MS hokej AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/poco-m5-m5s-nahled.jpg

Poco M5s (RECENZIA): pekný a solídny telefón za menej ako 250 eur

Máte pred sebou recenziu Poco M5s. Ide o vybavenejšiu z dvojice, ktorú výrobca predstavil nedávno. Ako si tento telefón nižšej strednej triedy v teste viedol? Pozreli sme sa na výkon, fotoaparát, výdrž, ale aj ďalšie oblasti. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei-mate-50-pro-nahled.jpg

Huawei Mate 50 Pro má sľubný fotoaparát, chýba mu však 5G aj Google služby

Hlavným tromfom, ktorý nový Huawei Mate 50 Pro ponúka, je jeho fotoaparát vybavený skvelou technológiou. Mobilný telefón ale ponúkne aj špičkový displej, výkonný procesor a batériu, ktorá dosť vydrží a rýchlo sa nabíja. Poďme si ho predstaviť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/moto-razr-2022.jpg

Motorola Razr 2022 sa vo výbave polepšila a chce zatočiť s kórejskou konkurenciou

Motorola Razr 2022 je k dispozícii na Alze. Ide o novú generáciu ohybného véčka. Čo všetko dokáže a akou výbavou bude čeliť konkurentovi od Samsungu? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-x8-nahled.jpg

Honor X8 5G prináša podporu rýchlych sietí aj zmeny vo výbave

Honor predstavil variant svojho tohtoročného modelu X8, a to X8 5G. Ako už doplnok 5G napovedá, novinka chce byť cenovo dostupnou nižšou strednou triedou, pre tých, ktorých zaujíma podpora moderných 5G sietí. Je jasné, že bez ústupkov vo výbave sa to nezaobišlo. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/niceboy-hive-podsie-3.jpg

Niceboy HIVE Podsie 3 (RECENZIA): Lacné slúchadlá, ktoré veľmi prekvapia

Niceboy Hive Podsie 3 sú treťou generáciou obľúbených štupľových slúchadiel od českej spoločnosti Niceboy. Teraz sme dostali možnosť ich otestovať. Aké sú, ako sú používateľsky prívetivé a hlavne ako hrajú? Všetko sa dozviete v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-galaxy-a53-nahled.jpg

Samsung Galaxy A53 (RECENZIA): výborný telefón, ktorý stavia skôr na solídnosti, než aby prekvapil

Samsung Galaxy A53 5G je najnovším prírastkom obľúbeného radu Galaxy A. Láka na nový procesor, fotoaparát so zaujímavými schopnosťami aj spoľahlivosť kórejského výrobcu. Telefón sme veľmi starostlivo otestovali. Aký je v praxi, ukáže táto recenzia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-magic-4-pro-hlavni.jpg

Honor Magic 4 a Magic 4 Pro lákajú na špičkový výkon, 100 W nabíjanie aj nevšedný fotomodul

Honor na veľtrh MWC 2022 do Barcelony priviezol skutočné esá: novinky Magic 4 a Magic 4 Pro sú v mnohých ohľadoch rekordnými telefónmi so skvelou výbavou aj moderným dizajnom. V tomto článku si ich predstavíme detailnejšie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sim-karta-nahled.jpg

SIM card type

The decreasing size of phones has led manufacturers to reduce the space for a SIM card. Besides standard SIM cards, you will also come across MicroSIM or NanoSim. Most operators offer a free replacement of the existing SIM card with a different type.     

Read more »
12
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info