Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tcl-10year-warranty-thumbnail.jpg

Inovatívne TCL chladničky a práčky ohromia skvelým výkonom a množstvom praktických funkcií

TCL chladničky a práčky sú moderné spotrebiče, ktoré disponujú celým radom praktických funkcií. Inovatívne technológie zaisťujú úplne bezproblémový chod spotrebiča. TCL spotrebiče sú optimálnou voľbou pre tých z vás, kto hľadáte skvelý výkon za rozumnú cenu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-x6-pro-5g-uvod-10-nahled.png

Poco X6 Pro 5G (RECENZIA): Skvelý telefón strednej triedy, ktorý konkuruje aj vlajkovým lodiam

Spoločnosť Poco je úzko prepojená s Xiaomi a v ich mobilných telefónoch to je cítiť. Či je to dobre, alebo zle, sa dozviete v recenzii Poco X6 Pro 5G. V rámci testu sme si vyskúšali aj HyperOS alebo fotoaparát, ktorý v nás zanechal tak trochu zmiešané pocity. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Optigrill_hamburger.jpg

Grilovacie párty vo veľkom štýle alebo kontaktný gril a teplovzdušná fritéza Tefal v akcii

Predstavujeme kontaktný gril Tefal OptiGrill a teplovzdušnú fritézu Tefal Easy Fry & Grill, s ktorými pripravíte mnoho lahodných pokrmov aj pre väčšiu skupinu priateľov. Obidva spotrebiče disponujú automatickými programami a poskytujú dostatok priestoru na prípravu kompletného menu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wifi-6-nahled.jpg

Čo je WiFi 6?

Domáce WiFi siete zažívajú v posledných mesiacoch nevídaný nápor. A preto je nevyhnutné zabezpečiť stabilné a rýchle pripojenie v každom kúte vášho bytu. Úplne kľúčovým krokom je prechod na bezdrôtový štandard WiFi 6, ktorý ponúka dostatočne široké prenosové pásmo pre väčší počet zariadení. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_14.jpeg

Nový MacBook Air s výkonným čipom M3

Je to len pár mesiacov, kedy Apple predstavil desivo rýchle čipy M3. A teraz sa tento vybrúsený kus kremíka dostáva aj do MacBook Air. Tento celosvetovo najobľúbenejší notebook je teraz ešte lepší. Vďaka hardvérovému vylepšeniu sa tak môžete tešiť hneď na niekoľko noviniek. O ktoré ide? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odolny-mobil-nahled.jpg

Najlepšie odolné telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Odolné telefóny sú jedným z dnešných trendov. Niet preto divu, že sa ich ponuka vytrvalo rozširuje. Svoje zastúpenie pritom už dávno nemajú len medzi jednoduchými tlačidlovými modelmi. Špecifikáciou IP67 či IP68 sa pýšia aj špičkové zariadenia Samsung, Apple a ďalšie. Aký odolný telefón si vybrať? Dozviete sa v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stage-series-9-pro-shavers-dt.jpg

Pánske holenie Braun pre dokonale hladkú tvár aj mužný styling celého tela

Holiace strojčeky a zastrihávače Braun poskytnú vašej tvári aj vášmu telu dokonalý servis, pretože ponúkajú mnoho stylingových možností. Či už ste vo svete holení nováčikom, alebo si potrpíte na výnimočnú úpravu fúzov a chĺpkov, s holiacimi strojčekmi a zastrihávačmi Braun bude váš výsledok vždy dokonalý. Aké jednotlivé série holiacich strojčekov a zastrihávačov Braun nájdete na našom trhu a pre koho sú primárne určené? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Samsung-Galaxy-s24-s24-plus-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy S24 a S24+ (RECENZIA): Umelá inteligencia je tu. Ktorého z bratov si vybrať?

Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich zdvojenú recenziu. Dozviete sa, ktorý z modelov je pre vás vhodnejší, a na základe našich testov vám vysvetlíme, čo majú spoločné a čím sa odlišujú. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oukitel-wp30-pro-recenze-nahled.jpg

Oukitel WP30 Pro (RECENZIA): Špičková odolnosť a nočné videnie vo vrecku

Telefóny Oukitel sa u nás v posledných rokoch čoraz viac presadzujú najmä ako zariadenia so skvelým pomerom ceny a kvality. Presne to chce ponúknuť aj odolný telefón Oukitel WP30 Pro, ktorý popri špičkovej vodoodolnosti ponúkne aj neobvyklé vychytávky v podobe sekundárneho displeja na zadnej strane alebo kamery s nočným videním. Čo všetko telefón ponúkne a ako sa používa? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wifi.jpg

Na prácu z domu potrebujete stabilnú WiFi

Ako správne naladiť domácu WiFi sieť, ktorá zaistí rýchle pripojenie na internet vrátane stabilného streamovania videa? Tu sú naše osvedčené tipy na úpravu nastavenia, alebo rovno na kúpu nového 5 GHz WiFi routera. Aktuálna situácia si totiž žiada spoľahlivé a rýchle riešenie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-readmi-note-13-pro-plus-recenze-nahled.jpg

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G (RECENZIA): Najlepší model Redmi Note má mnoho predností, negatíva problémom nie sú

Najvýkonnejšia novinka Xiaomi Redmi Note 13 Pro + 5G prešla našimi rukami v novej recenzii. Do histórie značky sa zapisuje jedným prvenstvom, ku ktorému pridáva množstvo pokročilých funkcií. Chýba jej snáď ešte niečo? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-70-200-4-recenze-nahled.jpg

