AP+ slevy v app AP+ slevy

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/scarlet-nexus-logo-nahled.jpg

Scarlet Nexus: dátum vydania, edície a ďalšie info

Scarlet Nexus je akčné JRPG od tvorcov série Tales a dystopického RPG Code Vein – Bandai Namco Studios. Pútavý príbeh, ktorý nadchne každého fanúšika anime, a vskutku zábavný súbojový systém kombinujúci prvky Hack and Slash a schopnosti telekinézy hlavných hrdinov, nielen to Scarlet Nexus ponúka. Všetko, čo by ste mali vedieť o futuristickom RPG, ktorého svetu vládne mimoriadny technologický pokrok, sila ľudskej mysle a neutíchajúca mimozemská hrozba, sa dozviete v našom špeciále.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/scarlet-nexus-kasane-yuito-nahled.jpg

Scarlet Nexus (RECENZIA) – Akciou nabité JRPG, ktoré by bola škoda prehliadnuť

Bandai Namco Studios mnohí z nás poznajú ako autorov dystopického akčného RPG Code Vein alebo posledných dielov fantasy RPG série Tales. Ich najnovší titul s názvom Scarlet Nexus nás zaviedol do sveta alternatívnej budúcnosti definovanej mega metropolami a futuristickými technológiami využívajúcimi novo objavenú silu ľudského mozgu. Ako sa nám tento výlet do brain-punkových zajtrajškov páčil a či stojí za to ho absolvovať, sa dozviete v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB17
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info