Alza Dny květen 2. týden BOOST JBL

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/subnautica-below-zero-special-key-art-nahled.jpg

Subnautica: Below Zero: Všetko, čo vieme (ŠPECIÁL)

Pokračovanie výbornej podmorské adventúry Subnautica je konečne tu. Aké novinky čerstvá hra z dielní Unknown Worlds Entertainment prináša, načo cieli príbeh a ako sa jej darí v recenziách, nájdete v našom špeciáli, ktorý vám povie všetko, čo o tomto titule vieme.

Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/subnautica-below-zero-recenze-robin-nahled.jpg

Subnautica: Below Zero (RECENZIA) – Dvadsaťtisíc míľ pod ľadom

Pokračovania úspešných projektov to majú vždy veľmi náročné. Všetci od nich totiž očakávajú, že zastupovanú sériu určitým spôsobom opäť posunú dopredu, a keď sa tak nestane, väčšinou sa na ne zosype vlna kritiky. Subnautica: Below Zero je ďalším titulom z dielní spoločnosti Unknown Worlds Entertainment, ktorá nám pred pár rokmi dala výbornú survival adventúru Subnautica. Či má ich nový výtvor rovnaké grády ako prvá Subnautica, nájdete v našej recenzii. Read more »
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info