MS hokej BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/odolne-telefony-uvodni-1.jpg

Nárazuvzdorné telefóny sa aj v drsných podmienkach cítia ako doma

Nárazuvzdorné telefóny vydržia aj v tých najnáročnejších podmienkach. Sú vybavené robustnou konštrukciou, ktorá zaručuje maximálnu ochranu pred tvrdým nárazom a zabraňuje vniknutiu vody a prachu do telefónu. Čo všetko dokážu odolné telefóny a akými funkciami disponujú?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nabijecka-nahled.jpg

Výkon nabíjačky

Výkon, resp. celkový výkon nabíjačky udáva, akú maximálnu energiu je daná nabíjačka schopná dodávať nabíjanému zariadeniu. Ak ide o model s viacerými výstupmi, uvedie sa celkový výkon všetkých týchto výstupov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/odposlech-telefonu-uvodni-1.jpg

Odpočúvanie telefónu: Ako naň prísť a na čo si dať pozor?

Nadobúdate podozrenie, že je váš telefón odpočúvaný? Odpočúvanie znamená tiež prístup k SMS, chatovacom aplikáciám a dokonca aj k polohe zariadenia. V nasledujúcom článku sa dozviete, čo to odpočúvanie je a ako ho vo svojom telefóne detegovať.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-pocitac.jpg

Mobilný telefón a počítač: ako z tohto spojenia vyťažiť maximum

Mobilný telefón sa stal neodmysliteľnou súčasťou našich životov. Prečo sa oplatí investovať do drahšieho modelu a ako čo najlepšie využiť spojenie kvalitného mobilného telefónu a počítača? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/virtualni-ram-nahled.jpg

Virtuálna RAM: Čo to je a na čo slúži?

Takzvaná virtuálna RAM sa už začína objavovať vo svete moderných smartfónov a je načase pozrieť sa tejto funkcii na zúbok. Načo vám taká virtuálna RAM môže byť dobrá a ako spoznáte, či ňou disponuje práve váš telefón? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/smartphone-pro-seniory-nahled.jpg

Návod (nielen) pre seniorov: Ako na inteligentný telefón?

Inteligentné telefóny nie sú určené len pre mladšie ročníky. Mnohí seniori ich využívajú či už na komunikáciu s rodinou, fotografovanie a následné zdieľanie fotografií alebo napríklad na orientáciu na mape, keď sú na výlete. Niektorí ľudia sa im však vyhýbajú, pretože ich považujú za príliš komplikované. V tomto článku vám však ukážeme, že aj bežný senior sa môže spriateliť so smartfónom a používať ho k svojej spokojnosti.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/bezdratove-nabijeni.jpg

How Does Wireless Charging Work?

Modern smartphones have all sorts of fun features, but plugging in the charger and cable every day does get annoying. Read our tips to learn how to set up wireless charging so you can keep your phone powered 24/7.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-auto-nahled.jpg

Mobil a auto: Veľký displej nemusí mať iba Tesla

Ako vyťažiť maximum zo súhry moderného automobilu a smartfónu? A prečo je dobré patrične investovať do vybaveného telefónu? Poradíme vám v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-kamera-nahled.jpg

Mobil a fotoaparát: Sú fotoaparáty lacných telefónov naozaj tak dobré?

Fotomodul so štyrmi objektívmi a množstvom megapixelov dnes nie je ničím výnimočným aj v nižších cenových kategóriách smartfónov. Tieto parametre však nie sú vždy zárukou, že ide o skvelý fotoaparát. Ktoré parametre by ste mali sledovať podrobnejšie a aké sú fotoaparáty nižšej triedy v porovnaní s modelmi zo strednej triedy? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/powerbanky-v-letadle-nahled.jpg

Power banka do lietadla: Ako to je a na čo si dať pozor?

Power banky sú ideálnym zdrojom energie pre mobily a tablety na dlhých cestách. Pozitívne je, že je možné ich využívať aj v lietadle. Má to ale niektoré obmedzenia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/mobil-a-sport-nahled.jpg

Mobil a šport: Ako telefón využiť pri behu, cyklistike a ďalších aktivitách?

