AD elektro Star Wars

Catalogue
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/lgthumb/the-last-of-us-season2-hbo-key-art-nahled.jpg

The Last of Us 2. séria – Všetko, čo vieme

Prvá séria seriálu The Last of Us vysielanom na streamovacej službe HBO Max bola strhujúcim úspechom a ďalším dôkazom, že videoherné adaptácie je možné natočiť kvalitne a s úctou k predlohe. Oznámenie druhej série tak bolo vyloženou radosťou nielen pre fanúšikov hry, ale aj pre priaznivcov podarených seriálov všeobecne. Čo všetko o pripravovanom pokračovaní zatiaľ vieme, nájdete v našom článku. Read more »
https://cdn.alza.cz/Foto/ImgGalery/Image/Article/tlou-tv-series-main-thumbnail.jpg

The Last of Us (seriál, RECENZIA) – Ako sa podarila pilotná epizóda?

O seriálovej adaptácii The Last of Us, teda jednej z najoceňovanejších videoherných sérií posledných rokov, sa hovorilo už dlho. A keď na ňu konečne došlo, fanúšikovia neskrývali ako nadšenie, tak aj obavy z hereckého obsadenia, ktoré úplne presne nezodpovedá predlohe. My sme ale mali možnosť vidieť s predstihom celú pilotnú epizódu, pokiaľ vás teda zaujímajú bezprostredné dojmy z očakávanej show od HBO Max, prečítajte si našu recenziu. Read more »
P-DC1-WEB18
We will call you and advise you professionally
+420 225 340 120
Order inquiry
Question about the product
Please enter your telephone:
Call me
We care about your privacy Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.
More information Less info