AD 1. týden květen Effaclar

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/montessori-vyucovani.jpg

Montessori výuková metóda a jej uplatnenie v školskom aj domácom prostredí

Objavte Montessori výukovú metódu a jej efektívne uplatnenie v školskom aj domácom prostredí. Zistite, akým spôsobom tento inovatívny prístup k vzdelávaniu podporuje individuálny rozvoj detí, rešpektuje ich prirodzené schopnosti a motivuje k učeniu. Zoznámte sa s Montessori hračkami a výukovými materiálmi, ktoré sprevádzajú deti od narodenia až po starší školský vek. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-recenze_1.jpg

Žehlička na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali žehličku na vlasy Rowenta SF7660F0 Premium Care Liss & Curl, ktorá ponúka nielen šetrné vyhladenie účesu, ale aj tvorbu hravých prirodzených vĺn. Ako sa nám s ňou pracovalo a aké boli výsledky nášho stylingu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-x-karl-lagerfeld.jpg

Kulma na vlasy Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict (RECENZIA)

Ako dopadla v recenzii stláčacia kulma Rowenta x KARL LAGERFELD CF471LF0 Waves Addict, s ktorou vytvoríte až 4 rôzne štýly vĺn? Otestovali sme túto dizajnovú novinku a nestačili sme sa diviť! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-kulma.jpg

Kulma na vlasy Remington PROLUXE 4 v 1 (RECENZIA)

Recenzia stláčacej kulmy Remington PROLUXE 4 v 1, v ktorej sa dozviete, aké výhody prináša oproti klasickým natáčacím kulmám, ako ľahko s ňou vykúzlite prirodzené vlny podľa svojich predstáv aj ako šetrná dokáže byť k vašim vlasom. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/irobot-j7-recenze.jpg

Robotický vysávač iRobot Roomba j7+ (RECENZIA)

V domácnosti s dvoma malými deťmi sme riadne otestovali robotický vysávač iRobot Roomba j7+, ktorý sa pýši pokrokovými funkciami, inovatívnymi technológiami, vysokým výkonom a personalizovaným upratovaním. V čom nás tento moderný pomocník prekvapil, ako sa s ním komunikuje a či obstál v zaťažkávacej skúške, sa podrobnejšie dozviete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/elektricky-kartacek-ocelan.jpg

Elektrická zubná kefka Oclean X Pro Digital Set Gold (RECENZIA)

V domácom testovaní sme si tentokrát vzali pod drobnohľad elektrickú zubnú kefku Oclean X Pro Digital Set Gold. Okrem pokročilej sonickej technológie disponuje aj nadštandardnou výdržou batérie a niekoľkými režimami čistenia, zaujala nás aj mobilná aplikácia pre čo najefektívnejšie čistenie zubov. Ako sa táto zubná kefka v luxusnom vyhotovení starala o moje zuby v priebehu trojtýždňového používania? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-lumea-ipl-bri977-nastavce.jpg

IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900 (RECENZIA)

Tentokrát sme pre vás v domácej recenzii na vlastnej koži otestovali IPL epilátor Philips Lumea IPL 9900, ktorý je možné využiť na epiláciu chĺpkov celého tela vrátane tváre. Zaujíma vás, ako sa s ním pracuje a aký výsledný dojem na nás urobil? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/remington-hlavni.jpg

Kulmofén Remington AS8810 Keratin Protect (RECENZIA)

Vyskúšali sme, ako prebieha úprava vlasov s kulmofénom Remington AS8810 Keratin Protect, ktorý sľubuje šetrný styling a je vybavený dvoma kefami a nadstavcom Root Boost pre dokonalý objem. Ako sa s ním pracuje, čo všetko zvládne a aké výsledky sme dosiahli, sa môžete dočítať v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/roborock-s8-ultra.jpg

Robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra (RECENZIA)

Na vlastnej podlahe sme vyskúšali robotický vysávač Roborock S8 Pro Ultra, ktorý predstavuje technologickú novinku posledného radu robotických vysávačov Roborock S8. Testovanie prebiehalo v domácnosti s dvoma deťmi, kde je každodenné upratovanie podlahy nutnosťou. Ako tento robotický vysávač obstál v celom testovacom období a komu ho možno odporučiť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/beautyelax.jpg

Vákuový čistič pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive (RECENZIA)

Multifunkčný prístroj na estetické ošetrenie pleti BeautyRelax Peelmax Exclusive kombinuje diamantovú mikrodermabráziu s vákuovým nasávaním a nano hydratáciu pleti. Vďaka svojim schopnostiam by mal byť porovnateľný s prístrojmi používanými v profesionálnych salónoch. Ako sa jeho účinky prejavili na zrelej pleti a možno ho odporučiť aj na domáce ošetrenie? Dozviete sa v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/RH1239WO-rowenta.jpeg

Tyčový vysávač Rowenta X-Trem Compact Flex 2v1 RH1239 (RECENZIA)

