AD elektro Motorola EDGE 50

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-playstation-vr2-hry-top-nahled.jpg

Najlepšie hry na PlayStation VR2: TOP 15

Nová virtuálna realita od Sony odštartovala vo februári 2023 s viac ako 30 hrami, medzi ktorými nájdete ako úplné novinky, tak aj vylepšené verzie už vydaných titulov. Ako to už ale býva, oddeliť zrno od pliev najmä v prostredí VR hier nemusí byť jednoduché, a práve tu prichádzame na scénu my. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete 15 najlepších hier pre PlayStation VR2 všetkých možných žánrov, ktorých obstaraním neurobíte chybu. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-vr2-headset-recenze-design-nahled.jpg

PlayStation VR2 (RECENZIA) – VR hranie na PlayStation už nikdy nebude ako predtým

Zatiaľ čo majitelia stolných počítačov majú na výber z pestrej škály VR headsetov, na konzolách roky kraľovalo staručké PlayStation VR. Tomu je ale koniec, 22. februára vydané PlayStation VR2 prináša na PlayStation 5 virtuálnu realitu aktuálnych štandardov, vylepšenú o technológie, ako je haptická odozva alebo adaptívne triggery. Ako sa nám PS VR2 páči a predovšetkým, ako sa na ňom hrá, zistíte v našej recenzii. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ps-vr2-headset-design-nahled.jpg

PSVR 2: Release Date, Technical Specifications, Games and Other

Sony is looking to build on the success of its PlayStation VR virtual reality helmet by announcing a successor called PSVR 2 in 2021. Featuring 4K HDR OLED displays and a host of other technologies such as eye-movement tracking and haptic response, the helmet is speculated to be released as early as late 2022. PSVR 2 will, however, be accompanied by a host of exclusive games in addition to all-new Sense controllers on store shelves. Everything you need to know about the PSVR 2 can be found in this article.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/playstation-vr-pro-playstation-5-oznameni-nahled.jpg

Nová generácia PlayStation VR je oficiálne vo vývoji, hneď tak ale nevyjde (NOVINKA)

Sony nás v posledných dňoch zásobuje novinkami, z ktorých niektoré potešia (Ratchet & Clank: Rift Apart vyjde 11. júna), zatiaľ čo iné už tak veľmi radostné nie sú (Gran Turismo 7 odložené na rok 2022). Do tej prvej škatuľky však pasuje aj najnovšie oznámenie, ktoré Sony odhalilo na svojom PlayStation blogu. Nástupca populárneho headsetu PlayStation VR je skutočne vo vývoji a predstaví okrem iného úplne nové ovládače vychádzajúce z DualSense gamepadu. Bude headset konečne bezdrôtový? A kedy sa ho dočkáme? Viac sa dozviete v dnešnej novinke. Read more »
P-DC1-WEB11
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info