Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-vodni-chladic-na-procesor-2024.jpg

Najlepšie 240 mm AiO vodné chladenie na procesory

Máte miniatúrnu PC skrinku a výkonný procesor na to? Potom vám dosť možno nezostáva nič iné ako siahnuť po 240 mm vodnom AiO chladiči. Taký rozmer je ale sám o sebe kompromisom a výber toho správneho chladiča je dôležitejší ako inokedy. V tomto článku nájdete porovnanie 11 AiO chladičov. Zmerali sme chladiaci výkon na 300 W a 200 W na nízke, stredné a vysoké otáčky. Rovnako sme sa pozreli aj na hlučnosť, pretože dobrý chladič je nielen výkonný ale aj tichý. Čítajte ďalej! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rog-ryuo-iii-360-argb-nahled.jpg

ASUS ROG RYUO III 360 ARGB – AiO chladič bez kompromisov (RECENZIA A TESTY)

Premýšľate o chladení procesora vodou, ale nemôžete si v neprebernom množstve AiO chladičov vybrať ten pravý? V nedávnom porovnávacom teste 38 chladičov sa umiestnil na krásnom treťom mieste ASUS ROG RYUO III 360 ARGB, a tak sme si povedali, že si zaslúži vlastnú sólo recenziu. Nejde však o úplne najlacnejší chladič, a preto sa v dnešnom článku pozrieme na to, či je obstarávacia cena obhájiteľná, alebo nie. Čítajte viac! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/aio-chlazeni.jpg

Vodné chladiče AiO (POROVNÁVACIE RECENZIE A TESTY)

Čím chladiť výkonný procesor? Možnosti sú dve, vzduch a voda. Nie je ale voda ako voda. Správne navrhnutý custom loop, ľudovo povedané dospelý vodník, stojí bez problémov aj niekoľko stoviek. Kompromisom sú takzvané a čím ďalej tým viac obľúbené AiO, alebo All in One. Trh ponúka nepreberné množstvo modelov v rôznych dizajnoch a veľkostiach a vybrať si to správne chladenie nie je jednoduchá úloha. Bez podrobných porovnávacích testov ide takmer o nemožnú úlohu. A aby ste výber mali jednoduchší, otestovali sme 38 chladičov z našej ponuky v rozmeroch 240 mm, 280 mm, 360 mm a 420 mm. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chlazeni-cpu-test.jpg

Najlepšie vzduchové chladiče pre procesory (RECENZIA A TESTY)

Výber toho správneho procesora pre váš nový počítač je snáď tou najdôležitejšou vecou vôbec. Ak máte vybrané, nastáva otázka, čím budete svoj procesor chladiť. V dnešnom teste sme preverili 12 vzduchových chladičov procesora strednej cenovej kategórie ako do chladiaceho výkonu, tak aj do hlučnosti. Po ktorom chladiči siahnuť pre najnovší AMD Ryzen a po ktorom pre Intel Core? Viac v dnešných testoch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ASUS-ROG-RYUJIN-II-360-recenze.jpg

ASUS ROG RYUJIN II 360 – AiO chladič pre najnáročnejších (RECENZIA A TESTY)

AiO chladiče stoja niekde na pomedzí vzduchového chladenia a poriadneho custom loopu. A to samo o sebe prináša množstvo kompromisov a hlavne otázku: „Existuje poriadny AiO chladič, ktorý stojí za to?“ Jednou z odpovedí sa zdá byť ASUS ROG RYUJIN II 360, exkluzívne vyzerajúci kus hardvéru vybavený nielen 3,5" LCD displejom a 7. generáciou Asetek pumpy, ale predovšetkým prémiovými ventilátormi Noctua IndustrialPPC. V dnešnej recenzii sa pozrieme, ako si tento Ryujin II. generácie poradí proti hi-endovým AiO chladičom od konkurencie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/teplovodiva-pasta-jak-vybrat.jpg

Teplovodivé pasty (NÁVOD a TEST)

Pri stavbe počítača mnohokrát zabúdame na teplovodivú pastu. Boxované chladiče majú zvyčajne strojovo nanesenú vrstvu pasty, aftermarket chladiče sú potom dodávané s malou tubou zvlášť. Nie vždy je to však tá najlepšia voľba. V dnešnom teste sa zameriame na 9 teplovodivých pást, ich výkon a možnosti aplikácie. Vďaka pomôcke z plexiskla sa pozrieme, ako sa taká pasta medzi procesorom a chladičom chová, a na záver si povieme, na čo si dať pri aplikácii pasty pozor.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/EKWB-nahled.jpg

EKWB Performance 240 (RECENZIA A TESTY)

Tam, kde All-in-One vodný chladič nestačí, prichádza k slovu plnohodnotný okruh. Z čoho sa vlastne taký okruh skladá? Ako sa mu darí proti lacnejším AIO vodníkom? To sa dozviete v našej recenziu kitu EKWB Performance 240. Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info