BOOST JBL BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/tovarni-nastaveni-iphone-nahled.jpg

Ako dať iPhone do továrenského nastavenia?

Továrenské nastavenie je vlastne spôsob vymazania iPhone smartfónu, ktoré na pár kliknutí zvládne každý. Pokiaľ navyše múdro zálohujete, nenapáchate jeho vykonaním žiadne škody. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-imei-iphone-nahled.jpg

Ako nájsť IMEI číslo iPhonu?

O čísle IMEI ste určite už počuli. S ním sa môžete o telefóne dozvedieť niekoľko informácií ešte pred jeho kúpou z druhej ruky, príp. ho je možné zablokovať pri podozrení na krádež telefónu. Ako IMEI v iPhone zistiť?

Read more »

Podvody a bezpečnosť

Počty podvodov na internete rastú a podvodníci sú čím ďalej tým kreatívnejší. Ako nenaletieť falošným ponukám a neprísť o peniaze? Poradíme v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kaios-nahled.jpg

Operačný systém KaiOS: povyšuje lacnejšie telefóny o triedu vyššie

KaiOS je operačný systém navrhnutý pre klasické tlačidlové telefóny. Za cieľ si dáva spojenie starších telefónov s modernou digitálnou dobou. KaiOS umožňuje sťahovanie aplikácií zo špeciálneho KaiStoru, využívanie 4G siete na surfovanie po internete, ale aj na telefonovanie a chatovanie. To všetko pri nízkych nárokoch na batériu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-iphone-nahled.jpg

Ako nájsť iPhone (NÁVOD)

Pokiaľ mobilný telefón niekde zabudnete alebo vám ho niekto ukradne, stále nemusí byť nič stratené. Mobily iPhone sú vybavené schopnosťou ich lokalizácie. Navyše je táto funkcia neustále vylepšovaná. Po novom napríklad nájdete iPhone aj v situácii, keď je vypnutý. Ako teda nájsť iPhone?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zabezpecit-ios-nahled.jpg

Ako si zabezpečiť iOS v iPhone (NÁVOD)

Bojíte sa, že po vašom iPhone sa sápu cudzie ruky a majú zálusk na vaše dáta? Mobily iPhone s operačným systémom iOS sú na tom našťastie so zabezpečením veľmi dobre. Čo všetko je potrebné a možné nastaviť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-tlacitkove-telefony-nahled.jpg

Najlepšie tlačidlové telefóny 2022 (AKTUALIZOVANÉ)

Mobilných telefónov je na trhu veľa. Už iba hŕstka z nich zapadá do kategórie tlačidlových telefónov. Aj tak ich ale niekoľko nájdeme. Ktoré z nich nás zaujali natoľko, že sme ich vybrali do prehľadu najlepších tlačidlových telefónov roku 2022? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odblokovat-iphone-nahled.jpg

Ako odblokovať iPhone (NÁVOD)

zablokovanie odomykacej obrazovky, zablokovanie na sieť určitého operátora či niečo iné? Možností je hneď niekoľko. iPhone je dobre zabezpečený, ale ponúka možnosti, ako ho opäť sprevádzkovať, ak ste napríklad práve zabudli svoje heslo.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-zalohovat-iphone-nahled.jpg

Ako zálohovať iPhone (NÁVOD)

Pokiaľ iPhone používate denne, máte v ňom zrejme veľa potrebných dát, ako sú fotky a videá, dokumenty, dáta a nastavenia rôznych aplikácií a pod. Ako si tieto dáta spoľahlivo zálohovať a v prípade potreby jednoducho obnoviť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vypnout-iphone-nahled.jpg

Ako reštartovať a vypnúť iPhone (NÁVOD)

Mobilný telefón nie je plnohodnotný počítač, ktorý by bolo nutné po skončení používania vypnúť. Napriek tomu sa hodí vedieť, ako ho možno vypnúť napríklad pred odletom na dovolenku alebo v divadle. Vhod môže prísť aj reštart zariadenia, ktorý je jednou z možností, ako mobil prebrať pri prípadnom záseku. Ako toto zvládnuť na smartfóne Apple iPhone? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tisk-z-mobilu-uvodni-1.jpg

