Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/pokemon-legends-za-logo-nahled.jpg

Pokémon Legends: Z-A – Všetko, čo vieme

Pokémon Legends: Arceus od štúdia Game Freak bol čo sa týka noviniek a inovácií asi najčerstvejším vetrom v pokémonskej sérii za posledných niekoľko rokov. Oznámenie pokračovania tejto, povedzme, svojráznej odbočky od hlavnej pokémonskej línie nás teda rozhodne potešilo. V našom článku o tomto pripravovanom titule nájdete všetky aktuálne informácie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Hľadáte stratégiu a neviete, či by vám tematicky sadla? V tomto pravidelne aktualizovanom článku pre vás máme 30 tipov na osvedčené stratégie, ktoré vám môžu pomôcť nájsť si svojho obľúbenca. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stalker-2-nejocekavanejsi-hry-nahled.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2024+ na PC, PS, Xbox a Switch

V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/stellar-blade-cover-nahled.jpg

Nové hry: apríl 2024 – Stellar Blade, Sea of Thieves a ďalšie

Najmä v prvej polovici apríla bude mať väčšina hráčov zrejme príležitosť dohnať niektoré herné resty, poriadna nálož noviniek na nás totiž čaká až koncom mesiaca. Za pozornosť stojí najmä akčná hack and slash adventúra Stellar Blade vychádzajúca exkluzívne na PlayStation 5. Naopak niekoľko doterajších Xbox exkluzivít v rámci novej stratégie Microsoftu zamieri otestovať konkurenčné vody – okrem výborného survivalu Grounded sa najväčšia pozornosť upiera k pirátskemu MMO Sea of Thieves, ktoré sa zaradilo medzi najviac predobjednávané hry na PS Store. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/switch-title-zelda-nahled.jpg

Najlepšie hry na Nintendo Switch: TOP 30

Malá konzola Nintendo Switch disponuje až nečakane veľkou knižnicou kvalitných titulov, na ktoré by žiadny správny hráč rozhodne nemal zabúdať. Preto sme si pre vás pripravili pravidelne aktualizovaný výber obsahujúci tie najlepšie hry na Nintendo Switch. S týmito titulmi rozhodne nešliapnete vedľa, tak pokračujte v čítaní. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/test-drive-unlimited-solar-crown-special-info-cover-logo.jpg

Test Drive Unlimited Solar Crown – Všetko, čo vieme

Pretekárska séria Test Drive od svojho vzniku v roku 2012 obsiahla už dvadsať dielov a onedlho sa dočkáme prírastku začínajúceho tretiu desiatku. Titul Test Drive Unlimited Solar Crown sa radí medzi otvorene poňaté pretekárske šampionáty, v ktorých sa môžete pohybovať neobmedzene podľa vlastnej vôle. Autori zo štúdia KT Racing (známej vďaka sérii WRC) navyše pridali MMO sociálny aspekt. Čo viac o ambicióznom projekte vieme?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lego-2k-drive-bricklandia-nahled.jpg

LEGO 2K Drive – (RECENZIA – Súhrn)

Arkádového pretekania nie je nikdy dosť, rovnako ako LEGO kociek. Takýto názor zastávajú v spoločnosti 2K Games, ktorá v rámci nového partnerstva s populárnymi dánskymi kockami vydala arkádovú závodnú hru v otvorenom svete LEGO 2K Drive. Titul láka na zábavný otvorený svet, stavanie vlastných vozidiel, a okrem typického LEGO humoru aj na prístupný, ale zábavný jazdný model. Všetko, čo o LEGO 2K Drive potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/pokemon-violet-scarlet-editions-nahled.jpg

Pokémon Violet a Pokémon Scarlet – Všetko, čo vieme

Štúdio Game Freak chrlí nové a nové pokémonské tituly ako na bežiacom páse. Ich zatiaľ posledný zárez do legendárnej série s vreckovými príšerkami v hlavnej úlohe nesie názov Pokémon Violet a Pokémon Scarlet. V našom článku sa o tejto hre z roku 2022 dozviete všetko potrebné. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/farming-simulator-23-cover-nahled.jpg

Farming Simulator 23 (RECENZIA – Súhrn)

Obľúbená mobilná farmárska zábava sa dočkala ďalšieho ročníka, ktorý je možné zahrať okrem mobilov aj na Switchi. Čo o Farming Simulator 23 potrebujete vedieť, si môžete prečítať v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/prince-of-persia-the-lost-crown-info-cover-nahled.jpg

Prince of Persia: The Lost Crown (RECENZIE – Súhrn)

Séria Prince of Persia patrí k herným legendám, ktorá prešla za takmer štyri desaťročia obrovský kus cesty. Od DOSovej plošinovky sme sa dočkali radu akčných adventúr, ale najnovší titul sa vracia späť ku skákačkovým základom a podľa recenzií sa tento návrat nadmieru podaril. Všetko, čo vieme o Prince of Persia: The Lost Crown, sa dočítate nižšie. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-hry-2022-elden-ring-nahled.jpg

