BOOST JBL BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/asterigos-curse-of-the-stars-cover-nahled.jpg

Asterigos: Curse of the Stars (RECENZIA) – Prekliatie môže byť zábava

Keď je na antické mesto vrhnutý tieň tajomnej kliatby, padá všetka zodpovednosť na jednej mladej hrdinky. Asterigos: Curse of the Stars je najnovším počinom Acme Gamestudio, ktoré sa odhodlalo otestovať vody stále obľúbenejšieho soulsborne žánru. Ako sa pokus vydaril, sa dočítate v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-stolni-hra.jpg

Ako začať s kartovou hrou Pokémon?

Rovnako ako v populárnom kreslenom seriáli, aj v kartovej hre sa môže nádejný tréner Pokémonov uberať dvoma smermi – buď ich chytí (tiež pozbiera) všetkých, alebo sa stane tým najlepším. Pokiaľ chcete vyskúšať svoje strategické myslenie v prostredí sveta Pokémonov, prinášame vám článok, v ktorom sa dozviete všetko potrebné na to, aby ste mohli s kartovou hrou Pokémon začať. Read more »
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info