AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pravidla-basketbal.jpg

Pravidlá basketbalu

Pravidlá basketbalu nie sú vôbec zložité – možno aj preto patrí tento dynamický šport k tým najobľúbenejším na svete. Má táto hra nejaké záludnosti? Čo je zakázané a čo naopak dovolené? A ako vyhrať zápas? Odpovede na všetky tieto otázky nájdete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stormred-helma.jpg

Lyžiarske prilby a chrániče chrbtice Stormred znížia riziko zranenia

Chránič chrbtice a prilba je nutným minimom na bezpečnosť na lyžiach alebo snowboarde. A tieto produkty ponúka vo vysokej kvalite spoločnosť Stormred. Na výrobu používa moderné materiály a nezabúda ani na dizajn. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Walkingpad-nahled.jpg

WalkingPad: úžasne skladný chodiaci pás na domáce cvičenie

Hľadáte kvalitný chodiaci pás na domáce použitie, ktorý nezaberá takmer žiadny priestor? Vyskúšajte skladný WalkingPad v minimalistickom dizajne, ktorý ponúka prepojenie cez Bluetooth a 2 režimy ovládania. Vybrať si z dvoch modelov podľa svojich potrieb!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Cyklistika s dětmi.jpg

Cyklistika s deťmi

Chystáte sa na bicykel s deťmi a riešite, aké športové vybavenie je nevyhnutné na rodinné cyklovýletovanie? Prinášame vám ucelený prehľad o cyklistike s deťmi od batoliat cez škôlkárov až po väčšie deti, s ktorými už môžete plánovať dlhšie a náročnejšie trasy. Cyklistická sezóna je pred nami, tak neváhajte a vybavte seba aj svoje deti, nech si môžete spoločne užiť jarné cyklovýlety. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/chytani-kapru-tipy-triky.jpg

Chytanie kaprov z hladiny (TIPY A TRIKY)

Láka vás lov kaprov na plávanú? Radi by ste sa s touto technikou rybolovu lepšie zoznámili, aby ste potom pri vode čo najlepšie uspeli? Potom ste tu správne. Tom Forman odhalí pár rád nad zlato, ktoré vám pomôžu tento rok v lete chytiť viac kaprov z hladiny. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-na-ryby-zig-rig.jpg

Zig rig – rýchly lov kaprov v lete (TIPY A TRIKY)

Zig rig je metóda rybolovu vhodná na horúce letné dni, kedy sa ryby držia vo vodnom stĺpci a na hladine. Ako v lete chytať kapry na montáž zig rig, sa dozviete v nasledujúcom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/preprava-jidnich-kol.jpg

Preprava bicykla vlakom, cyklobusom a ďalšími prostriedkami (RADY A TIPY)

Máte v pláne prevážať bicykel? Pripravili sme pre vás súhrnný článok, kde si povieme, ako na prepravu bicykla vlakom, autobusom, MHD či autom, ale tiež aké máme možnosti, ak sa rozhodneme bicykel poslať ako balík poštou. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xiaomi-mi-band-5-chytry-mini.jpg

Xiaomi Mi Band 5 (RECENZIA) – šampión fitness náramkov po piate

Piata generácia najpopulárnejšieho fitness náramku na trhu prináša veľa lákavých inovácií, ktorým je stále ťažšie odolať. Stane sa Xiaomi Mi Band 5 tohtoročným hitom? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-letni-sporty-tipy.jpg

Inline korčule, tenis, volejbal: ako na letné chudnutie?

