracuje na ambiciózne vyzerajúcom FPS Deathloop, väčšina fanúšikov Dishonored zajasala, pretože v ňom videla možného duchovného nástupcu výbornej akcie. Čo všetko o tejto očakávanej FPS vieme, nájdete v nasledujúcich odsekoch nášho špeciálu.

Read more »
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info