AD elektro AD elektro

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/xiaomi-13-20-nahled.jpg

Rad Xiaomi 13 prináša prémiovú kvalitu, skvelú výbavu, ale aj vyššiu cenu

Vlajkové lode majú dvoch nových zástupcov, Xiaomi 13 a 13 Pro. Nechýba vysoký výkon, vylepšený fotoaparát a najnovšie aj plná vodoodolnosť podľa certifikácie IP68. Ako zamiešajú kartami na poli špičkovo vybavených telefónov? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nothing-ear-stick-nahled.jpg

Nothing Ear (stick) (RECENZE): Designově podařené pecky s vyváženým zvukem

Sluchátka Nothing Ear (stick) jsou bez diskuze designové originály. V naší recenzi jsme se ale hlavně podívali na to, jak hrají a jak se osvědčila pecková konstrukce, která pomalu ustupuje ze scény. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia-230-recenze-test.jpg

Nokia 230 (RECENZIA): perfektná voľba nielen pre seniorov

Nokia 230 je typickým zástupcom tlačidlových telefónov – jej hlavnými zbraňami sú nízka cena, dlhá výdrž na batériu, jednoduché ovládanie a decentný dizajn. V rukáve má ale aj ďalšie tromfy. A nedostatky? Tie sa tiež nájdu, nie je ich však veľa a nemusia predstavovať problém.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-se-2022-recenze-nahled.jpg

iPhone SE 2022 Got a New Chip, Good Old Design And Once Again a Very Nice Price

The third generation of Apple's most popular and most affordable phone is here. It's called iPhone SE 2022, and it banks on the good old design, a new chip, and a few other new and exciting features.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-13-recenze-nahled-2.jpg

iPhone 13 (PREVIEW): Even Better Display, Professional Camera and Extended Battery Life

Apple has unveiled new iPhones for 2021. It's the iPhone 13 generation, which improves on the 12 series and aims to impress in several ways. Which features have been redesigned and what is the new iPhone 13 like?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/iphone-12-mini-recenze-test.jpg

Apple iPhone 12 mini (RECENZIA): váš budúci telefón

iPhone 12 mini je pre mnohých používateľov spásou. Dobre sa drží, je výkonný, má skvelý foťák a vyzerá moderne. Je ale jasné, že batéria bude kompromisná. Ako je na tom výdrž aj celý mobilný telefón v praxi? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/samsung-a51-recenze-test.jpg

Samsung Galaxy A51 (RECENZIA): obľúbený telefón s podarenými vlastnosťami a jedným nedostatkom

Samsung Galaxy A51 je obľúbeným telefónom. Nie je ťažké pochopiť prečo, ide o podarené zariadenia so skvelým displejom a schopným fotoaparátom. Trochu ale stráca výkonom, čo trochu kazí výsledok. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/apple-event-iphone-12-nahled.jpg

Apple event 2020 (SÚHRN): nové iPhony 12 a HomePod mini

Tradičný jesenný Apple Keynote sa koná v utorok 15. septembra o 19:00 nášho času. Ide o sviatok nielen pre fanúšikov produktov s nahryznutým jablkom. Čoho sa tento rok dočkáme? A uvidíme nové iPhony už teraz?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/redmi-note-9-pro-recenze-test.jpg

Xiaomi Redmi Note 9 Pro (RECENZIA): vydrží 3 dni a peňaženka ho bude mať rada, pár prešľapov si ale neodpustil

Xiaomi Redmi Note 9 Pro je dobre vybavený mobilný telefón, ktorý strednej triede nerobí hanbu. Aby sme to ale nemali v rozhodovaní tak jednoduché, ani jemu sa nevyhlo pár prešľapov. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/Nokia-8.3-5G-hlavni-2.jpg

Nokia 8.3 5G predstavená vrátane ďalších dostupných telefónov

Nokia predstavila štyri zaujímavé telefóny. Nokia 8.3 5G s najlepšou podporou 5G na svete, strednú triedu Nokia 5.3 a lacný smartfón Nokia 1.3. K tomu uviedla aj nástupcu hudobného telefónu, Nokia 5310 s multimediálnymi tlačidlami a hlasnými reproduktormi. Čo dokážu a koľko budú stáť? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/motorola-moto-g8-plus-recenze-testy.jpg

Motorola Moto G8 Plus (RECENZIA): vyvážená stredná trieda s akčnou kamerou a čistým Androidom

Motorola tento rok vydala niekoľko zaujímavých telefónov. Medzi nimi bol aj Moto G8 Plus, ktorý sa k nám dostal na recenziu. Prináša čistý Android, slušnú výdrž na batériu a predovšetkým akčnú kameru. Ako sa podaril? Ako mobilný telefón fotí a ako vlastne obstál ako primárne zariadenie po dobu niekoľkých dní? Pridáme aj pár neduhov, ktorým sa výrobca nevyhol. Read more »
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info