P&G boost P&G boost

Catalogue

Pediatrická klinika 2. LF UK a FN Motol

26. 9. 2016 – Poslaním FN Motol je liečiť chorých na základe súčasných poznatkov lekárskej vedy a zabezpečovať svojim klientom komplexnú a kvalitnú vysokošpecializovanú starostlivosť počas všetkých fáz ľudského života. FN Motol slúži generáciám a pomôžeme deťom, s čím iní nemôžu. Read more »

Záchrana kostolov sv. Márie Magdalény v Bartošoviciach a sv. Jána Nepomuckého na Vrchnej Orlici

26. 9. 2016 – Projekt "Spoločně po nové cestě" sa zameriava na oživenie obce Bartošovice v Orlických horách a na vytvorenie nových miest, ktoré by jednak ponúkli príjemné trávenie voľného času turistom a návštevníkom týchto miest, ale zároveň by ich prirodzenou formou zoznámili s pohnutou históriou tohto miesta a s kultúrnym a historickým významom zachovaných pamiatok. Read more »

Sdílení o. p. s.

12. 9. 2016 – Sdílení o. p. s, Telč je komplexným sprievodcom na ceste starobou a chorobami. Pomáha starým alebo vážne chorým ľuďom radou, pomocou, zdravotnými a sociálnymi službami zostať doma s rodinou až do konca. Read more »

Nadační fond Dětský úsměv

12. 9. 2016 – Poslaním a cieľom Nadačního fondu Dětský úsmev je všestranná pomoc deťom umiestnených v Dětskom centre v Prahe 4 – Krči. Read more »

Sdružení Neratov, o. s.

7. 9. 2016 – Združení Neratov, o. s., vzniklo v roku 1992 vo vysídlenej pohraničnej dedine. Jeho cieľom je navrátiť život presídlenej obci a obnoviť poničené pútnické miesto zmierenia v Neratove, ktorého pútnické tradícia siaha až do 17. storočia. Za roky svojho pôsobenia dosiahlo Združení Neratov už veľa úspechov. Read more »

Svaz neslyšících a nedoslýchavých v ČR, Základní organizace neslyšících Most

25. 5. 2016 – SNN v ČR, z. s, je najväčšia nezisková organizácia pracujúca pre osoby so sluchovým postihnutím v Českej republike. Poslaním SNN v ČR je ochrana a obhajoba potrieb, práv a záujmov osôb so sluchovým postihnutím. Read more »

Nadační fond Petra Koukala a STK pro chlapy

2. 6. 2016 – Nadačný fond vznikol v roku 2013 s cieľom zviditeľniť problematiku "mužského zdravia" ako spoločenskej témy, ktorá sa bezprostredne dotýka každého muža, ale aj ich blízkych a rodiny, a to s dôrazom na závažné ochorenia mužov. Read more »

Základná škola České Meziříčí

31. 5. 2016 – Návrh zriadiť v Českom Meziříčí meštiansku školu padol už v roku 1906, ale zrejme z finančných dôvodov bol odložený. Až v roku 1920 bola zriadená chlapčenská škola s dievčenskou koedukáciou, avšak v súlade so všeobecnými tendenciami spoločnej výchovy za Prvej republiky bola v auguste 1924 premenená na zmiešanú meštiansku školu. Read more »

Nadačný fond Šťastná hvězda

2. 8. 2016 – Nadačný fond Šťastná hvězda bol založený v roku 2014. Impulzom k založeniu fondu boli stretnutia rodičov onkologicky liečených detí s podobným osudom. Na Vysočine neexistoval identický subjekt, ktorý by svojou činnosťou pomohol adresne práve týmto rodinám. Súčasne zastrešil aj pomoc detským pacientom s podobnými zložitými diagnózami. Read more »

Centrum sanace rodin s dětmi

1. 8. 2016 – Cieľom Centra sanace rodin s dětmi je spokojná a fungujúca rodina, rozvoj rodičovských kompetencií pre samostatný život. Poslaním je poskytnúť rodičom aj dieťaťu pomoc a podporu na zachovanie rodiny ako celku. Read more »

Ústecká komunitní nadace

20. 7. 2016 – Ústecká komunitní nadace je mimovládna nezisková organizácia, ktorá sa usiluje o otvorené ľudské spoločenstvo a zlepšovanie podmienok života v okresoch Děčín, Litoměřice, Louny, Teplice a Ústí nad Labem. Read more »

EDA cz, z. ú.

