MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xiaomi-13-lite-recenze.jpg

Xiaomi 13 Lite (RECENZIA): Bez chyby nie je, má ale dobrý pomer ceny a výkonu

Xiaomi 13 Lite je základným modelom nového radu telefónov čínskeho výrobcu. V recenzii sme ho podrobne vyskúšali. Ako sa podaril dizajn a ako je na tom novinka po výkonnostnej stránke? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-s23-recenze-2.jpg

Samsung Galaxy S23 5G (RECENZIA): malý, ale skutočne šikovný fotomobil

Čo si pre nás Samsung pripravil tentokrát? Nová generácia najmenšieho smartfónu v rade Galaxy S, teda Samsung Galaxy S23, so sebou samozrejme prináša väčšie aj menšie novinky. O ktoré konkrétne ide, sa dozviete v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a34-5g-nahled.jpg

Samsung Galaxy A34 5G (RECENZIA): dobrý základ v novom dizajne

Telefóny modelového radu Samsung Galaxy A sú známe svojou dostupnosťou. Úplne nový mobilný telefón Samsung Galaxy A34 5G sa snaží osloviť práve používateľov, ktorí chcú záruku dobrého telefónu a tiež solídnu výbavu za rozumnú cenu. Ako sa mu to darí? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-pro-max-recenze-nahled.jpg

iPhone 14 Pro Max (RECENZIA): Nová forma interakcie a nekompromisné fotky

iPhone 14 Pro Max má takú výbavu, že sa radí medzi najlepšie mobily súčasnosti. Čo všetko pre to musel výrobca urobiť? Overili sme to pri každodennom používaní a výsledky zhŕňame v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-x30-recenze-nahled.jpg

Nokia X30 (RECENZIA): Vydarená stredná trieda s jedným neduhom

Nokia X30 je zástupcom strednej triedy. Nechce teda lákať na tie najlepšie parametre, ale na kombináciu vyváženej výbavy a prívetivejšie ceny. Ako uspela v našom testovaní? Podarilo sa Nokii vyslať na trh telefón bez chýb? Dozviete sa v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-fold4-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Fold4 (RECENZIA): vyšší výkon a lepšie fotoaparáty v akcii

Samsung už vo svojom rade Galaxy Z dávno ukázal, že obidva modely, teda Fold aj Flip, nie sú len módne výstrelky, ale svojim výkonom a parametrami dokážu bez problémov konkurovať tým najlepším. Ako si medzi špičkovými smartfónmi vedie najvýkonnejší ohybný telefón súčasnosti Samsung Galaxy Z Fold4? Otestovali sme ho a naše poznatky nájdete v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/blackview-gbl8800-pro-thermo-nahled.jpg

Blackview GBL8800 Pro Thermo (RECENZIA): Skutočne nerozbitný obor s termokamerou

Odolný smartfón Blackview GBL8800 Pro Thermo má vo svojich rukách silnú zbraň. Ide o termokameru, ktorá sa môže hodiť nielen v domácnosti. Je to všetko, alebo Blackview zapracoval ešte na ďalších oblastiach? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g72-recenze-test.jpg

Motorola Moto G72 (RECENZIA): Vybavená stredná trieda, ktorá stráca body len v drobnostiach

Na čo všetko chce nalákať nová Motorola Moto G72? Bude to 108 Mpx fotoaparát, cena, alebo snáď pohľadný dizajn? Nový mobilný telefón sme vyskúšali a toto je jeho recenzia. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-pixel-7-pro-recenze-test.jpg

Google Pixel 7 Pro (RECENZIA): americký výrobca sa opäť prekonal

Mobilný telefón Google Pixel 7 Pro prišiel s celým radom vylepšení, ako napríklad s novým čipom Google Tensor G2, celým radom softvérových funkcií, ale tiež napríklad s uhladenejším dizajnom. Ten po novom ponúkne fotomodul z kovu a predtým nevídané farebné vyhotovenia. Ako sa Pixel 7 Pro používa v praxi? Vyskúšali sme v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/black-shark-5-nahled.jpg

Black Shark 5 Pro 5G (RECENZIA): Smartfón, čo má herné triky v rukáve

Brutálny výkon, rýchle nabíjanie, hravé farebné LED podsvietenie a šikovne ukryté dodatočné tlačidlá – to je v skratke Black Shark 5 Pro 5G. Ako si viedol v našej recenzii? Za čo sme mu vyčinili? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-zenfone-9-recenze-nahled.jpg

