Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobilni-telefony-budoucnosti-nahled.jpg

Telefóny budúcnosti: skladacie, ohybné, či modulárne?

V článku si predstavujeme aktuálnu aj staršiu generáciu ohybných, skladacích a modulárnych telefónov. Aké sú, čím ich výrobcovia vylepšujú a kam môže smerovať ďalší vývoj? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/htc-u23-htc-u23-pro-nahled.jpg

Pripravuje HTC comeback? Taiwanská spoločnosť predstavila zaujímavé telefóny HTC U23 Pro a U23

HTC predstavilo nové telefóny U23 Pro a U23 a tie mieria aj na európsky trh. Sú to telefóny ako stvorené na virtuálnu realitu, tým to ale rozhodne nekončí. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-f5-f5-pro-nahled.jpg

Poco F5 a F5 Pro (PREVIEW): svieže novinky so skvelými parametrami

Novinky Poco F5 a F5 Pro boli oficiálne predstavené a mieria aj na slovenský trh. Telefóny lákajú na kombináciu skvelého výkonu a priaznivej ceny. My sme sa na ne pozreli zblízka. Čo všetko ponúknu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-40-uvod-2.png

Motorola Edge 40 (PREVIEW): vyzerá skvele, teraz k nej navyše dostanete druhý mobil zadarmo

Mobilné telefóny strednej triedy sú populárne. Za stále zaujímavú cenu toho správnym výberom môžete získať naozaj veľa. Že patrí medzi jednu z najlepších volieb, nás má presvedčiť Motorola Edge 40. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a24-nahled.jpg

Samsung Galaxy A24 (PREVIEW): po novom s lepším displejom a vyšším výkonom

Úplne nový Samsung Galaxy A24 sa radí po bok nového radu Galaxy A. Tá si berie do parády moderný vzhľad, lepšie procesory a ďalšie novinky. Čo sa konkrétne udialo práve v prípade Galaxy A24? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a54-5g-recenze.jpg

Samsung Galaxy A54 5G (RECENZIA): Navzdory nedostatkom pôjde podľa všetkého opäť na dračku

Samsung Galaxy A54 5G je vybavený mobilný telefón strednej triedy, ktorý chce zaujať fotografickou výbavou, skvelým displejom aj batériou. Ako sa mu darilo v recenzii a zostane aj naďalej jedným z najpredávanejších telefónov na trhu vôbec? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone-7-nahled.jpg

Asus ROG Phone 7 (PREVIEW): prvý pohľad na nových zabijakov

Nové vlajkové lode spoločnosti Asus sú tu. Akými telefónmi sú Asus ROG Phone 7 a ROG Phone 7 Ultimate? Ako sa pobijú s vysokou záťažou a koľko za ne zaplatíme? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/50-let-od-prvniho-mobilniho-hovoru-nahled.jpg

50 rokov od prvého hovoru z mobilu. Ako to všetko začalo?

Mobilné telefóny si prešli už niekoľkými fázami vývoja. Pritom ich pôvodným zámerom bolo práve spojiť sa telefonicky z takmer ľubovoľných miest bez nutnosti pripojenia telefónnymi káblami. Už dlhých 50 rokov uplynulo od prvého telefonického hovoru z mobilného telefónu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-nord-ce-3-lite-2-b-nahled.jpg

OnePlus Nord CE 3 Lite 5G je cenovo zaujímavá novinka so 108 Mpx fotoaparátom

Cenovo priaznivý OnePlus CE 3 Lite láka na 108 Mpx fotoaparát, slušnú výbavu, ale zaujme napríklad aj hranatým dizajnom v modernom duchu. Čo všetko za cenu okolo 350 eur ponúkne? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-12-12.jpg

Telefóny Redmi Note 12 v SR. Najvyšší model ponúkne 200 Mpx fotoaparát

Telefóny Redmi Note 12 boli oficiálne predstavené. Zaujať chcú až 200 Mpx fotoaparátom a dobrou cenou. Ďalšia výbava vyzerá tiež veľmi dobre. Čo všetko ponúknu, kedy budú k dispozícii a aká je ich cena v SR? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tecno-chameleon-technology-nahled.jpg

