Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/cod-mw-settings-testy-gpu.jpg

Testy GPU – Call of Duty: Modern Warfare

Testovali sme grafické karty v hre Call of Duty: Modern Warfare. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rdr-2-testy-gpu.jpg

Testy GPU – Red Dead Redemption 2

Testovali sme grafické karty na hre Red Dead Redemption 2. Ako sme hru nastavili, aby sme z nej vydolovali maximálny výkon? Ako test dopadol? Dozviete sa v našom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Asus-STRIX-radeon-RX-5600-XT-T6G-gaming-recenze-testy.jpg

Asus STRIX Radeon RX 5600 XT T6G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Tým najvýkonnejším Radeonom RX 5600 XT, na ktorý môžete v ponuke spoločnosti ASUS naraziť, je bezpochyby grafická karta Asus STRIX Radeon RX 5600 XT T6G Gaming. A pretože sa nám tento nový Radeon dostal pod ruku, hneď sme ho pre vás na Alza.sk otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-radeon-rx-5600-xt-gaming-x-6g-recenze-a-test.jpg

MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X 6G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet edície GAMING spoločnosti MSI je grafická karta MSI Radeon RX 5600 XT GAMING X 6G. A pretože aj túto grafickú kartu nájdete v našej ponuke na Alza.sk, tak sme ju pre vás tiež hneď otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-dual-rx-5700-O8G-evo-recenze-test.jpg

Asus DUAL Radeon RX 5700 O8G EVO (RECENZIA A TESTY)

Medzi cenovo dostupnejšie grafické karty v ponuke spoločnosti ASUS môžeme zaradiť grafické karty edície DUAL. Jednou z predstaviteliek týchto „duáliek“ je tiež grafická karta Asus DUAL Radeon RX 5700 O8G EVO, ktorú sme pre vás na Alza.sk otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/msi-radeon-rx-5700-gaming-x-8g-recenze-testy.jpg

MSI Radeon RX 5700 GAMING X 8G (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta MSI RX 5700 GAMING X 8G spadá do veľmi populárnej edície grafických kariet GAMING spoločnosti MSI. A pretože je tento rad grafických kariet medzi hráčmi počítačových hier tak obľúbený, rozhodli sme sa kartu pre vás na Alza.sk dôkladne otestovať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-aorus-radeon-rx-5700-xt-8g-recenze-test_1.jpg

Gigabyte AORUS Radeon RX 5700 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom v obľúbenej hernej edícii AORUS spoločnosti GIGABYTE je grafická karta Gigabyte AORUS Radeon RX 5700 XT 8G. A pretože ju v našej ponuke na Alza.sk nájdete tiež, my sme ju pre vás hneď otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-radeon-rx-5600-xt-gaming-oc-6g-recenze-test.jpg

Gigabyte Radeon RX 5600 XT Gaming OC 6G (RECENZIA A TESTY)

Najnovším prírastkom do rodiny grafických kariet NAVI spoločnosti AMD je Radeon RX 5600 XT. Jedným zo zástupcov týchto úplne nových grafických kariet je potom Gigabyte Radeon RX 5600 XT, ktorý sme pre vás na Alza.sk samozrejme tiež hneď otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-strix-radeon-rx-5500-xt-o8g-gaming-recenze-test.jpg

Asus STRIX Radeon RX 5500 XT O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Posledným prírastkom v ponuke spoločnosti Asus je grafická karta Asus STRIX RX 5500 XT O8G Gaming. A pretože táto grafická karta patrí do tej vôbec najobľúbenejšej hernej edície ROG (Republic of Gamers) spoločnosti ASUS, tak sme ju pre vás dnes na Alza.sk tiež poriadne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nitro-radeon-rx-5700-xt-8g-recenze-test.jpg

Sapphire Nitro+ Radeon RX 5700 XT 8G (RECENZIA A TESTY)

Jedným z tých vôbec najatraktívnejších Radeonov RX 5700 XT na trhu je bezpochyby grafická karta Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8G od známej spoločnosti Sapphire. A neboli by sme to žiadni mimozemšťania, keby sme ju pre vás na Alza.sk tiež neotestovali! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/asus-strix-radeon-rx-5700-xt-o8g-recenze-test.jpg

Asus Strix Radeon RX 5700 XT O8G Gaming (RECENZIA A TESTY)

Grafická karta Asus STRIX Radeon RX 5700 XT O8G Gaming spadá do elitnej hráčskej edície ROG (Republic Of Gamers) spoločnosti ASUS. A pretože práve táto edícia grafických kariet je medzi hráčmi počítačových hier toľko obľúbená, my sme ju pre vás na Alza.sk dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/gigabyte-radeon-rx-5500-xt-gaming-oc-8g-recenze.jpg

Gigabyte Radeon RX 5500 XT Gaming OC 8G (RECENZIA A TESTY)

Nové grafické karty Radeon RX 5500 XT spoločnosti AMD sú konečne tu a vy si ich tiež u nás môžete hneď kúpiť! Jedným zo zástupcov tohto radu grafických kariet je karta Gigabyte Radeon RX 5500 XT Gaming OC 8G, ktorú sme pre vás na Alza.sk samozrejme dôkladne otestovali. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ac-origins.jpg

Testy GPU - Assassin's Creed: Origins

Testovali jsme grafické karty na hře Assassin's Creed: Origins. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/crysis-3-testy-gpu.png

Testy GPU – Crysis 3

Testovali jsme grafické karty na hře Crysis 3. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wolfenstein-II-the-new-colossus-testy-gpu.png

Testy GPU – Wolfenstein II: The New Colossus

Testovali jsme grafické karty na hře Wolfenstein II: The New Colossus. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-division-2.jpg

Testy GPU – The Division 2

Testovali jsme grafické karty na hře The Division 2. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rage-2.jpg

Testy GPU – Rage 2

Testovali jsme grafické karty na hře Rage 2. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/far-cry-5-testy-gpu.png

Testy GPU – Far Cry 5

Testovali jsme grafické karty na hře Far Cry 5. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/strange-brigade-testy-gpu.png

Testy GPU – Strange Brigade

Testovali jsme grafické karty na hře Strange Brigade. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/raider.png

Testy GPU – Shadow of the Tomb Raider

Testovali jsme grafické karty na hře Shadow of the Tomb Raider. Jak jsme hru nastavili, abychom z ní vydolovali maximální výkon? Jak test dopadl? Dozvíte se v našem článku!

Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info