AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/recenze-blackberry-keyone-obrazek.jpeg

BlackBerry KEYone: unikát s klávesnicou (RECENZIA)

Hľadáte telefón určený primárne na prácu, a pritom nechcete, aby bol nudný? Cnie sa vám po hardvérovej klávesnici? V tom prípade by BlackBerry KEYone mohol byť mobil presne pre vás. Ponúkne aj moderné technológie alebo skvelé vyhotovenie. Ako si povedie v našom teste? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lenovo-g5-nahled.jpg

Lenovo Moto G5 a Moto G5 Plus sú noví králi v pomere ceny a výkonu (RECENZIA)

Recenzia Lenovo Moto G5 a G5 Plus je tu. Ako si viedli telefóny v našom podrobnom teste? A čo fotoaparát a vyhotovenie? A hlavne – máme tu nových kráľov strednej triedy smartfónov? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-xz-nahled.jpg

Sony Xperia XZ Premium je najlepší nový smartfón MWC 2017

Sony odhalilo na konferencii v Barcelone okrem iného novú vlajkovú loď Sony Xperia XZ Premium. O jej kvalitách vypovedá ocenenie najlepší nový smartfón MWC 2017. Treba podotknúť, že jej 4K displej, kamera s extrémnym slow-motion a kovové telo si získalo aj nás. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-book-nahled.jpg

Samsung Galaxy Book už je v predaji, zatiaľ len v USA

Samsung Galaxy Book, profesionálny tablet s Windows 10 predstavený na MWC 2017, si už môžete objednať. Platí to však zatiaľ len pre Spojené štáty, európski zákazníci si budú musieť ešte počkať. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Huawei_P10_nahled.jpg

Recenzia Huawei P10

Huawei nedávno predstavil nový vlajkový model P10, ktorý má nadviazať na pôvodný úspešný model P9. Na prvý pohľad ide o výkonného elegána, ktorého dominantou má byť predovšetkým duálny fotoaparát s optickou stabilizáciou a laserovým zaostrením. Ako si teda P10 viedol pri našom testovaní? A zaslúži si prezývku fotomobil? To všetko sa dozviete v našej recenzii! Read more »
https://cdn.alza.cz/foto/imggalery/image/article/nokia-3-nahled.jpg

Nokia 3, návrat legendy (RECENZIA)

Populárna značka Nokia znovu naskočila do segmentu inteligentných telefónov a prináša model Nokia 3. Ten je určený pre menej náročných používateľov, ktorí ocenia kvalitu vyhotovenia a prémiové materiály. Čo ďalšie Nokia 3 ponúkne? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/sony-xperia-x2-2017-spekulace-nahled.jpg

Sony Xperia X2 a jej (ne)odhalenie

Špekulácií o Sony Xperia X2 bolo veľa, avšak konferencia MWC 2017 v Barcelone už prebehla a my vieme výsledok! Sony Xperia X2 nebola predstavená. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nokia_6_smartphone.jpg

Nokia 6 je návrat fínskeho výrobcu do segmentu smartfónov

Nokia 6 sa dočkala svojho druhého predstavenia. Ide o vkusný telefón strednej triedy so slušnými funkciami aj výkonom. Predávať sa bude v klasickej a limitovanej, silnejšej a exkluzívnejšej edícii Arte Black. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nokia_5_nahled.jpg

Nokia 5 v uhladenom hliníkovom tele

Nokia predstavila na MWC 2017 štýlový telefón Nokia 5, ktorý jej má pomôcť v návrate na výslnie. Prístroj v sebe umne kombinuje priaznivú cenu, vydarený dizajn a obstojný hardvér. Čo ďalej o telefóne vieme? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Nokia-3310-nahled.jpg

Nokia 3310 sa vracia. Podarila sa?

Návrat legendy sa nesie v duchu starých známych tvarov aj obľúbených funkcií. Moderný a len mierne pozmenený vzhľad prináša tradíciu spojenú s novými prvkami, s fotoaparátom, farebným displejom alebo funkciou Dual SIM. Skvelá je výdrž batérie, horšia konektivita. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/huawei watch_1.jpg

Huawei Watch 2 kúpite v štyroch variantoch a úplne nahradia telefón

Huawei predstavil na jar tohto roka nástupcu úspešných inteligentných hodiniek Huawei Watch. Druhá generácia disponuje internetovou konektivitou a zároveň dokáže úplne samostatne telefonovať. Viac sa dozviete z nášho aktuálneho článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/samsung-galaxy-tab-s3-nahled.jpg

Samsung Galaxy Tab S3 zaujme predovšetkým hráčov

Nový tablet Samsung Galaxy Tab S3 láka napríklad na audiosystém AKG, stylus Pen S alebo pomer strán 4:3. Čo ďalšie vlajkový tablet za cenu 770,90 eur ponúka? Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/LG_G6_nahled.png

LG G6 (PODROBNÁ RECENZIA)

Nová vlajková loď LG G6 je tu a ani ona neunikla nášmu podrobnému testu. Vsádza výrobca na správnu kartu, alebo ani duálny fotoaparát a veľký displej nebudú stačiť? Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info