AD elektro Motorola EDGE 50

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/top-hororove-hry-min-nahled.jpg

Najlepšie hororové hry na PC, PS, Xbox a Switch: TOP 20

Radi sa bojíte a premýšľate, čo si (večer) zahrať? Potom ste na správnej adrese: v našom pravidelne aktualizovanom článku vám prinášame tipy na najlepšie hororové hry, ktoré by si nemal nechať ujsť žiadny fanúšik desivých herných zážitkov. Či už dávate prednosť ťaživej atmosfére, ľakačkám alebo sa najradšej bojíte v spoločnosti ďalších hráčov, z našich tipov si vyberie každý. Vyberali sme z kúskov dostupných na platformách PC, PlayStation 4 a 5, Xbox One a Series X/S a Nintendo Switch. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/the-dark-pictures-anthology-little-hope-nahled_1.jpg

The Dark Pictures Anthology: Little Hope (RECENZIA) – Zbierka hororoviek získava na kvalite

Tvorcovia interaktívneho survivalu Until Dawn, Supermassive Games, sa tvorby strašidelných titulov nechceli len tak vzdať a vlani predstavili zbrusu novú značku The Dark Pictures Anthology obsahujúcu niekoľko kratších príbehov. Jej prvým dielom bol Man of Medan, kde mal hráč na starosti osud piatich ľudí uviaznutých na lodi duchov. Plavidlo z druhej svetovej vojny v Little Hope vystriedalo malé mestečko zmietané následkami ekonomického úpadku a obrovskej tragédie, ktorá sa v ňom kedysi odohrala. Aké desivé dobrodružstvo si pre nás v britskom štúdiu pripravili tentoraz, a či nám počas hrania stáli vlasy dupkom, sa dozviete v našej recenzii.

Read more »
P-DC1-WEB09
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info