Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/elektricky-kartacek-ocelan.jpg

Elektrická zubná kefka Oclean X Pro Digital Set Gold (RECENZIA)

V domácom testovaní sme si tentokrát vzali pod drobnohľad elektrickú zubnú kefku Oclean X Pro Digital Set Gold. Okrem pokročilej sonickej technológie disponuje aj nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými režimami čistenia, zaujala nás aj mobilná aplikácia pre čo najefektívnejšie čistenie zubov. Ako sa táto zubná kefka v luxusnom vyhotovení starala o moje zuby v priebehu trojtýždňového používania? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/RH1239WO-rowenta.jpeg

Tyčový vysávač Rowenta X-Trem Compact Flex 2v1 RH1239 (RECENZIA)

Zaujímate sa o aktuálne novinky z oblasti upratovania domácnosti? Potom pre vás máme recenziu tyčového vysávača Rowenta X-Trem Compact Flex Essential 2v1 RH1239. Tento kompaktný krásavec je okrem praktického obojstranného Flex kĺbu vybavený aj ďalšími vychytávkami na pohodlné upratovanie celej domácnosti, navyše disponuje vysokým výkonom a schopnosťou vysávať až 40 minút. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-h350w.jpg

Ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1 (RECENZIA)

Ako riešiť chladenie v byte, ktorý je z jednej strany od rána vystavený slnečným lúčom? Vyskúšali sme výkonný ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1, ktorý nás oslovil svojimi variabilnými možnosťami použitia, atraktívnym dizajnom aj prijateľnou cenou. Ako sa nám osvedčil, čo všetko ponúka a pre koho je vhodný, sa dočítate v nasledujúcej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-recenze.jpg

Prístroj pre pleťovú masku Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink (RECENZIA)

V domácom testovaní sme mali možnosť vyskúšať prístroj Siguro SK-R420 Pure Beauty, ktorý slúži na lepšie zapracovanie výživnej textilnej pleťovej masky. Kombináciou svetelnej terapie a jemnej masáže aktívne stimuluje pleť a sľubuje jej regeneráciu, hydratáciu aj výživu. Ako sa nám s prístrojom pracovalo a aké výsledky sme zaznamenali?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-masazni-pristroj-nahled.jpg

Masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour (RECENZIA)

Ako prekabátiť čas a získať znova mladistvú a krásnu pleť bez povädnutých kontúr? Odpoveďou je masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour, ktorý sme osobne vyskúšali a máme tak možnosť ohodnotiť jeho účinky aj celkový výsledok po 14-dňovom testovaní.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-2.jpg

Kulmofén Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás recenziu kulmofénu Rowenta CF9720F0, absolútnej novinky, ktorá vyniká ionizačnou technológiou aj špeciálnym vybavením na mimoriadne šetrnú úpravu vlasov. V našej recenzii sa dozviete, ako sa s týmto atraktívnym nástrojom pracuje aj to, aké výsledky od neho môžete očakávať.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta_3.jpg

Čistiaca kefka na tvár Rowenta Radiance Booster (RECENZIA)

Pre všetky dámy, ktoré sa rady starajú o svoju pleť a chcú si dopriať tú najlepšiu starostlivosť, sme otestovali novinku z oblasti čistenia pleti – čistiacu kefku na tvár Rowenta Radiance Booster. Nadchlo nás, že počas jednej minúty dokáže odstrániť všetky nečistoty, navyše pleť jemne vyhladí a rozjasní. Aké sú výsledky po trojtýždňovom pravidelnom používaní, vám prezradí naša recenzia. Read more »
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info