Zaujímate sa o aktuálne novinky z oblasti upratovania domácnosti? Potom pre vás máme recenziu tyčového vysávača Rowenta X-Trem Compact Flex Essential 2v1 RH1239. Tento kompaktný krásavec je okrem praktického obojstranného Flex kĺbu vybavený aj ďalšími vychytávkami na pohodlné upratovanie celej domácnosti, navyše disponuje vysokým výkonom a schopnosťou vysávať až 40 minút. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-h350w.jpg

Ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1 (RECENZIA)

Ako riešiť chladenie v byte, ktorý je z jednej strany od rána vystavený slnečným lúčom? Vyskúšali sme výkonný ochladzovač vzduchu Siguro FC-H350W All Comfort 5in1, ktorý nás oslovil svojimi variabilnými možnosťami použitia, atraktívnym dizajnom aj prijateľnou cenou. Ako sa nám osvedčil, čo všetko ponúka a pre koho je vhodný, sa dočítate v nasledujúcej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-recenze.jpg

Prístroj pre pleťovú masku Siguro SK-R420 Pure Beauty Pink (RECENZIA)

V domácom testovaní sme mali možnosť vyskúšať prístroj Siguro SK-R420 Pure Beauty, ktorý slúži na lepšie zapracovanie výživnej textilnej pleťovej masky. Kombináciou svetelnej terapie a jemnej masáže aktívne stimuluje pleť a sľubuje jej regeneráciu, hydratáciu aj výživu. Ako sa nám s prístrojom pracovalo a aké výsledky sme zaznamenali?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-masazni-pristroj-nahled.jpg

Masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour (RECENZIA)

Ako prekabátiť čas a získať znova mladistvú a krásnu pleť bez povädnutých kontúr? Odpoveďou je masážny prístroj Rowenta LV7030F0 Lift Contour, ktorý sme osobne vyskúšali a máme tak možnosť ohodnotiť jeho účinky aj celkový výsledok po 14-dňovom testovaní.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-rowenta-2.jpg

Kulmofén Rowenta CF9720F0 Ultimate Experience (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás recenziu kulmofénu Rowenta CF9720F0, absolútnej novinky, ktorá vyniká ionizačnou technológiou aj špeciálnym vybavením na mimoriadne šetrnú úpravu vlasov. V našej recenzii sa dozviete, ako sa s týmto atraktívnym nástrojom pracuje aj to, aké výsledky od neho môžete očakávať.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/vaha-niceboy.jpg

Inteligentná váha Niceboy ION Smart Scale White (RECENZIA)

Zaujíma vás, aké benefity ponúka inteligentná osobná diagnostická váha Niceboy ION Smart Scale White a čo všetko sa vďaka nej dozviete o vašom zdravotnom stave? Vyskúšali sme ju a porovnali s klasickou osobnou váhou. Viac vám prezradí naša recenzia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-vyrobnik-ledu.jpg

Výrobník ľadu Siguro Ice Touch IM210 (RECENZIA)

V domácom prostredí, ale aj na cestách s karavanom sme otestovali výrobník ľadu Siguro Ice Touch IM210. Ako funguje, na akom princípe pracuje a či zvládne vyrobiť dostatočné množstvo ľadu pre 4-člennú rodinu, sa dočítate v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/siguro-kavovar.jpg

Siguro EM-K420SS Barista Lever Coffee Machine (REVIEW)

We have tested for you how coffee is prepared in the Siguro EM-K420SS Barista lever coffee machine, which has top parameters in the form of 20 bar pressure, personal coffee settings, the possibility of preparing two cups at once and a steam nozzle for frothing milk. Read on to find out how the new Siguro EM-K42 Barista prepares delicious coffee.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kavovar-saeco-xelsis-suprema-recenze.jpg

Automatický kávovar Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 (RECENZIA)

S radosťou sme sa pustili do recenzie plne automatického kávovaru Philips Saeco Xelsis Suprema SM8889/00, aby sme ochutnali každú kávu či mliečnu kávovú špecialitu z jeho širokej ponuky. Súčasťou našej domácnosti sa stal na obdobie 14 dní, počas ktorých sme si s chuťou dopriali rôzne druhy káv a zároveň otestovali jeho funkcie, vytvorili si vlastné používateľské profily, vyskúšali jednoduchý spôsob jeho ovládania aj jednoduchosť a rýchlosť jeho údržby.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-fen.jpg

Fén Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria (RECENZIA)

Pripravili sme pre vás recenziu fénu Rowenta CV9920F0 Ultimate Experience Maestria, ktorý vyniká ionizačnou schopnosťou a tiež extra nízkou váhou v porovnaní s bežne dostupnými fénmi. V našom článku sa dozviete, aký rozdiel prinieslo vysúšanie vlasov s týmto elegantným krásavcom a či sa doňho oplatí investovať.

Read more »
12
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info