AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/nejlepsi-hry-na-ps5-nahled-dualsense.jpg

Najlepšie hry na PlayStation 5: TOP 30

PlayStation 5 zatiaľ medzi nami nie je príliš dlho, napriek tomu už táto konzola predstavila množstvo podarených exkluzivít. Zároveň si však vďaka spätnej kompatibilite s PlayStation 4 hrami môžeme užiť rad už skôr vydaných herných klenotov v lepšej grafike či inými novinkami. A pretože vybrať z takého množstva hier tie najlepšie kúsky nie je jednoduché, dali sme si tú prácu a pripravili pre vás zoznam tridsiatich najlepších hier na PlayStation 5.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejlepsi-strilecky-warzone.jpg

Najlepšie strieľačky na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 30

Pokiaľ ste zatúžili po troche tej akcie a radi by ste si precvičili svoje reflexy aj prácu s virtuálnymi smrtiacimi hračkami, ste na správnom mieste. V tomto pravidelne aktualizovanom článku nájdete tituly, o ktorých si myslíme, že by nemali uniknúť žiadnemu fanúšikovi strieľačiek z pohľadu prvej alebo tretej osoby. A nebojte sa, nech už preferujete akúkoľvek platformu, v našom článku si prídu na svoje ako majitelia konzol, tak počítačov a nejakú tú lahôdku sme si pripravili aj pre fanúšikov virtuálnej reality. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/starfield-key-art-nahled_1.jpg

Najlepšie hry na PC: TOP 30

PC scéna je rozmanitá a hier na túto platformu je celý rad. Pokiaľ premýšľate, ktorú si zahrať a nemôžete si v tom hernom mori vybrať tú „pravú“, možno vám vo výbere pomôže náš článok Najlepšie hry na PC: TOP 30. Nájdete tu niekoľko skvelých noviniek z posledných rokov a tiež klasiky, ktoré síce už nie sú najmladšie, ale to im nič neuberá na kráse a hlavne zábavnosti. Článok je pravidelne aktualizovaný. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/retrunal-cover-nahled.jpg

Returnal (TIPY/NÁVOD) – Ako si podmaniť Atropos?

Planéta Atropos, na ktorej sa v koži Selene zrútite v PS5 exkluzivite Returnal, dokáže potrápiť nejedného ostrieľaného hráča, pretože smrť čaká na každom rohu. My sme v nehostinnom prostredí strávili už takmer sto hodín, a preto našim čitateľom ponúkame desiatku tipov, ktoré by im mali pomôcť prežiť a odhaliť rozvetvený príbeh. Vzhľadom na to, že sa v texte bude hovoriť o jednotlivých biómoch, zbraniach, artefaktoch a bossoch, berte na vedomie, že narazíte na niekoľko spojlerov.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/returnal-vse-co-vime-cover-nahled.jpg

Returnal: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Vesmír je nehostinné miesto, v ktorom sa môže stať čokoľvek. Napríklad že sa objavíte v časovej slučke na nepriateľskej planéte, ktorá vás núti neustále umierať. Aspoň tak vyzerá základná mechanika sci-fi rouge-like strieľačky Returnal od fínskeho štúdia Housemarque, ktorá sa pripravuje exkluzívne na PlayStation 5. V našom článku zistíte všetko, čo o hre vieme.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/returnal-recenze-cover-nahled.jpg

Returnal (RECENZIA) – Nekonečný boj o záchranu seba samého

Projekt Returnal už od svojho oznámenia vzbudzoval v našej redakcii zvedavosť. Mix temného sci-fi príbehu, rogue-like hrateľnosti a parádneho audiovizuálu sľuboval svieži adrenalínový zážitok, na ktorom by si mali zgustnúť fanúšikovia hier s vyššou obtiažnosťou. V titule fínskeho štúdia Housemarque totiž budete tancovať medzi desiatkami projektilov, likvidovať vesmírnu háveď a prekonávať náročné skákačkové pasáže, pričom každá chyba môže mať fatálne následky. Poďme spoločne spoznať planétu Atropos v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB04
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info