P&G boost P&G boost

Catalogue

CSS Radosť n.o.

25.7.2023 - Nezisková organizácia CSS Radosť, n.o. bola založená v roku 2016 za účelom poskytovania všeobecne prospešných služieb ako obhajoba práv telesne postihnutých detí, mládeže a dospelých a pomoc pri ich plnej sociálnej inklúzii poskytovanie zdravotnej starostlivosti; poskytovanie sociálnej pomoci a sociálnych služieb podľa zákona č. 448/2008 Z.z. a humanitárna starostlivosť ochrana ľudských práv a základných slobôd; vzdelávanie, výchova a rozvoj telesnej kultúry; tvorba a ochrana životného prostredia a ochrana zdravia obyvateľstva; služby na podporu regionálneho rozvoja a zamestnanosti, zamestnávanie občanov so zdravotným znevýhodnením. Read more »

Spoločnosť na pomoc osobám s autizmom Banská Bystrica

18.5.2023 - OZ Sposa je občianske združenie na pomoc osobám s autizmom v Banskej Bystrici. Založili ho a vedú ho rodičia týchto detí. Organizácia nás oslovila so žiadosťou o pomoc s vybavením na tábor Zážitkovo, ktoré prebehlo toto leto. Read more »

U psej matere

1.4.2023 - Občianske združenie sa venuje pomoci zvieratám a funguje na princípe dočasných opater, psíkovia a mačky sú v domácom prostredí pričom im združenie aktívne hľadá milujúci domov. Cieľom je dostať zvieratko z ulice, kde sa ocitol vinou človeka do bezpečia, kompletne veterinárne vyšetriť a nájsť 100% domov, kde bude členom rodiny. Read more »

Inštitút Krista Veľkňaza

3.3.2023 - Inštitút Krista Veľkňaza v Žakovciach, je inštitút, ktorý má okrem iného v náplni svojej činnosti pomoc chorým, postihnutým, bezdomovcom, deťom z rozvrátených rodín a ústavov, pomoc sirotám, starým, slobodným matkám a všetkým núdznym, ktorí to potrebujú. Inštitút vznikol už v roku 1990. Našu spoločnosť oslovili so žiadosťou o pomoc s vybavením. Read more »

OZ nádej pre odchovancov detských domovov

11.4.2023 - Víziou OZ Nádej na pomoc je udržanie statusu silnej a stabilnej mládežníckej organzácie, ktorá poskytuje služby a produkty pro sociálne slabších. Sústredia sa na rozvoj mládeže a detí v oblasti rozvoja osobnosti, demokracie a historického vedomia o Slovensku i o zahraničí. Pomáhajú sociálne slabším rodinám, menšinám a ľuďom so ZŤP formou verných a finančných darov. Read more »

FNsP F.D.Roosevelta Banská Bystrica - Klinika transplantačnej chirurgie

21.3.2023 - Klinika transplantačnej chirurgie SZU zabezpečuje chirurgickú starostlivosť o pacientov v troch základných odboroch: transplantačná chirurgia, cievna chirurgia, hepato-pankreato-biliárna chirurgia. Read more »

OZ Slniečko na ceste

14.3.2023 - Občianske združenie Slniečko na ceste už od roku 2012 pomáha hlavne deťom, ktoré utrpeli úrazy alebo vážne zranenia pri rôznych dopravných nehodách. Read more »

Pomáhame s úsmevom

30.3.2023 - Nezisková organizácia, ktorá sa skladá z rodičov detí, ktoré prešli procesom transplantácie kostnej drene. Read more »

Vianočné hlasovanie zamestnancov

1.2.2023 - Zamestnanci Alza.sk sa zapojili do projektu, ktorého cieľom bola finančná podpora neziskových organizácii. Read more »
P-DC1-WEB14
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info