Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/Náhled Rowenta.jfif

Kulma na vlasy Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care (RECENZIA)

Kulma na vlasy Rowenta CF4310F0 Ultimate Experience Air Care slúži k šetrnej úprave vlasov, v priebehu ktorej vytvára prirodzené zvlnenie v priebehu niekoľkých minút. Vyniká nielen inovatívnym tvarom uľahčujúcim celkový proces kulmovanie, ale tiež technológiou Fresh Flow na ochranu vlasov v priebehu ich úpravy. Ako sa kulma osvedčila v praxi a aká bola spokojnosť s konečným výsledkom? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cisticka-vzduchu-electrolux-pure-a9-recenze-test.jpg

Čistička vzduchu Electrolux Pure A9 (RECENZIA)

Čističku vzduchu Electrolux Pure A9 sme testovali v domácnosti s dvomi malými deťmi, z ktorých jedno má silné alergické prejavy na prach a peľ. Ako čistička vzduchu Electrolux Pure A9 obstála a či sa oplatí jej kúpa aj napriek vyššej obstarávacej cene, zistíte v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/celluform-pristroj-banner1.jpg

Masážny prístroj Beauty Relax Celluform (RECENZIA)

Otestovali sme masážny prístroj Beauty Relax Celluform, ktorý sľubuje viditeľné výsledky pri tvarovaní problematických partií. Ako prístroj funguje, ako sa s ním pracuje a ako sa nám osvedčil po mesačnom používaní, dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/parni-generator-philips-perfectcare-9000-recenze-test.jpg

Recenzia parného generátora Philips PerfectCare 9000 Series

V domácej recenzii sme pre vás otestovali parný generátor Philips PerfectCare 9000 Series, ktorý ako prvý na svete disponuje umelou inteligenciou. Tá v kombinácii so zabudovanou kamerou prináša jedinečnú technológiu, vďaka ktorej žehlička spozná, aký typ tkaniny žehlí a prispôsobí jej nastavenie teploty a parný výkon. Ako sa s týmto parným generátorom pracuje? Naozaj toľko uľahčuje žehlenie? Prečítajte si našu recenziu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-kavovar-philips-lattego-nahled.jpg

Automatický kávovar Philips Series 5400 LatteGo (RECENZIA)

Podrobná recenzia automatického kávovaru Philips Series LatteGo 5400 s najrýchlejším čistením mliečneho systému a širokou ponukou káv zaujme každého, kto uvažuje o kúpe nového plne automatického kávovaru. Kávovar Philips 5400 z nového radu LatteGo sme testovali počas 14 dní, vyskúšali sme všetky ponúkané nápoje, funkcie, spôsob ovládania aj údržby. Otestovali sme, ako si revolučný mliečny systém LatteGo poradí s alternatívnymi druhmi mlieka a natočili sme pre vás autentické videá prípravy jednotlivých nápojov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tycovy-aku-vysavac-miele-triflex-hx1-cat-dog-recenze-test.jpg

Tyčový aku vysávač Miele Triflex HX1 Cat&Dog (RECENZIA)

Otestovali sme tyčový aku vysávač Miele Triflex HX1 Cat&Dog, ktorý bol nedávno uvedený na slovenský trh. Ako sa mu žilo v rodine s dvomi kobercami? A bude s ním spokojný aj váš domáci miláčik?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-tycoveho-vysavace-Samsung VS15T7033R4 Jet 70-nahled.jpg

Samsung VS15T7033R4 Jet 70 (RECENZIA) – ľahký a výkonný tyčový vysávač

Vyberáte vysávač na jednoduché a rýchle upratovanie? Potom by nemala uniknúť vašej pozornosti recenzia tyčového vysávača Samsung VS15T7033R4 Jet 70, ktorý je určený na všetky druhy podláh a ktorého kvality ocení nielen bežná domácnosť, ale aj alergici. Jeho hlavnou prednosťou je ultraľahké telo, sila a špičkový filtračný systém. Po dôkladnom testovaní sa môžeme podeliť o skúsenosti.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/zubni-kartacky-oral-b-recenze.jpg

