AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-game-pass-halo-ori-forza-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox a PC Game Pass: TOP 30

U tak širokého spektra herných titulov, ktoré ponúka služba Game Pass, môže byť hľadanie ďalšej obľúbenej hry celkom oriešok, a preto vám prinášame náš pravidelne aktualizovaný zoznam najlepších hier v Game Passe.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/baldurs-gate-3-cover-nahled_1.jpg

Kooperatívne hry pre dvoch a viacerých hráčov na PC, PS, Xbox a Switch: Top 30

V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete výber 30 hier najrôznejších žánrov, ktoré majú okrem vysokej kvality spoločné jedno – predstavujú ideálnu voľbu, ak už vás nudí hranie sólo a chcete sa zabaviť s priateľmi.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/destiny-2-shadowkeep-zbroj-nahled.jpg

Destiny 2: Shadowkeep (RECENZIA) – Nová éra začína

Bungie sa pred nedávnom odpútalo od vydavateľstva Activision Blizzard a rozšírenie Shadowkeep je ich prvým samostatným výtvorom. Ten prináša príbehovú kampaň odohrávajúcu sa na Mesiaci, ktorý sa vracia z prvého dielu, nové herné režimy a veľa väčších či menších úprav. Podarilo sa autorom využiť novonadobudnutú voľnosť? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/f610bbb2-5c63-4291-ba6b-9bed5efb5397.jpg

Destiny 2: Forsaken (RECENZIA) – Najlepšie rozšírenie dáva zabudnúť na nedostatok obsahu

Destiny 2 od slávneho štúdia Bungie vstupuje do ďalšej etapy svojho života. Príbehové rozšírenie Forsaken prináša rad noviniek a uprieť sa mu nedá ani poriadna dávka nového obsahu. Je toto masívne DLC pre stagnujúce online FPS spásou, alebo len ďalším zlým pokusom? Odpovede nájdete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/destiny-2-warmind-logosmall.jpg

Destiny 2: Warmind (RECENZIA) – Mars odhalí staré tajomstvá

V poradí druhé platené DLC pre akčné FPS Destiny 2 práve prichádza a nesie meno Warmind. Toto rozšírenie sľubuje novú príbehovú kampaň, mapy, lokácie, aktivity a výbavu. Balíček vyšlo 8. mája 2018 pre platformy PC, PS4 a Xbox, bude ale stáť za naše ťažko zarobené peniaze? A prinesie toho do Destiny naozaj toľko, čo sľubujú tvorcovia zo štúdia Bungie? Zistíte v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/destiny-2-curse-of-osiris-logosmall.jpg

Destiny 2: Curse of Osiris (RECENZIA) na Merkúr a ešte ďalej

Curse of Osiris je prvá z plánovaných rozšírení multiplayerovej akčnej hry Destiny 2. Môžeme sa tešiť na nový príbeh odohrávajúci sa na planéte Merkúr, nové modely zbraní, brnení a zvýšenie maximálneho levelu z 20 na 25. Ide o jasnú kúpu, alebo sme našli nejaké chyby na kráse? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/destiny-2-thumbnail-nahled.jpg

Destiny 2 (NOVINKY) – prechádza na Free to Play a ukazuje DLC Shadowkeep

Bungie si prichystalo viac než hodinový stream, počas ktorého odhalilo hneď niekoľko noviniek. Tou najzásadnejšou je oznámenie Destiny 2 First Light, čo je zadarmo dostupná verzia Destiny 2. Autori tiež priblížili v septembri vychádzajúce rozšírenie Shadowkeep a množstvo ďalších noviniek na čele s vydaním hry na Google Stádia alebo Steame. Všetky podstatné informácie sme pre vás spísali v dnešnej novinke.

Read more »
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info