Farba na želanie. Telefón Tecno dokáže meniť ľubovoľne svoj odtieň

Personalizácia telefónu sa dostala na ďalšiu úroveň. Tecno nás chce presvedčiť, že jeho riešenie na sfarbenie plochy má zmysel. V čom spočíva? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a14-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A14 a A14 5G (PREVIEW): nové Samsungy za dostupnú cenu

Samsung predstavil dvojicu nových smartfónov Galaxy A14 a Galaxy A14 5G, ktoré prichádzajú s moderným dizajnom a zaujímavou fotovýbavou za dostupnú cenu. Ide pochopiteľne o nástupcu telefónu Samsung Galaxy A13, ktorý oslavoval v rámci nižšej triedy pomerne úspech. Čo novinky ponúknu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt3-nahled.jpeg

Realme GT3 láka na rekordne rýchle nabíjanie aj herné parametre

Na veľtrhu MWC 2023 v Barcelone, tradičnou bránou, ktorou vstupujú telefóny čínskej proveniencie na európske, resp. západné trhy, sa ukázal aj Realme GT3. Ide o premenované Realme GT Neo5, aktuálneho rekordmana v oblasti nabíjania. Poďme si ho predstaviť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-rizr-nahled.jpg

Motorola Rizr (PREVIEW): Rolovateľný koncept sa ukázal v Barcelone

Motorola Rizr je unikátny koncept telefónu, ktorý si mohli návštevníci veľtrhu MWC 2023 v Barcelone podrobne vyskúšať. Ukazuje trochu iný pohľad na ohybné displeje, ktorý zaujal ako recenzentov, tak širokú verejnosť. Panel Motorola Rizr sa totiž dá vyrolovať. Ako telefón funguje? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-zluty-10-nahled.jpg

Apple predstavil iPhone 14 a 14 Plus v novej žltej farbe

Rad iPhone 14 má každému čo ponúknuť. Špičkovo vybavené sú aj obidva základné modely iPhone 14 a iPhone 14 Plus. Apple im navyše doprial novú farbu, ktorou sa stáva rozjasnená žltá. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/oneplus-11-concept-nahled.jpg

Modrá kvapalina v útrobách. OnePlus 11 Concept má aktívne vodné chladenie

Výrobca OnePlus nás chce svojim novým konceptom presvedčiť o tom, že kvalitný odvod tepla pri záťaži nemusí pri mobile znamenať integráciu mnohých vrstiev teplovodivých dosiek vyžadujúcich väčšie rozmery. Ako sa s tým popasoval pri svojej novinke OnePlus 11 Concept? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-9-pro-preview-nahled.jpg

Telefóny Realme 9 (PREVIEW): zaujímavá trojica, ktorá má čo ponúknuť

Značka Realme je najrýchlejšie rastúcou značkou na trhu smartfónov. Niet sa čomu čudovať, pretože ich telefóny patria k špičke v oblasti vysokého výkonu a skvelých parametrov za príjemne nízke ceny. Novinky radu Realme 9 nás o tom budú chcieť opäť presvedčiť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-g22-c32-c22-nahled.jpg

Nokia G22, C32 a C22 lákajú na udržateľnosť aj nízku cenu

Nokia aj naďalej pokračuje v udržateľnom trende. Teraz na veľtrhu MWC v Barcelone predstavila trojicu zástupcov strednej triedy – Nokiu G22, C32 a C22. Všetky novinky sa snažia prísť s niečím zaujímavým. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-x8a-nahled.jpg

Honor X8a (PREVIEW): Elegán so 100 Mpx fotoaparátom

Honor X8a je horúca novinka z dielne čínskeho výrobcu. Svojou cenou spadá do nižšej strednej triedy a zákazníkov chce zaujať predovšetkým trojitým fotoaparátom na čele so 100 Mpx senzorom. A aby toho nebolo málo, pridáva aj elegantný design a veľký displej. Čo všetko nový Honor X8a ponúka? Read more »
12345...18
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info