Nové sonické zubné kefky Pulsonic od Oral-B (RECENZIA)

Elektrické zubné kefky sa čím ďalej častejšie stávajú neodmysliteľným pomocníkom v našich kúpeľniach a veľa z nás si čistenie manuálnou kefkou už nevie ani predstaviť. Medzi popredných inovátorov v oblasti technológie čistenia patrí bezpochyby Oral-B, ktorý práve predstavil nové sonické kefky Pulsonic Slim Clean 2000 a Pulsonic Slim Luxe 4500. My sme ich pre vás otestovali a tu sú naše dojmy.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Rowenta-RH9490WO-Air-Force-Flex-Aqua-Animal-and-Car-Care-nahled.jpg

Bezdrôtový tyčový vysávač Rowenta RH9490WO Air Force Flex Aqua (RECENZIA)

V domácom prostredí sme pre vás otestovali tyčový vysávač Rowenta RH9490WO Air Force Flex 560 Aqua, ktorý zvládne vysávať a vytierať zároveň a vyniká vysokým výkonom, bohatým príslušenstvom na komplexné upratovanie a unikátnou flexibilnou konštrukciou. Ako si poradil v domácnosti so všetkými typmi podláh, chlpatým miláčikom a dvoma deťmi, ktoré sú zárukou neustáleho neporiadku nielen na podlahách? Prečítajte si v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/philips-8000-series-aqua-recenze-test.jpg

Bezdrôtový tyčový vysávač Philips 8000 Series Aqua vysáva a utiera zároveň (RECENZIA)

Vysáva a utiera zároveň, celé upratovanie bytu s ním zvládnete za polovicu času, poskytne široké možnosti využitia v domácnosti, vydrží až 80 min na jedno nabitie a má sací výkon, za ktorý sa nemusí hanbiť ani silný káblový vysávač. Reč je o novom vysávači Philips SpeedPro Max Aqua 3 v 1 radu 8000, ktorého sme si na pár týždňov prepožičali do domácej recenzie, aby sme jeho kvality dôkladne preverili po všetkých stránkach. Pokiaľ hľadáte výkonný bezdrôtový vysávač, ktorý vytiera a vysáva zároveň, určite vás zaujme naša podrobná domáca recenzia.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahledovy obrazek_2.jpg

Multifunkčná rýchlovarná kanvica WMF 413260011 LUMERO (RECENZIA)

V domácej recenzii sme tentoraz otestovali novú multifunkčnú rýchlovarnú kanvicu WMF 413260011 LUMERO. Kanvica ma na prvý pohľad zaujala elegantným dizajnom. V rámci funkcií kanvica sľubovala okrem ohrevu vody aj prípravu čaju, detskej výživy, čokolády na fondue alebo výrobu domáceho jogurtu. Bola som skeptická k tak veľkému sľubu, ktorý dáva multifunkčná kanvica WMF LUMERO, a preto som bola zvedavá aký bude výsledok testovania.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/media_4092799.jpg

Naparovač odevov Tefal DT9100E0 Access Steam Care (RECENZIA)

Zaujímalo nás, ako funguje naparovač odevov Tefal DT9100E0 a či nájde uplatnenie v domácnosti, v ktorej je nosenie spoločenských odevov na dennom poriadku a dbá sa o ich perfektný výsledný vzhľad. V čom naparovač odevov Tefal DT9100E0 prekvapil a komu by sme ho odporučili? Dozviete sa v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza-philips-airfryer_XXL_Smart-nahled.jpg

Teplovzdušná fritéza Philips HD9867/90 AirFryer Smart XXL (RECENZIA)

V domácej recenzii sme tentoraz otestovali teplovzdušnú fritézu Philips HD9867/90 AirFryer Smart XXL. Klasickú fritézu som už pred rokmi kvôli náročnosti údržby a mojim požiadavkám na zdravšie stravovanie vyhodila, ale o obstaraní teplovzdušnej fritézy som uvažovala už dlho, preto som na túto recenziu nadšene kývla. Zaujímalo ma, či budú vyprážané pokrmy chutiť rovnako dobre, ako som zvyknutá. K recenzii som dostala model, ktorý sľubuje nadštandardný objem a multifunkčné využitie. Testovala som ho po dobu dvoch týždňov a o svojich kvalitách ma rozhodne presvedčil.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/horkovzdusna-friteza-tefal-actifry-genius-recenze-nahled.jpg

