Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nikon-z-28-400mm-recenze.jpg

Nikon Z 28 – 400 mm f/4 – 8 VR (RECENZIA)

Cestujete naľahko a najradšej by ste viac objektívov nahradili jediným? Myslíte si, že je to nemožné? Nikon Z 28 – 400 mm f/4 – 8 VR borí mýty! So svojím veľkorysým rozsahom zoomu sľubuje zachovanie kvality obstarania vzdialených predmetov rovnako ako tých blízkych. Skúsený fotograf Michal Kupsa vo svojej recenzii overil, či je to tak, a navyše pre vás vyhotovil ukážkové fotografie. Ako tento objektív obstál, sa dozviete v nasledujúcej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z-70-180-nahled-recenze.jpg

Nikon Z 70 – 180 mm f/2,8 (RECENZIA)

Objektív Nikon Z 70 – 180 mm f/2,8 predstavuje prírastok do rodiny objektívov pre systém Nikon Z. Svojich používateľov oslovuje unikátnym spojením vysokej svetelnosti, kompaktných rozmerov a vynikajúcej optickej kvality, a to všetko za veľmi priaznivú cenu. V tejto používateľskej recenzii sa podrobne pozrieme na jeho kľúčové vlastnosti, od mechanického vyhotovenia cez ergonómiu až po obrazovú kvalitu. Ako sa tento objektív osvedčil v praxi v rukách fotografa? Zistíte v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-z-dx-24mm-f17-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 24 mm f/1,7 (RECENZIA)

Medzi fotografmi sú malé, ľahké a lacné objektívy stále veľmi obľúbené. A presne pre ich potreby vznikol nový objektív Nikon Z DX 24 mm f/1,7 určený pre bezzrkadlovky Nikon formátu APS-C. Fotograf Michal Kupsa ho podrobne otestoval a vy sa môže v nasledujúcej recenzii tešiť aj na ukážkové fotografie z tohto vydareného objektívu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-Z-FC-recenze-uvod.jpg

Nikon Z fc (RECENZIA): dokáže obhájiť svoju cenu?

Rukami Michala Kupsu prešla ďalšia bezzrkadlovka od Nikonu, konkrétne ide o model Nikon Z fc. Fotoaparát spája atraktívny retro dizajn s modernou konektivitou a optikou. Ako tento model fotí a aké sú jeho klady a zápory? To sa dočítate v nasledujúcom článku! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-dx-12-28-recenze-nahled.jpg

Nikon Z DX 12 – 28 mm f/3,5 – 5,6 PZ VR (RECENZIA)

Vyšiel nový širokouhlý objektív pre bajonet Nikon Z a fotograf Michal Kupsa si nenechal ujsť príležitosť ho otestovať. V podrobnej recenzii objektívu Nikon Z DX 12 – 28 mm určeného pre fotoaparáty s čipom APS-C zistíte, ako sa tento kompaktný objektív vysporiadava s rôznymi fotografickými situáciami, jeho výhody a nevýhody alebo možnosti využitia pri natáčaní videa. Ak hľadáte kvalitný širokouhlý objektív pre svoj Nikon Z DX fotoaparát, tento článok vám poskytne užitočné informácie pre vaše rozhodnutie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z30-recenze-test.jpg

Nikon Z30 (RECENZIA): poteší nielen vlogerov

Už je to pekných pár rokov, čo výrobca Nikon spustil nový systém s bajonetom Nikon Z a tiež fotoaparáty aj objektívy tohto radu utešene pribúdajú, a to ako pre veľký čip Full Frame, značkou Nikon označovaný ako FX, tak aj pre menšie APS-C, Nikonom označovaný ako DX. Práve pre formát Nikon DX je aktuálne určená trojica fotoaparátov, pokročilejší Nikon Z50, dizajnový, skôr ortodoxnejší Nikon Zfc a potom Nikon Z30, zacielený viac smerom na video, teda pre akčnejších vlogerov. Tých ale zase toľko nie je, a tak iste nie je od veci pozrieť sa na tento fotoaparát aj z hľadiska bežného používateľa - fotografa. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nikon-d3500-nahled.jpg

Nikon D3500 (PREVIEW)

Nikon sa počas prázdnin rozbehol a predstavil ďalšiu novinku, tentoraz v podobe zrkadlovky Nikon D3500. Najväčšia zmena sa udiala na poli ergonómie, kedy sa ovládanie zjednocuje s bezzrkadlovkami Nikon Z6 a Nikon Z7. Čo ďalšie sa toho od predchodcu zmenilo? Na to vám odpovie náš článok. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-z6-z7-preview-2.jpg

Nikon Z6 a Nikon Z7 (PREVIEW)

Nikon predstavil dve dlho očakávané novinky – bezzrkadlovky Nikon Z6 a Nikon Z7 s Full Frame senzorom Nikon FX, ktoré majú rozlíšenie 24,5 Mpx (Z6) a 45,7 Mpx (Z7). Kedy budú tieto bezzrkadlovky dostupné a koľko budú stáť? Všetko sa dozviete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-coolpix-p1000-ultarzoom.jpg

