MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xiaomi-ekosystem.jpg

Ekosystém Xiaomi: čo dokáže a aké sú jeho hlavné výhody?

Nie nadarmo je Xiaomi jedným z najhodnotnejších startupov na súčasnom trhu, zo svojich výrobkov totiž dokázal vytvoriť dobre fungujúci ekosystém. A zďaleka to nie sú len mobilné telefóny. Xiaomi vyrába všetko od hodiniek, cez kolobežky až po slúchadlá. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-stahnout-hudbu-do-mobilu-iphone-nahled.jpg

Ako stiahnuť hudbu do mobilu (NÁVOD)

Možností, ako stiahnuť hudbu do mobilu, je celý rad. Nezáleží na tom, či máte Android alebo iOS, v článku vám poradíme hneď niekoľko rýchlych, jednoduchých, a hlavne legálnych spôsobov ako na sťahovanie hudby do mobilu a teda ako počúvať vašu obľúbenú hudbu, kdekoľvek chcete.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tapety-na-mobil-nahled.jpg

Tapeta na mobil: ako ju zmeniť a ako vybrať tú najlepšiu

Výmena tapety na mobile je jednoduchým spôsobom, ako si mobilný telefón personalizovať. Ako ale taká výmena prebieha a kde nejakú tú peknú tapetu získať?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/satelitni-telefon-nahled.jpg

Satelitné telefóny: ako fungujú a aká je cena volania?

Satelitné telefóny sú komunikačné zariadenia, ktoré vám umožnia zostať v spojení aj tam, kam bežný mobilný signál nedosahuje. Všetko, čo o nich potrebujete vedieť, sa dozviete v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ipados-16-nahled.jpg

iPadOS 16: ešte prehľadnejšia práca na iPade

Apple na WWDC 2022 predstavil okrem iného nový iPadOS 16. Ten prináša celý rad zaujímavých funkcií, ktoré iPad výrazne približujú práci na notebooku. Na aké novinky sa môžeme tešiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vynalez-telefonu-nahled.jpg

Vynález telefonu a první starožitné telefony

Mobilní telefon nosí každý den v kapse naprostá většina z nás. Co však vzniku tohoto chytrého zařízení předcházelo? Kdo a kdy vůbec vynalezl telefon? Používají se ještě starožitné telefony? Desítky let po nich přišly na trh pevné linky a následně mobily. Pojďme si vývoj shrnout.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/porovnani-mobilnich-telefonu-nahled.jpg

Porovnanie telefónov. Ako si čo najlepšie vybrať?

Ponuka mobilných telefónov na trhu je skutočne veľmi pestrá, a pokiaľ si chceme vybrať nový mobil, v jeho výbere nám môže pomôcť porovnanie mobilných telefónov, konkrétne ich parametrov. Ďalej môžu prísť vhod aktualizované prehľady tých najlepších mobilov v rôznych kategóriách.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahravani-hovoru-iphone-nahled.jpg

Ako nahrávať obrazovku a hovory na iPhone (NÁVOD)

Máte mobilný telefón iPhone a radi by ste sa s jeho operačným systémom iOS naučili viac? V tomto článku si predstavíme funkcie nahrávania obrazovky a taktiež možnosť, ako nahrávať telefónne hovory.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-imei-iphone-nahled.jpg

Ako nájsť IMEI číslo iPhonu?

O čísle IMEI ste určite už počuli. S ním sa môžete o telefóne dozvedieť niekoľko informácií ešte pred jeho kúpou z druhej ruky, príp. ho je možné zablokovať pri podozrení na krádež telefónu. Ako IMEI v iPhone zistiť?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kaios-nahled.jpg

Operačný systém KaiOS: povyšuje lacnejšie telefóny o triedu vyššie

KaiOS je operačný systém navrhnutý pre klasické tlačidlové telefóny. Za cieľ si dáva spojenie starších telefónov s modernou digitálnou dobou. KaiOS umožňuje sťahovanie aplikácií zo špeciálneho KaiStoru, využívanie 4G siete na surfovanie po internete, ale aj na telefonovanie a chatovanie. To všetko pri nízkych nárokoch na batériu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-iphone-nahled.jpg