Teplovzdušná fritéza Tefal ActiFry Genius XL 2 v 1 (RECENZIA)

Teplovzdušná fritéza dokáže pripraviť vyprážané jedlá s nepatrným množstvom oleja alebo aj bez neho. U niekoho však môže vzbudzovať obavy, či uvarené jedlá nie sú akýmsi kompromisom medzi zdravou stravou a našimi obľúbenými chuťami. Preto sme v praxi vyskúšali novinku na trhu, teplovzdušnú fritézu Tefal ActiFry Genius XL 2 v 1, ktorá vďaka dvom varným zónam dokonca vie pripravovať dve rôzne jedlá naraz. Fritézu sme testovali 14 dní, počas ktorých sme vyskúšali 10 receptov. Poďte sa pozrieť s akým výsledkom.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/rowenta-explorer-serie-60-recenze.jpg

Robotický vysávač Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH (RECENZIA)

Robotický vysávač Rowenta Explorer Serie 60 2 v 1 láka na extrémne nízku konštrukciu poskytujúcu vysoký sací výkon, gyroskopickú navigáciu a kombináciu niekoľkých pohybových senzorov. Jeho zručnosti sme testovali v domácnosti, ktorú obýva tiež domáci miláčik. Ako si robotický vysávač poradil so všadeprítomnou zvieracou srsťou či inými nástrahami? Prečítajte si v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Remoska-T41-43-Tria-White-recenze.jpg

Remoska Tria Bone White (RECENZIA)

V domácej recenzii sme otestovali Remosku Tria. Ako sa tento multifunkčný pomocník osvedčil pri každodennom varení a pečení? Prečítajte si v našej recenzii. 

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nescafe-dolce-gusto-esperta-test-zkusenosti.jpg

Kávovar Nescafé Dolce Gusto Esperta (RECENZIA)

Otestovali sme kapsľový kávovar Nescafé Dolce Gusto Esperta, pri ktorom nás zaujal jeho nadčasový, skoro až kozmický dizajn, a tiež možnosť ovládať ho cez Bluetooth pomocou mobilnej aplikácie. Ako dopadlo jeho hodnotenie a čo všetko môže tento štýlový fešák ponúknuť, sa dočítate v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Výrobník ledu 1.jpg

Výrobník ľadu SENCOR SIM 3500SS (RECENZIA)

V horúcich letných dňoch príde na chuť akýkoľvek chladený nápoj, ktorého teplotu udržia cinkajúce kocky ľadu. Aby sme ich mali stále dostatok a mohli si tak dopriať alkoholické aj nealkoholické osviežujúce nápoje, oplatí sa mať doma funkčný výrobník ľadu. Ako sa osvedčil výrobník ľadových kociek Sencor SIM 3500SS?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nahled_1.png

Multifunkčný elektrický hrniec Cook4me+ (RECENZIA)

Testovali sme pre vás multifunkčné elektrický hrniec Cook4me+ od Tefal. Varili sme pod tlakom, parou, pomalým spôsobom, klasicky, dokonca sme aj vyprážali rôzne pokrmy. Toto všetko totiž tento hrniec dokáže. A nielen to. O tom už by ste sa ale mali presvedčiť sami. Vyskúšajte Cook4me+ a získa si vás rovnako, ako si získal nás.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/TEFEG053-nahled.jpg

Kontaktný gril Tefal GC750D30 Optigrill Elite (RECENZIA)

Ako v domácej recenzii obstál elektrický kontaktný gril Tefal GC750D30 Optigrill Elite? Čo všetko dokáže a oplatí sa doň investovať? Prečítajte si v našej recenzii.

Read more »
12345...7
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info