AD elektro AD elektro

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/anno-1800-nejlepsi-budovatelske-strategie-cover-nahled.jpg

Najlepšie budovateľské stratégie na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Chcete relaxovať pri sledovaní novo vybudovanej dediny, alebo hľadáte hru, ktorá dá zabrať vašim staviteľským schopnostiam? Ak áno, máme pre vás pravidelne updatovaný článok s tipmi na výborné budovateľské stratégie, ktoré stoja za pozornosť. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jurassic-world-evolution2-recenze-cover-nahled.jpg

Jurassic World Evolution 2 (RECENZIA) – Druhýkrát a lepšie?

Dodatočný obsah je pre rad hier prvkom, ktorý ich reálne posúva dopredu a robí z nich vo svojej podstate lepšie diela, ktoré však boli schopné fungovať viac ako obstojne aj bez ich prispenia. Niekedy však základný titul dorazí v takom stave, že je na ňom očividné isté vykostenie. Jurassic World Evolution by sme do takej kategórie zaradili, pretože mal skutočne problémy s obsahom. Jurassic World Evolution 2 by podľa niektorých nemal trpieť podobným nešvárom. Ako na tom je, vám povieme v našej recenzii.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/jurassic-world-evolution-2-key-art-nahled.jpg

Jurassic World Evolution 2: dátum vydania, trailer a ďalšie info

Frontier Developments prichádzajú s ďalšou troškou do mlyna budovateľských stratégií. Že vývojári štúdia svoju prácu naozaj vedia, sa hráči mohli presvedčiť už v roku 2018, kedy vyšiel prvý Jurassic World Evolution. Ako bude vyzerať Jurassic World Evolution 2 a na čo sa môžeme tešiť, sa dozviete v tomto článku.

Read more »
P-DC1-WEB19
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info