Najlepšie hry roka 2022

V prvom rade je nutné dať jasne najavo, že nasledujúca dvadsiatka je výsledkom subjektívnej voľby našich redaktorov. Neriadime sa pritom žiadnymi rebríčkami popularity a nezaujímajú nás predaje. Je to jednoducho názor necelej desiatky ľudí, ktorí sa hrám venujú celý rok, a týchto dvadsať kúskov ich jednoducho zaujalo najviac… a môžu vám ich tak s pokojným svedomím odporučiť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-witcher-3-wild-hunt-next-gen-cover-nahled.jpg

Zaklínač 3: Divoký hon (RECENZIA PS5): Geralt dorazil na nové konzoly

Tretí a celkom určite najlepší diel videohernej série Zaklínač (The Witcher) od štúdia CD Projekt RED sa po 7 rokoch od svojho pôvodného vydania dočkal next-gen updatu a vo vylepšenej verzii dorazil na novú generáciu konzol. V čom sa upgradovaná verzia hry líši a dokáže vôbec udržať krok so súčasnými titulmi? To sa dozviete v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-survival-ark-survival-ascended-nahled.jpg

Najlepšie survival hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 25

V tomto pravidelne aktualizovanom článku vám ponúkame 25 tipov na kvalitné survival hry naprieč všetkými platformami, od preverených titulov, ktoré pozná asi úplne každý, až po nenápadné čierne kone, ktoré dokážu príjemne prekvapiť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-rpg-hry-top-25-nahled.jpg

Najlepšie RPG na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Chcete si zahrať RPG zo starej školy? Alebo máte radšej modernejšie a akčnejšie poňatie tohto žánru? V tomto zozname nájdete oba varianty a možno aj nejakú perlu, o ktorú ste doteraz nezavadili. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/minecraft-legends-info-cover-nahled.jpg

Minecraft Legends (RECENZIE – Súhrn)

Sériu Minecraft rozšírila v roku 2023 akčná stratégia Minecraft Legends šikovne kombinujúca akčnú adventúru s real time stratégiou. Hoci ide ale pre tento kockový svet o nový žáner, zapadá doň dokonale, a tak si ho užijú všetci fanúšikovia Minecraftu. Všetko, čo o Minecraft Legends potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/witcher-3-logo.jpg

Witcher 3: Wild Hunt (INFO): Novinky

Zaklínač Geralt a jeho príbeh zo série počítačových hier Witcher neprestáva očarovať milióny fanúšikov akčných RPG už od roku 2007, ale stále sa teší veľkej popularite. „Na vine“ je okrem seriálovej adaptácie od Netflixu tiež vydarene napísaný príbeh v živom svete s drsnými reáliami a podarená hrateľnosť. Vývojárske štúdio sa o svoj klenot Witcher 3: Wild Hunt (2015) neprestalo starať ani po rokoch, a preto sa pripravuje next-gen upgrade pre nové konzoly a PC. Čo viac nielen o ňom vieme, sa dočítate v našom článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/top-hororove-hry-min-nahled.jpg

Najlepšie hororové hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Radi sa bojíte a premýšľate, čo si (večer) zahrať? Potom ste na správnej adrese: v našom pravidelne aktualizovanom článku vám prinášame tipy na najlepšie hororové hry, ktoré by si nemal nechať ujsť žiadny fanúšik desivých herných zážitkov. Či už dávate prednosť ťaživej atmosfére, ľakačkám alebo sa najradšej bojíte v spoločnosti ďalších hráčov, z našich tipov si vyberie každý. Vyberali sme z kúskov dostupných na platformách PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series X/S a Nintendo Switch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/super-mario-rpg-key-art-nahled.jpg

Super Mario RPG (RECENZIE – Súhrn)

Nintendo je známe obľubou v prerábaní svojich starších hier, tentoraz ale siahlo až po klasike z roku 1996, v ktorej sa Mario prvýkrát vydal do žánru hier na hrdinov a podľa recenzií sa táto stávka na nostalgiu vyplatila. Super Mario RPG okrem prerobenej grafiky a vylepšených úrovní prináša aj zmodernizovanú hrateľnosť ťahových súbojov či nový soundtrack. Všetko, čo o Super Mario RPG potrebujete vedieť, nájdete v tomto článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/hogwarts-legacy-cover-nahled.jpg

Hogwarts Legacy (RECENZIA) – Byť kúzelníkom nikdy nebolo zábavnejšie

Fanúšikovia Harryho Pottera a jeho kúzelného sveta sa konečne dočkali. Zatiaľ čo svet kníh a filmov okuliarnatý chlapec s jazvou na čele už ovládol, v prostredí hier sa mu zatiaľ toľko nedarilo. Ak ste čítali naše nedávne dojmy z hrania, asi ste tušili, že Hogwarts Legacy má našliapnuté na stupne najvyššie, je ale príbeh skutočne tak dobrý, otvorený svet plný aktivít a súboje nezačnú po čase nudiť? Všetko podstatné o Hogwarts Legacy sa dozviete v našej recenzii. Read more »
P-DC1-WEB08
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info