How to print from a mobile phone (GUIDE)

Printing from a mobile phone is an excellent way to print photos and documents directly from your phone. Connecting your phone to the printer is easy; you can do it wirelessly or use a USB cable. In this article, we will explain how to do it. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijeni-mobilu.jpg

How To Charge Correctly

Charging your mobile phone or laptop properly is not as simple as it might seem. Surely, you have a few chargers at home, and what is "best" for each device is different. They can easily be charged with a less than ideal charger, but we will advise you about the best way to pick and use the right charger.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-powerbanku-nahled.jpg

How to Choose a Power Bank

Looking for a power bank and not sure which one is the right one for you? There are many types and each one excels in something different. However, we can set several basic parameters which will help you choose the perfect power bank. Let's take a look at them in the following article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-fotit-mobilnim-telefonem_1.jpg

10 tipov a trikov, ako fotografovať mobilným telefónom

Prečítajte si 10 tipov a trikov, ako fotiť mobilom. Zistíte, ako na nočnú fotografiu, v čom tkvie tajomstvo rozmazaného pozadia, načo si zaobstarať statív, prečo sa radšej vyhnúť poludňajšiemu slnku či čo je to zlatý rez. Alebo vás zaujíma, aké sú najlepšie fotomobily? Všetko o fotení mobilným telefónom v článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/delete-phone-data-securely.jpg

Ako bezpečne zmazať dáta z vášho mobilného zariadenia? (NÁVOD)

Viete, že továrenské nastavenie v skutočnosti vaše dáta nezmaže? Ak sa zbavujete starého telefónu, tabletu alebo aj notebooku, je potrebné údaje odstrániť dôkladnejšie, aby nehrozilo zneužitie citlivých dát, prihlasovacích údajov, informácií o platobných kartách, a nakoniec aj vašich fotiek a dokumentov. Ako bezpečne zmazať dáta zo zariadenia využívajúceho systémy Android a iOS?​

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prislusenstvi-pro-mobil-nahled.jpg

Chystáte sa niekomu kúpiť mobil? Nezabudnite na príslušenstvo

Pokiaľ sa chystáte darovať mobilný telefón, nezabudnite ani na príslušenstvo. Niektoré telefóny napríklad mávajú v balení slabšie nabíjačky, než ktoré naozaj podporujú, niekto ocení napríklad štýlový kryt, ochranné sklo alebo slúchadlá. Pomocou mobilného príslušenstva tak môžete svoj darček ešte o trochu vylepšiť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-nabijeci-stanici-nahled.jpg

Ako vybrať nabíjaciu stanicu?

Často cestujete niekam „mimo civilizáciu“, vyrážate kempovať alebo jednoducho chcete power banku s veľkou kapacitou? Presne pre vás budú ideálne nabíjacie stanice. Ako ich vybrať, zistíte v nasledujúcom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/magneticke-kabely-nahled.jpg

Magnetické káble: jednoduché pripojenie a mnoho ďalších výhod

Čo si predstavíte pod pojmom magnetický kábel? Ak taký kábel, ktorý sa ľahko pripojí k zariadeniu práve vďaka prítomnosti magnetickej sily, máte pravdu. Tých vymožeností je však viac.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-webkamera-uvodni-1.jpg

Mobil ako webkamera: Ako na to? (NÁVOD)

Online stretnutia sú dnes na dennom poriadku a webkamery sa tak stali pomerne dôležitou súčasťou počítača. Ak nechcete investovať do novej webkamery, vytvorte si ju z vlastného telefónu. V tomto článku sa pozrieme, ako na to.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/google-cardboard-nahled.jpg

Google Cardboard: lacný spôsob, ako preniknúť do VR

Google Cardboard sú lacné a jednoduché okuliare na virtuálnu realitu. Hlavným prvkom je váš mobilný telefón vložený do konštrukcie okuliarov. Napriek jednoduchému princípu sľubuje Google Cardboard hodiny zábavy. Read more »
123...
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info