Nikon Coolpix P1000 je nový kráľ medzi ultrazoomami

Nikon Coolpix P1000 prichádza z nevídaným 125-násobným optickým zoomom a zosadzuje tak z trónu doposiaľ najvýkonnejší ultrazoom fotoaparát značky, model P900. Umožní tiež napríklad nahrávanie 4K/30fps videa s kombináciou optickej a digitálnej stabilizácie. Na trh príde v septembri tohto roku.? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/nikon-35mm-f1,8-dx-02.jpg

Nikon 35mm f/1,8 AF-S DX (RECENZIA)

Prinášame vám recenziu objektívu Nikon 35mm f/1,8 AF-S DX, ktorý vyhľadávajú ako amatéri tak profesionáli pre jeho malé rozmery, ľahkosť a rokmi preverenú a vyladenú optickú sústavu. K vyššie uvedeným kladom pridáva navyše aj niektoré príslušenstvo zahrnuté v cene. Zistite aké sme mu dali výsledné ohodnotenie!

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/cashback-foto-2017-zima.jpg

Nakúpte fotovýbavu a ušetrite až niekoľko stoviek eur s akciou Cashback!

Takmer všetci výrobcovia fototechniky spustili svoj zimný cashback, teda akciu, v rámci ktorej môžete pri nákupe fotoaparátu či objektívu získať značnú časť investovaných peňazí späť. Pozrite sa, aké spätné bonusy si pre vás pripravil Canon, Nikon, Olympus, Sony, Fujifilm, Pentax a Tamron a rozšírte svoju existujúcu výbavu výhodne! Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d850-nahled.jpg

Nikon D850 (RECENZIA)

Ešte pred začiatkom oficiálneho predaja sa nám na recenzovanie podarilo získať asi najočakávanejšiu fotonovinku tohto roka, fullframe zrkadlovku Nikon D850. Prezrite si ukážkové snímky v plnej kvalite (vrátane RAW súborov) a zistite, ako fotoaparát hodnotí profesionál Michal Kupsa.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-10-20-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX

Ako v našom teste obstál NIKKOR 10–20 mm F4,5–5,6G AF-P VR DX, lacný širokouhlý objektív pre APS-C zrkadlovky od Nikonu? Je aj napriek svojej hmotnosti 230 gramov dostatočne robustný a opticky kvalitný? Je vhodný aj na nahrávanie videa? Odpovede nájdete v recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikkor-70-300mm-f45-56e-af-p-ed-vr-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 70–300 mm F4,5–5,6 AF-P ED VR

Michal Kupsa dostal do rúk úplne nový teleobjektív NIKKOR 70–300 mm F4,5–5,6 AF-P ED VR. V článku nájdete jeho poznatky z praktického používania, porovnanie s jeho predchodcom a nechýbajú ukážkové snímky v plnej kvalite.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d7500-preview.jpg

Nikon D7500 predstavený (PREVIEW)

Nikon predstavil poloprofesionálnu zrkadlovku Nikon D7500. Zásadných noviniek je veľa. V prvom rade fotoaparát vyzerá prekvapivo úplne inak ako predchodca. Koľko bude fotoaparát stáť, kedy vyjde a ako si povedie v porovnaní s Nikonom D500? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon-objektivy-nove-sirokouhle-nahled.jpg

Nové širokouhlé objektívy Nikon potešia nielen krajinárov

Ak vám v ponuke objektívov na zrkadlovky Nikon nejaký chýbal, možno vaše požiadavky uspokojí niektorý z troch novopredstavených širokouhlých objektívov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-d5600-nahled.jpg

Nikon D5600 (RECENZIA)

Malá a ľahká, napriek tomu nekompromisná, taká je nová digitálna zdrkadlovka Nikon D5600. Navyše vyniká dlhou výdržou batérie. Najdôležitejšou otázkou však zostáva – ako fotografuje? Odpoveď nájdete v našej recenzii, ktorá obsahuje testovacie snímky aj detailné výrezy. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nikon-70-200-nahled.jpg

Recenzia objektívu NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED

V poslednej recenzii sme sa zamerali na populárny zoom objektív NIKKOR 70-200mm F4.0G AF-S VR ED. Hoci ide o starší kúsok, stále ide o jeden z najlepšie kresliacich objektívov, ktorý sa môže porovnávať aj s dvakrát drahšími modelmi. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nikon_70-300_objektiv.jpg

Recenzia Nikkor 70-300mm VR. Univerzálny a dostupný teleobjektív.

Spoločnosť Nikon predstavila okrem základného objektívu Nikkor 18-55mm aj univerzálny teleobjektív Nikkor 70-300mm. Ten vyniká dobrými optickými vlastnosťami, kvalitnou optickou stabilizáciou a nízkou hmotnosťou. V našej recenzii zistíte, či má objektív aj nejaké zásadné nevýhody. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/d3400_dslr.jpg

Recenzia Nikon D3400. Dostupná vstupenka do sveta fotografov.

Nový Nikon D3400 preberá to najlepšie zo svojho predchodcu. Malé, ľahké a ergonomické telo v kombinácii so špičkovou obrazovou kvalitou si zamilujete. Bude to však stačiť voči dnešnej konkurencii? Zistíte v našej recenzii. Read more »
12
P-DC1-WEB02
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info