Mobilné telefóny bez problémov zvládnu zmerať vaše športové výkony a následne vám ich prezentovať v intuitívnej forme. Tie najpraktickejšie športové aplikácie vás navyše dokážu namotivovať k lepším výsledkom. Ako vám mobilný telefón pri športovaní môže pomôcť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zabezpeceni-mobilu-nahled.jpg

Mobilné zariadenia a bezpečnosť: moderné znamená bezpečné

Mobilné telefóny sú tiež vystavené riziku hackerských útokov. Napriek tomu sa ich bezpečnosť často podceňuje. Na čo si dať pozor? Pomôže antivírus? V našom článku sa pokúsime odpovedať na najpálčivejšie otázky.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-odblokovat-telefon-nahled.jpg

Ako odblokovať telefón (NÁVOD)

Zablokovaný mobil je situácia, ktorá rozhodne radosť neurobí. Na druhej strane, nie je to neriešiteľný problém – a ani kvôli tomu nie je nutné nosiť telefón do servisu. Aké sú najlepšie postupy na odblokovanie telefónu?  Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/karty-v-mobilu-nahled.jpg

Vernostné karty v mobile: majte ich po ruke a bez zbytočného plastu

A našu kartičku máte? Vernostné karty obchodov či služieb a tiež platobné karty nám zaberajú miesto v peňaženke, pritom je ich možné elegantne nosiť nahrané v telefóne. Prináša to množstvo výhod. Ktoré to sú?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/restart-telefonu-uvodni-1.jpg

Ako reštartovať telefón (NÁVOD)

V situácii, kedy mobilný telefón prestane reagovať či pracovať tak, ako by mal, prichádza do úvahy jeho reštart. Môže sa však stať, že telefón nereaguje vôbec na nič. V našom článku si popíšeme základné druhy reštartu telefónu a vysvetlíme, ako ich dosiahnuť.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisteni-telefonu-nahled.jpg

Ako vyčistiť telefón zvonku aj zvnútra

Mobilný telefón potrebuje pravidelnú údržbu. Čistenie telefónu teda rozhodne patrí k činnostiam, ktoré by ste vynechávať nemali. Nie je ale dôvod na obavy, vyčistiť telefón je hračka. Poradíme, ako udržať telefón v čistote nielen na povrchu, ale aj vnútri. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-watch-android-nahled.jpg

Apple Watch a Android: Aké sú možnosti?

Svet inteligentných hodiniek je plný mnohých podarených kúskov. Ich módu pred rokmi odštartovali Apple Watch.. Čo ale robiť, keď nemáte iPhone? Idú Apple Watch na Android? Aké sú možnosti? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-najit-mobilni-telefon-nahled.jpg

Ako vyhľadať mobilný telefón? (NÁVOD)

Nemali ste práve svoj deň a teraz potrebujete vyhľadať mobil? Možností určenia polohy mobilného telefónu je niekoľko, a to ako na zariadenia Android, tak na mobily s iOS. V nasledujúcom článku sa pozrieme na tie najlepšie a najmä najrýchlejšie spôsoby, ako vyhľadať mobilný telefón.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/foceni-mobilem-02-nahled.jpg

Ako sťahovať fotky z mobilu do počítača

Mobily nám dnes nahradili aj fotoaparáty. Sú vždy po ruke a kvalitou sa im bez problémov vyrovnajú. Ako ale s fotkami po vyfotografovaní ďalej nakladať? Ako ich dostať z mobilu do počítača? Na všetko odpovieme v nasledujúcom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-propojit-mobil-s-pc-nahled.jpg

Ako prepojiť mobil s počítačom (NÁVOD)

Viete, ako prepojiť mobil s počítačom, napr. v prípade, že potrebujete preniesť súbory ktorýmkoľvek smerom? Ak nie, náš článok je presne pre vás. Poradíme vám, ako prepojiť PC a mobil.

Read more »
1234...
P-DC1-WEB01
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info