AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/dead-space-remake-cover-nahled.jpg

Dead Space remake (INFO) – dátum vydania, platformy atď.

Jedna z najobľúbenejších hororových značiek opäť ožíva. Remake tejto strašidelnej klasiky má na starosti Motive Studios (Star Wars: Squadrons), keďže predchádzajúce štúdio Visceral Games (predtým tiež EA Redwood Shores) už neexistuje. Súčasný tím chce zachovať podstatu a príbeh pôvodného Dead Space, ale zároveň máme očakávať nejaké zmeny a úpravy, vďaka ktorým na seba budú lepšie nadväzovať aj ďalšie hry v tomto univerze. Podrobnejšie informácie ohľadom remaku Dead Space nájdete v článku.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-recenze-title-nahled.jpg

Star Wars: Squadrons (RECENZIA) – Vesmírny pilot to nemá jednoduché

Aj keď sú Star Wars jednou z najpopulárnejších franšíz na svete, v hrách čerpajúcich z tejto série sa práve netopíme. A už vôbec sa nedá povedať, že by sme mali často možnosť skočiť do ikonických hviezdnych lodí a preletieť sa vo vákuu. Štúdio Motive sa však rozhodlo túto dieru na vesmírnom trhu zalepiť a vo svojom akčnom simulátore Star Wars: Squadrons nám umožnia zachrániť preďalekú galaxiu z kokpitu ako v single, tak aj multiplayerových režimoch. Stojí za to nasadiť si leteckú helmu?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/star-wars-squadrons-cover-nahled.jpg

Vesmírny simulátor Star Wars: Squadrons ukázal prvý trailer, ponúkne multiplayer aj story režim (OZNÁMENIE)

Tak dlho sa lieta s X-Wingom vesmírom, až Hviezda smrti vybuchne... O novej hre z univerza Star Wars sme počuli už nejakú dobu, najprv neplánovane unikla na internet pod kódovým označením Project Maverick, aby sme sa po niekoľkých mesiacoch dočkali oficiálneho oznámenia a prvého cinematic traileru. Čo všetko o Star Wars: Squadrons vieme, sa dočítate v našom článku. Read more »
P-DC1-WEB06
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info