P&G boost P&G boost

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tell-me-why-nahled.jpg

Tell Me Why (RECENZIA) – Emotívna adventúra so súrodeneckým putom v hlavnej úlohe

Tituly, ktoré tvorcov zo štúdia Dontnod Entertainment preslávili najviac, sú Life is Strange a jeho nasledovník s číslovkou „2“ v názve. Hlavní hrdinovia a ich emotívne príbehy spoločne s možnosťou ovplyvniť ich osudy si získali srdcia fanúšikov po celom svete. V šľapajách Life is Strange kráča aj najnovší počin Dontnod, epizodická adventúra Tell Me Why, v ktorej hráči spoznajú životný príbeh súrodencov Tylera a Alyson. Ako sa nám hra páčila? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/life-is-strange-2-wolves-cover-nahled.jpg

Life is Strange 2 (RECENZIA, 5. epizóda) Všetci už sú v Mexiku, Buenos Dias ja idem tiež

Takmer pätnásť mesiacov, tak dlho sme museli čakať na rozuzlenie príbehu Seana a Daniela Diazovcov, ktorí sa po smrti svojho otca vydali smerom na juh k mexicko-americkej hranici. Ich útrapy však na začiatku decembra končia, pretože vychádza piaty diel epizodickej adventúry Life is Strange 2 s názvom Wolves. Či sa chlapci dostanú do Puerto Lobos, sa v našej recenzii nedozviete, ale môžete si prečítať o ich ceste.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/twin-mirror-nahled.jpg

Twin Mirror (NOVINKY) – Mind Palace navštívime až v roku 2020

Nebudem asi jediná, kto na E3 očakával nejakú zmienku o pripravovanej adventúre Twin Mirror od štúdia Dontnod, ktorému vďačíme za skvelé epizodické dielo Life Is Strange. Nejaké informácie sme sa nakoniec dozvedeli, väčšinu z vás však asi nepotešia. Viac v našej novinke. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/vampyr-logosmall_1.jpg

Vampyr (PREVIEW a NOVINKY) – Autori opisujú prácu s príbehom a prezrádzajú dátum vydania

S každým týždňom zaujímavejšie akčné RPG Vampyr od francúzskeho štúdia Dontnod konečne dostalo konkrétny dátum vydania. V úlohe upíra menom Jonathan Reid budete v Londýne roku 1918 vyčíňať (alebo ho zachraňovať) už 5. júna. Nielen to však autori predstavili vo svojom štvordielnom vývojárskom denníčku, o ktorom si môžete prečítať v našom podrobnom preview.

Read more »
P-DC1-WEB12
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info