On 11.5.2024 (Saturday) it will not be possible to pick up household appliances and bulky goods at the Alza Nitra branch due to an event in the parking lot.
MS hokej P&G boost

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/best-of-x-one-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox One: TOP 30

Za viac ako osem rokov svojho života sa Xbox One stal domovom radu vynikajúcich titulov, ktoré by ste si ako majitelia tejto konzoly nemali nechať ujsť. Ale aké z tých takmer 3 000 hier, ktoré na Xbox One vyšli, naozaj stoja za vašu pozornosť? V našom zozname nájdete tie najlepšie Xbox One hry súčasnosti naprieč všetkými žánrami, pri ktorých sa môžete vždy spoľahnúť na to, že ak si ich kúpite, neurobíte chybu.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-xbox-series-xs-hry-halo-infinite-nahled.jpg

Najlepšie hry na Xbox Series X/S: TOP 30

Na Series X/S si môžete zahrať niekoľko tisíc hier vďaka neustále vychádzajúcim novým titulom, ale aj spätnej kompatibilite naprieč všetkými predchádzajúcimi Xbox konzolami. Zorientovať sa v takom množstve hier ale nie je jednoduché, preto sme pre vás pripravili zoznam najlepších hier pre konzoly Xbox Series X a Series S, ktorý priebežne aktualizujeme. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-multiplayer-recenze-key-art-nahled.jpg

Halo Infinite (RECENZIA Multiplayer) – Skvelú hrateľnosť kazí nudný battle pass

Dlho očakávané Halo Infinite po ročnom odklade konečne vyšlo a majiteľom konzol Xbox aj PC hráčom ponúka solídnu porciu obsahu za skvelú cenu. Zatiaľ čo príbehovú kampaň (recenzia) je možné stiahnuť z knižnice Game Passu, samostatne vychádzajúci multiplayer môžete hrať úplne zadarmo. Hra viacerých hráčov totiž presedlala na free to play model a pridala bezplatný aj platený battle pass. Na tieto novinky, ale pochopiteľne aj samotnú hrateľnosť multiplayera Halo Infinite, sa pozrieme v tejto recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-cover-nahled_1.jpg

Halo Infinite (RECENZIA Singleplayer) – Príbehová kampaň nenaplnila očakávania

Halo je bezpochyby najslávnejšou sériou konzol Xbox a nie je tak divu, že Halo Infinite malo byť úvodným titulom nových konzol Xbox Series X a Series S. Autori nakoniec potrebovali viac času a Halo Infinite tak vychádza s ročným oneskorením, fanúšikom série však prináša príbehovú kampaň nadväzujúcu na Halo 5 Guardians a samostatne dostupný free to play multiplayer, pričom v tejto recenzii zhodnotíme práve príbeh a kampaň Halo Infinite a na hru viacerých hráčov sa pozrieme v samostatnom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-nahled.jpg

Halo Infinite: dátum vydania, čeština, hw nároky a ďalšie info

V Halo Infinite sa v hlavnej úlohe opäť predstaví legendárny Master Chief, v ktorého koži sa pozrieme na jeden z posledných Halo prstencov. Ten na rozdiel od predchádzajúcich dielov ponúkne otvorenejšie prostredie a novinky ako je napríklad vystreľovací hák, napriek tomu sa však má hra podľa autorov vracať ku koreňom série. Všetko, čo potrebujete o Halo Infinite vedieť, nájdete v tomto článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-master-chief-nahled.jpg

Multiplayer Halo Infinite bude free-to-play, na Xboxe Series X ponúkne 120 fps (NOVINKA)

Opäť sa stalo, že jeden z predajcov predčasne odhalil informácie, ktoré si vývojári zatiaľ nechávali pre seba. Obchod Smyth Toys do svojej ponuky zaradil Halo Infinite a v popisku produktu lákal na free-to-play multiplayer a podporu 120 fps práve v hre pre viacerých hráčov. Autori tak museli celú situáciu objasniť a na twitteri oznámili, že multiplayer Halo Infinite bude skutočne zadarmo. Viac v dnešnej novinke. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/halo-infinite-box-art-cover-nahled.jpg

Halo Infinite predstavilo v gameplay záberoch príbehovú kampaň, pobeží v 60 fps (NOVINKA)

Akcia Xbox Games Showcase predstavujúca nové Microsoft exkluzivity nemohla začať veľkolepejšie, hneď na začiatku si totiž vzal slovo (a pušku do rúk) legendárny Sparťan Master Chief a priniesol nám rovno osem minút gameplay záberov z hrania. Tie jasne demonštrujú hrateľnosť po novom zameranú na otvorenejšie prostredie na čele s vystreľovacím hákom. Gameplay zábery vrátane ďalších informácií o Halo Infinite nájdete v dnešnej novinke.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-series-x-vertikalne-nahled_2.jpg

Xbox Series X vyjde tento rok v novembri bez Halo Infinite, hra je odložená na budúci rok (NOVINKA)

Hoci zábavný priemysel ako jeden z mála odolal epidémii koronavírusu, ba dokonca tržby herných firiem rástli, ani on sa nezaobišiel bez následkov. Rad hier na čele s velikánmi ako Cyberpunk 2077 alebo The Last of Us Part II sa dočkali odloženia a teraz na smutnom zozname pribudlo aj Halo Infinite. Microsoft však na toto konto aspoň potvrdil, že Xbox Series X vyjde podľa pôvodného plánu v novembri. Viac v dnešnej novinke.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/xbox-smart-delivery-halo-infinite-nahled.jpg

Microsoft vysvetľuje technológiu Smart Delivery na Halo Infinite a Cyberpunk 2077 (NOVINKA)

Mnoho hráčov stále nemá jasno v tom, čo technológia Smart Delivery predstavuje. Manažér pre komunikáciu, Will Tuttle, si tak na webe Xboxu pripravil vysvetlenie, čo táto technológia pre nás hráčov znamená a predovšetkým ju priblížil na niekoľkých príkladoch. Po prečítaní tejto novinky vám už bude úplne jasné, ako Smart Delivery funguje a čo od tejto sympatickej vychytávky očakávať.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Read more »
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info