BOOST JBL Samsung_CZ_SK

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/harry-potter-wizards-unite-cover-tipy-nahled.jpg

Ako nevyzerať ako mukel, alebo 10 tipov na hranie Harry Potter: Wizards Unite (TIPY)

Chcete sa vyvarovať začiatočníckej chyby a hrať Harry Potter: Wizards Unite ako čarodejnícky profík? Alebo horšie, nechcete vyzerať pri hraní ako šmukel alebo snáď dokonca úplný mukel? Tu je našich 10 tipov, ktoré sa hodia nielen začiatočníkom – aj taký Vy-viete-kto by nad nimi iste nejedenkrát spokojne dychčal nosom. Teda, keby nejaký mal. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/harry-potter-wizards-unite-key-art-nahled.jpg

Harry Potter: Wizards Unite (RECENZIA) očarí čarodejníkov aj muklov

Je pravdou, že tú najväčšiu slávu má už Harry Potter za sebou. Fantastické Zvieratá v kinách nenadchli ani mnohých skalných priaznivcov, chlapec s jazvou v tvare blesku má však fanúšikov veľmi lojálnych a práve na tých aktuálne mieri spoločnosť Niantic (autori Pokémon Go) so svojou novou mobilnou hrou Harry Potter: Wizards Unite. Ako si autori poradili s dnes už legendárnou predlohou a ako veľmi pritom pokukujú po našich peňaženkách, zistíte v recenzii. Read more »
P-DC1-WEB13
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info