Sony FE 70 – 200 mm f/4,0 G OSS II (RECENZIA)

Rodina teleobjektívov pre fotoaparáty Sony sa rozrástla o model Sony FE 70 – 200 mm f/4 Macro G OSS II a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť podrobne ho otestovať. V nasledujúcej recenzii sa dozviete, aké je spracovanie objektívu, ako sa s objektívom Sony FE 70 – 200 mm f/4 Macro G OSS II fotografuje a či ide s ohľadom na cenu o odporúčania hodný výrobok. Samozrejme nebudete ochudobnení ani o ukážkové snímky. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s24-ultra-recenze.jpg

Samsung Galaxy S24 Ultra (RECENZIA): Evolúciu strieda revolúcia umelej inteligencie

Výrobca Samsung sa tento rok odhodlal urobiť zmeny, ktorými chce zásadne zmeniť spôsob, akým používame naše inteligentné telefóny. Reč je o umelej inteligencii, ktorou svoje nové telefóny Galaxy S24 vybavil a ktorá dnes hýbe svetom. Nielen umelú inteligenciu, ale aj všetko ostatné sme na novom telefóne Samsung Galaxy S24 Ultra otestovali a naše dojmy prinášame v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-a6700-recenze-nahled.jpg

Sony Alpha A6700 (RECENZIA): najlepšia kompaktná bezzrkadlovka od Sony?

Ak hľadáte kompaktnú bezzrkadlovku, neprehliadnite model Sony Alpha A6700. Ide o najlepšie vybavený model radu Sony Alpha, ktorý sa spolieha na čip formátu APS-C. Ako tento fotoaparát hodnotí vo svojej recenzii fotograf Michal Kupsa? Odpoveď nájdete v recenzii! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-8-pro-recenze-uvod-3-nahled.png

Asus ROG Phone 8 Pro (RECENZIA): Rad zmysluplných aktualizácií a menej agresívny dizajn. Mobil ide správnym smerom

Prečo si na hranie graficky vydarených hier kupovať hernú konzolu, keď môžete mať všetko pokope v mobilnom telefóne? Asus je v hernom rade ROG Phone skúsený, tentokrát však pri novinke Asus ROG Phone 8 Pro pristúpil k radikálnejším zmenám. Viac sa dozviete v recenzii, určite je načo sa tešiť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z5-recenze-nahled.jpg

Nikon Z5 (RECENZIA): jednoduchá bezzrkadlovka bez zásadných chýb

Začínate s fotografovaním a hľadáte bezzrkadlovku, ktorá nestojí príliš veľa, napriek tomu ponúkne kvalitnú stabilizáciu, vynikajúci autofokus alebo bohatú konektivitu? Potom neprehliadnite recenziu fotoaparátu Nikon Z5, najlacnejšieho zástupcu Full Frame radu Z. Fotograf Michal Kupsa s ním strávil niekoľko týždňov a o svoje postrehy a fotografie sa s vami podelí v nasledujúcom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-12-pro-plus-recenze-uvod-2-nahled.jpg

Realme 12 Pro+ (RECENZIA): Vydarená stredná trieda s elegantným vzhľadom, dobrým teleobjektívom i slušnou výdržou

Prevetrať stredný rad sa rozhodol výrobca Realme uvedením ďalšej generácie jeho vlajkovej lode. My sme si teda do recenzie pozvali Realme 12 Pro+ 5G, aby nám ukázal, čo všetko dokáže. Nedopadlo to s ním najhoršie. Boduje elegantným dizajnom, fotoaparátom alebo napríklad solídnou výdržou. Bez chýb však nie je. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-mobily-2024-nahled.jpg

Najlepšie telefóny 2024 (AKTUALIZOVANÉ)

Hľadáte najlepšie telefóny na rok 2024? V nasledujúcom článku vám prinášame prehľad súčasných šampiónov. Zahrnuli sme aj najlepšie mobily do 700, 500, 200 eur a najlepšie mobily pre deti a seniorov. Porovnali sme výkon, cenu, fotoaparát, funkcie alebo konštrukciu. Ktoré sú teda najlepšie telefóny súčasnosti? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-redmi-13c-recenze-nahled.jpg

Xiaomi Redmi 13C (RECENZIA): Absolútny základ, ktorý neurazí, ani nenadchne

Koncepcia lacnejších, ale zaujímavých telefónov sa medzi používateľmi teší obľube. Medzi tie najdostupnejšie inteligentné telefóny sa aktuálne radí aj zaujímavý mobil Xiaomi Redmi 13C. Výbava vzhľadom na cenu nevyzerá vôbec zle. Ako dopadol v našej recenzii? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-Tefal-FW605810-Easy-Fry-nahled.jpg

Multifunkčná rúra a teplovzdušná fritéza Tefal FW605810 Easy Fry

V domácej recenzii sme vyskúšali teplovzdušnú fritézu Tefal FW605810 Easy Fry. Tento praktický kuchynský pomocník kombinuje hneď dva spotrebiče v jednom – okrem teplovzdušného fritovania vám poslúži aj ako kompaktná multifunkčná rúra. Ako sa v ňom varí a ako sa osvedčil v praxi? Prečítajte si viac. Read more »
1234...
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info