Asus Zenfone 9 (RECENZIA): kompaktný telefón s veľkorysými parametrami

Že toho malé telefóny nemôžu veľmi ponúknuť? O opaku sa nás snaží presvedčiť Asus so svojim novým prírastkom pre tých najnáročnejších. Model Asus Zenfone 9 totiž disponuje takou výbavou, že ho v segmente kompaktných mobilov skrátka nemožno prehliadnuť. My sme si ho otestovali a svoje poznatky sme zhrnuli do tejto recenzie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-12t-pro-recenze-nahled_1.jpg

Xiaomi 12T Pro (RECENZIA): výkonná vlajková loď s rekordným fotoaparátom

Xiaomi 12T Pro je telefónom, ktorý má ako jeden z prvých mobilov 200 Mpx fotoaparát. Bude to stačiť na úspech, alebo nás chce presvedčiť aj niečím ďalším? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-rog-phone.jpg

ASUS ROG Phone 6 (RECENZIA): Skvelá herná mašina s perfektným výkonom

Na kvalitatívnej špičke herných mobilných telefónov sa už niekoľko sezón drží rad ASUS ROG Phone. Po novom ju rozšíril model s poradovým číslom šesť, teda ASUS ROG Phone 6. V recenzii sme sa mu poriadne pozreli na zúbok. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/poco-m5-m5s-nahled.jpg

Poco M5s (RECENZIA): pekný a solídny telefón za menej ako 250 eur

Máte pred sebou recenziu Poco M5s. Ide o vybavenejšiu z dvojice, ktorú výrobca predstavil nedávno. Ako si tento telefón nižšej strednej triedy v teste viedol? Pozreli sme sa na výkon, fotoaparát, výdrž, ale aj ďalšie oblasti. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-edge-30-ultra-recenze.jpg

Motorola Edge 30 Ultra (RECENZIA): Vlajkových lodí sa len tak nezľakne

Mobilný telefón Motorola Edge 30 Ultra prišiel tak trochu ako blesk z jasného neba, rozhodne by vám však nemal uniknúť. Okrem toho, že ide o vôbec prvý smartfón na svete s 200 Mpx snímačom, ponúkne nová Motorola aj celý rad špičkových parametrov, a to za veľmi prívetivú cenu. Čo novinka ponúka a ako obstála v našej recenzii? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-14-recenze-test.jpg

iPhone 14 (RECENZIA): decentné novinky v starom známom vyhotovení

Nový iPhone 14 prichádza ako základný iPhone novej generácie. Čím všetkým sa môže pochváliť a kde naopak na svojich lepšie vybavených bratov stráca? Viac v nasledujúcej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-phone-1-nahled-10.jpg

Nothing Phone (1) (RECENZIA): Jednoznačný dizajnový originál. A tiež skvelý telefón

Vizuálne originálny Nothing Phone (1) sa už predáva a my sme ho vyskúšali. Je to mobilný telefón, ktorý je schopný ponúknuť aj niečo iné ako len originálny dizajn a podsvietený chrbát? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-z-flip4-recenze-nahled.jpg

Samsung Galaxy Z Flip4 (RECENZIA): Aká je skladačka za rozumnú cenu?

V recenzii sme sa pozreli na novinku Samsung Galaxy Z Flip4. Preslávené ohybné véčko sa tento rok ukázalo po boku vyššieho modelu Fold už štvrtýkrát a láka nielen na solídne parametre, ale aj na prívetivú cenovku. Ako sa skladacia Galaxy Z Flip4 používa a čo všetko tohtoročný model ponúkne? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/realme-gt-2-pro-nahled.jpg

Realme GT 2 Pro (RECENZIA): dizajn ako z papiera, výkon z iného sveta

Realme GT 2 Pro je telefón, ktorý už na prvý pohľad zaujme prívetivou cenovkou a výbornými parametrami. O telefóne mnohí hovoria ako o novodobom zabijaku vlajkových lodí, a tak sme sa rozhodli si túto reputáciu overiť na vlastnú päsť. Ako sa Realme GT 2 Pro v recenzii darilo?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-230-recenze-test.jpg

Nokia 230 (RECENZIA): perfektná voľba nielen pre seniorov

Nokia 230 je typickým zástupcom tlačidlových telefónov – jej hlavnými zbraňami sú nízka cena, dlhá výdrž na batériu, jednoduché ovládanie a decentný dizajn. V rukáve má ale aj ďalšie tromfy. A nedostatky? Tie sa tiež nájdu, nie je ich však veľa a nemusia predstavovať problém.

Read more »
1234...
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info