Viete, aký šport si vybrať, aby ste v lete zhodili pár kíl? A aké pri športovaní dodržiavať zásady? Prinášame vám tipy na letné športy, ktoré sú nielen efektívne pri spaľovaní tukov, ale tiež zábavné. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/honor-band-5-sport.jpg

Honor Band 5 Sport (RECENZIA) – dostupný náramok s klipom na obuv

Malý, ľahký a cenovo dostupný. To je Honor Band 5 Sport, fitnes náramok, ktorý prekvapí hneď v niekoľkých smeroch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Ilustr1-3.jpg

Lov vodných dravcov podľa Radka Filipa

Jún je medzi rybármi spätý so začatím lovu vodných dravcov na mimopstruhových vodách. V nasledujúcom článku vám predstavíme zopár tipov na ich lov od rybára Radka Filipa. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/wuben-baterky.jpg

Svietidlá Wuben: brutálny výkon v odolnom vyhotovení

Dobrá baterka sa vždy hodí. Tie od čínskej spoločnosti Wuben predstavujú technologickú špičku, ktorá ponúka kombináciu vysokej odolnosti, vysokého jasu a dlhého dosvitu s ďalšími praktickými vlastnosťami. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/leki.jpg

Nordic walking: jeho prínosy pre zdravie

Pohyb s názvom nordic walking je fenoménom niekoľkých posledných rokov, pri ktorom sa zabavia všetky vekové aj výkonnostné skupiny. A pritom k tomu nič zvláštne nepotrebujete. Len palice. Viete, ako ich vybrať? A ako sa vyvarovať zlých návykov počas začiatkov?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/houpaci-sit-nahled.jpg

Ako upevniť hojdaciu sieť (NÁVOD)

S prichádzajúcim letom sa pomaly začne vracať nálada na relaxáciu, spojená s trávením času v prírode, na záhrade či v pohodlí domova. Jedným z obľúbených spôsobov relaxácie je hojdanie v sieti. Ako ale takú sieť na hojdanie správne zavesiť a čo všetko je na to potrebné?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-usit-rousku.jpg

Ako vyrobiť rúško (FOTONÁVOD)

O tom, že nosenie rúšok má v súčasnej situácii zmysel, nie je pochýb. Bohužiaľ ich však stále nie je na našom trhu dostatok, a preto prichádzame s návodom, ako si môžete bavlnenú rúšku vyrobiť doma. Výhoda bavlnených rúšok spočíva hlavne v tom, že ich možno použiť opakovane, teda samozrejme po nevyhnutnom vyvarení a následnom prežehlení. Ako teda ušiť bavlnenú rúšku? Prečítajte si praktický návod. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-elektrickou-kolobezku.jpg

How To Choose a Electric Scooter

Electric scooters are like normal scooters, just powered by an electric motor. They will quickly and effortlessly transport you anywhere in the urban environment and (some models) will even be able to go over rougher terrain.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/eu.jpg

EURO 2020: šampionát sa kvôli koronavírusu o rok odkladá

Očakávané majstrovstvá Európy vo futbale 2020, ktoré sa mali uskutočniť od 12. júna do 12. júla po celej Európe sa posúvajú na podobný termín na začiatku leta 2021. To už snáď bude zákerný koronavírus preč. Ako sú vlastne vyžrebované skupiny? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/osobní váha test.jpg

Krok za krokom k vysnívanej postave

Máte v pláne zatočiť s prebytočnými kilami a docieliť štíhlu a pevnú postavu? Pokiaľ sa vám pri pohľade do zrkadla robia vrásky na čele a už zase nezapnete svoje obľúbené nohavice, asi by ste mali pouvažovať o tom, že na svojej postave do leta trochu zapracujete. Prinášame vám podrobný návod okorenený o potrebné rady a tipy na to, aby vaša cesta za vysnívanou postavou prebehla čo najlepšie a aby výsledky vašej snahy boli viditeľné a hlavne trvalé. Pustite sa s nami do celkovej zmeny životného štýlu a uvidíte, že aj chudnúť sa dá s radosťou!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/kaprarina-nahled_1.jpg

Kaprovanie s jedným prútom

Chodiť na kapry s jedným prútom, a napriek tomu uloviť presne to, čo chcete? Áno, to je realita. V našom článku si prakticky predstavíme, aké má kaprovanie s jedným prútom výhody a čím by mohlo byť aj pre vás zaujímavé. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jak-vybrat-outdoorove-boty.jpg

How To Choose Outdoor Shoes

Are you choosing new outdoor shoes, but you’re not sure which ones will be best for you and your trips? We can help you choose.

Read more »
1234...
P-DC1-WEB16
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info