Ako nájsť iPhone (NÁVOD)

Pokiaľ mobilný telefón niekde zabudnete alebo vám ho niekto ukradne, stále nemusí byť nič stratené. Mobily iPhone sú vybavené schopnosťou ich lokalizácie. Navyše je táto funkcia neustále vylepšovaná. Po novom napríklad nájdete iPhone aj v situácii, keď je vypnutý. Ako teda nájsť iPhone?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zabezpecit-ios-nahled.jpg

Ako si zabezpečiť iOS v iPhone (NÁVOD)

Bojíte sa, že po vašom iPhone sa sápu cudzie ruky a majú zálusk na vaše dáta? Mobily iPhone s operačným systémom iOS sú na tom našťastie so zabezpečením veľmi dobre. Čo všetko je potrebné a možné nastaviť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zalohovat-iphone-nahled.jpg

Ako zálohovať iPhone (NÁVOD)

Pokiaľ iPhone používate denne, máte v ňom zrejme veľa potrebných dát, ako sú fotky a videá, dokumenty, dáta a nastavenia rôznych aplikácií a pod. Ako si tieto dáta spoľahlivo zálohovať a v prípade potreby jednoducho obnoviť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vypnout-iphone-nahled.jpg

Ako reštartovať a vypnúť iPhone (NÁVOD)

Mobilný telefón nie je plnohodnotný počítač, ktorý by bolo nutné po skončení používania vypnúť. Napriek tomu sa hodí vedieť, ako ho možno vypnúť napríklad pred odletom na dovolenku alebo v divadle. Vhod môže prísť aj reštart zariadenia, ktorý je jednou z možností, ako mobil prebrať pri prípadnom záseku. Ako toto zvládnuť na smartfóne Apple iPhone? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-airtag-nahled.jpg

Apple AirTag (RECENZIA): malý gadget, ktorý ľahko nájde to, čo treba

Inteligentné lokátory sú zaujímavým doplnkom, ktorý je však všeobecne trochu utláčaný zábavnejšími technologickými gadgetmi. Apple si však uvedomuje praktickosť tohto doplnku, a preto sa rozhodol vytvoriť svoj vlastný. Ako funguje a čo všetko sľubuje Apple AirTag?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

How to print from a mobile phone (GUIDE)

Printing from a mobile phone is an excellent way to print photos and documents directly from your phone. Connecting your phone to the printer is easy; you can do it wirelessly or use a USB cable. In this article, we will explain how to do it. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-prvni-generace-nahled.jpg

iPhone 1 priniesol v roku 2007 revolúciu a zmenil mobilný trh

Aký bol telefón, ktorý zmenil pohľad na inteligentné mobilné telefóny a definoval podobu smartfónov pre nasledujúce roky? Pôvodný iPhone 1 so sebou niesol niekoľko ústupkov, ale toto legendárne zariadenie si napriek tomu dokázalo vybojovať úspech.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gsm-2g-site-nahled.jpg

Sieť GSM bola vo svojom období revolúciou a používa sa aj dnes

Telekomunikačný štandard GSM bol vo svojom období prevratným. Okolo roku 2010 ho využívalo asi 90 % trhu a volať či pristúpiť na internet cez neho dokázalo takmer každé zariadenie. Od siete druhej generácie (2G) sme však už prešli dlhú cestu. Prečo teda štandard GSM stále funguje a ako to s ním bude do budúcnosti? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/maxresdefault_4.jpg

Apple Arcade: hry za predplatné pre celú rodinu

Apple v roku 2019 uviedol službu Arcade, ktorá dnes už zahŕňa viac ako 200 hier za nízke mesačné predplatné. O aké hry ide? A aké zariadenie je potrebné na pohodové hranie? Read more »
123...
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info