AD elektro AD elektro

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/senuas-saga-hellblade-2-key-art-nahled.jpg

Senua's Saga: Hellblade II: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Príbeh mladej keltskej bojovníčky Senuy, ktorá sa vydala zachrániť svojho milého Dilliona do nordického podsvetia, umožnil hráčom nahliadnuť do psychicky chorej mysle. Štúdiu Ninja Theory vtedy náramne vyšiel ich koncept polo-indie AA projektu, ktorý zaujme intenzívnou hrateľnosťou, silným príbehom a parádnym audiovizuálom. Na pôvodný diel sa snažia tvorcovia nadviazať sequelom Senua's Saga: Hellblade II založenom pod krídlami Xbox Game Studios na PC a Xbox Series X/S.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/ninja-theory-projecty-hellblade-2-project-insight-mara-cover-nahled.jpg

Senua's Saga: Hellblade II (NOVINKA) – Duševná choroba v tieni fanatizmu

Prvý príbeh keltskej bojovníčky Hellblade: Senua's Sacrifice z roku 2017 bol pre mnohých zjavením a symbolom sviežeho vetra do radov mnohokrát neoriginálnych AAA titulov. Relatívne malé štúdio Ninja Theory vtedy ukázalo, že sa nebojí experimentovať s hernými mechanikami a ani sa nestráni citlivých tém ako duševné choroby. Svojou tvorbou britskí vývojári zaujali nielen hráčov, ale aj Microsoft, pod ktorého patronátom teraz vydávajú pokračovanie Senua's Saga: Hellblade II. Aké sú vízie pre druhý diel?

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/nejocekavanejsi-hry-roku-2020-nahled-cz.jpg

Najočakávanejšie hry roku 2020

Nechceme byť hneď v úvode príliš melodramatickí, ale rok 2020 nebude vôbec taký, ako tie predchádzajúce. Tento sa totiž ponesie v duchu lúčiacej sa konzolovej generácie a nástupu tej novej a toto pomyselné odovzdávanie štafetového kolíka so sebou nesie hneď niekoľko špecialít: kým v priebehu roka budeme dostávať tituly, ktoré z aktuálnych konzol vyžmýkajú posledné teraflops výkonu, s príchodom zimy nám budúcnosť hrania predstaví PlayStation 5 a Xbox Series X. Pozrite sa na 20 najočakávanejších hier roku 2020 podľa našej redakcie.

Read more »
P-DC1-WEB03
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info