16. 8. 2016 – EDA je oporou rodinám, v ktorých sa narodilo dieťa so zrakovým a ďalším postihnutím. Poskytuje profesionálnu sociálnu službu ranej starostlivosti, a to už viac ako 25 rokov. Pôsobí v 4 regiónoch Českej republiky a aktuálne pomáha v 216 rodinách. Read more »

Dům tří přání

18. 7. 2016 - Dům tří přání je neštátna nezisková organizácia, ktorej poslaním je všestranná pomoc deťom a ich rodinám, ktoré sa ocitli v krízovej situácii, s cieľom umožniť im bezpečný vývoj v ich pôvodnej rodine. Je miestom, kde môžu svoje priania vysloviť deti, ktorých sa na ich priania nikdy nikto nespýtal. Read more »

TEREZA, vzdelávacie centrum, z. ú.

18. 7. 2016 - TEREZA je nezisková organizácia, ktorá pôsobí v Českej republike už od roku 1979, kedy sa partia vysokoškolákov začala podieľať na ochrane Prokopského údolia v Prahe. Založili tu svoju TERÉnnu ZÁkladňu - Tereza. Read more »

Tichý svět, o. p. s.

24. 5. 2016 - Vo všeobecne prospešnej spoločnosti Tichý svět (predtým APPN - Agentura pro neslyšící) pomáhajú nepočujúcim vyjsť z izolácie. Usilujú o ich rovnoprávne postavenie najmä na trhu práce a vo vzdelávaní. Snažia sa prostredníctvom svojich služieb odstraňovať komunikačné bariéry. Read more »

JAHODA, o. p. s.

14. 7. 2016 - JAHODA, o. p. s., je nezisková organizácia, ktorá pomáha, baví a vzdeláva. Ponúka nízkoprahové kluby a terénny program pre deti a mladých ľudí žijúcich na Čiernom Moste v Prahe. Prevádzkuje aj rodinné centrum a materskú školu. Read more »

Zlatá rybka, z. ú.

28. 7. 2016 - Zlatá rybka je tu na to, aby choré deti aspoň na chvíľu vytrhla zo stereotypu starostlivosti o telesné potreby a umožnila im, spoločne s ich najbližšími, prežiť chvíle šťastia a radosti. Pretože každý má svoje prianie... Read more »

Tyfloservis, o. p. s.

24. 5. 2016 - Všeobecne prospešná spoločnosť Tyfloservis ponúka podporu, informácie a nácvik zručností ľuďom, ktorí aj napriek vážnym zrakovým problémom hľadajú cestu k čo možno najsamostatnejšiemu životu. Pôsobí aj na spoločnosť, aby dokázala k ich samostatnosti prispievať a pomohla tam, kde je potreba. Read more »

Gymnázium Dobruška

30. 5. 2016 - Gymnázium Dobruška bolo otvorené v roku 1945 ako štátne reálne gymnázium. Svojim študentom poskytuje ako štvorročné, tak aj predovšetkým viacročné štúdium.

Read more »

Mobilní hospic Ondrášek o.p.s.

18. 4. 2016 - Poslaním Mobilního hospice Ondrášek, všeobecne prospešnej spoločnosti, je umožniť pacientom s vážnym ochorením, u ktorých už nie je nutná nemocničná starostlivosť, dôstojne a v kruhu svojej rodiny a priateľov prežiť poslednú etapu svojho života. Read more »
12
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info